Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Animeyi Tek Bölümde Bitirseniz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Eğer animeyi şu noktasında tek bir bölümde absürd bir şekilde bitirmeniz gerekse nasıl bir yol izlerdiniz?

Benim senaryom şu şekilde:
Serena ve Clemont maskelerini çıkarır, meğersem en başından beri onlar Jessie ve James imiş, kılık değiştirip Ash'i kandırıyorlarmış.
sonra Pikachu dahil tüm Pokemonlarını çalmışlar Ash ortada dımdızlak kalmış.
Misty o sırada çıkagelmiş ''Başında ben olsam böyle olmazdı işte, insan arkadaşlarını dikkatli seçer canım cık cık cık'' demiş.
Ash Misty'nin ayaklarına kapanıp özür dilemiş ama Misty affetmemiş.
Jessie hemen Pikachu'yu Giovanniye götürmüş, Giovanniden yüklü bir miktar para almış.
Paranın tamamıyla loto toto oynamış, iki milyar çıkmış multimilyarder olunca Roket Takımından ayrılmış.
Yakışıklı bir adamla evlenmiş.
-Lt. Surge?
-Hayır, çok yaşlı.
-Tracey?
-Hah o olur işte
Traceyle evlenince sosuza kadar mutlu mutlu yaşamış.
Ash ise hayatının geriye kalanını dilenerek geçirmiş
-MUTLU SON-

Peki siz nasıl bir yol izlerdiniz?
Roket takımının kafasına bir gün bir meteor düşer.Meowth dahil herkes bir anda akıllanmaya başlar.Sonra meowth söze başlar:arkadaşlar bunca zaman ne kadar saçma sapan işlere bulaşmışız.Ardından jessie söze atılır:boşver pikachuyu daha güçlü pokeler lazım bize.Ardındanda james der ki e hadi o zaman koşun laboratuvara.Laboratuvara girerler bütün pokelerini çalarlar.Daha bizim ash kalos da rozet mozet toplayım derken feleğini şaşırır.Daha sonra ash in pokelerini kullanarka ashpikachu ve onun saçma arkadaşlarının pokesinide çalar.En sonda giovanniye gönderelim derken bu iştende vazgeçerek givanniyi alt ederler ve artık roket takımı dünyanın lideri olma işinin birinci kısmını tamamlarlar.
Bu tarz konulara mümkün olduğunca az yanıt vermeye çalışırım. Ama nedense bu soru dikkatimi çekti ve girip bir bakayım dedim. Yorumlar şok etti. Aşırı trol olmuş. Ancak bir sorun var bu biraz senaryo yazmaya girmiyor mu? Konuya tam vakıf olamadığımdan takdiri başkalarına bırakıyorum.
Senaryo'ya giriyor bence ama onu da geçtim,konunun açılma sebebi troll o yüzden ben de topu batman007'ye atıyorum,severim kendisini o ne yapılacağını bilir.
Yukarıdaki senaryoları okuduktan sonra şoka girdim nasıl hayal gücüdür arkadaş. :)

O zaman tavsiyem bu şok edici senaryoları '' Alternatif Senaryolar Yarışması '' adlı yarışmada şanslarını denemeleri. :) Bu arada eyvallah CWM umarım doğru yolu göstermişimdir geleceğin senaristlerine. ;)
Kalos ligini zaferle bitiren Ash kalan süreçte Şampiyon olur. Ve o yıl Şampiyonlar şampiyonu "Pokemon Master" seçilmektedir ve bu yarışa sadece Her bölgenin şampiyonları katılmaktadır ve her biri birbirine karşı savaşmalıdır. İlk maçı çok zorlanarak kazanan Ash kendisini zayıf olarak görür. Bu yarışta Ash'i destek amaçlı bütün pokemonları ve arkadaşları yanında olmasına rağmen bir kişi eksiktir , babası. Ash diğer bütün Şampiyonları yendikten sonra Eski Pokemon Masterı ile savaşın sırası gelmiştir. Bu pokemon master Pikachu'nun eski sahibi ve Ash'in babası Red'den başkası değildir Startle

Artık bu savaş sadece bir final olmaktan çıkıp Ash'in babasına karşı kendisini göstermesi ve daha önemlisi Pikachu'nun Red'e eski eğitmenine ne kadar güçlendiğini kanıtlama meselesi haline gelmiştir Cry .

6vs6 lı maçta Red hiç geri durmaz ,çünk bu onuru kendi oğluna karşı bile kaybetmek istemez. Ama maçın ilerleyen anlarında Ash'i çok büyük bi sorun bekler "MEWTWO". Peki Ash bu savaşı kazanabilecek mi , yoksa kahramanımız tüm çabalarına rağmen kaybedip ; başından beri en büyük hedefi olan konumu resmi olarak kazanma şansını terk mi edecekti Startle .

Bu maç için Uzun süre hazırlanan Ash'in kaybetmek gibi bir lüksü yoktur ve bunu bilen kahramanımız tam güç saldırmasına rağmen Mewtwo'ya karşı iki pokemonla kalmıştır ; yorgun greninja ve Red'e karşı son zaferi almak için bekleyen pikahcu'dur. Sonuç ise beraberedir karar verme hakkı eski Pokemon Master'a aittir ve Red bu ünvanı Ash'e teslim etmiştir ve bunun sebebi aralarındaki kan bağı değil , en güçlü pokemonları ile bile Ash'i yenememiş olmasıdır Prettiness .
Başlık normal ama içerik trol başlığı da "absürd bir şekilde" olarak değiştirebilirsiniz.
Ash bütün çabaları sayesinde finale kadar gelmeyi başarmıştır. Bu yüzden ona şans dilemek adına arkadaşları Kaols'a gelir. Misty, Brock, Tracy, May, Max, Dawn, Cilan ve Iris onca yolu aşıp ziyarete gelmişlerdir. Bu olay Ash'in heyecanlanmasına yol açmıştır. Çünkü ertesi gün final maçına girecektir ama bütün arkadaşlarının baskısı onu çok etkiliyordur.
Öte yandan Misty spor salonunu ablalarına geri devretmiştir  ve yolculuğa tekrar çıkmak ister. Yol arkadaşı olarak ilk önce Ash'e sorar. Serena onların konuşmalarını bölerek araya girer ve Ash'i çekiştirerek oradan uzaklaşır. Serena, Ash'den ayrılmak istemediğini söyler. Ash ise bu durumu normal karşılar ve beraber yolculuk edebileceklerini söyler. Ama Serena, Misty'i çok kıskanmaktadır ve Ash'den uzak durmasını istiyordur.

Sonunda maç vakti gelmiştir. Ash'in karşısında kendinden emin bir rakibi vardır. Ve maç başlar. İkisinin de güçleri eşit gibi duruyordur.

Ash'in de, rakibinin de 5 pokemonu gitmiştir. Ash tek umudu olan Pikachuyu seçer. Rakibi ise çok güvendiği, efsanevi pokemon olan Latias'ı seçer. Ash'in aklına Sinnoh ligindeki Tobias ve Latios gelir. Latios ile Latias çok benzemektedir.

Rakibi Latiasa mega evrim de geçirtmiştir. Zaten yenilmekte olan Ash için bu pek iyi olmamıştır. Pikachunun yıldırım okları pek işe yaramamaktadır. Pikachu hareket edecek durumda değildir. Mega Latias draco meteor kullanır. Saldırı tam olarak Pikachuya gelir. Normal şartlar altında pikachunun devam edememesi lazımdır ama Ash'in tezahüratları üzerine ayağa kalkar ama 'dokunsan ölecek' durumundadır. Pikachu demir kuyruk kullanmak için havaya zıplar. O sırada Latias ejder nefesi kullanarak onu alt eder. Pikachunun durumu çok kötüdür. Ash onu zorladığı için çok pişmandır. Pikachuyu kaptığı gibi pokemon merkezine gider ama yararsızdır. Pikachu yolda hayatını kaybeder. 

Bu durum Ash için tam bir trajedidir. Pikachuyu kurtarabilmek için zamanda yolculuk yapması gerekmektedir. Aklına Celebi gelir. Belki Celebi sayesinde Pikachuyu kurtarabilir.

Ash uzun çabaları sayesinde Celebiyi bulur. Celebi kaçmak istese de Ash ona sım sıkı tutunur ve zamanda yolculuk başlar. Ash olduça geçmiş bir zamana gelmiştir. Bir odadadır. Burası onun odasıdır ama biraz değişik hali. Odadan çıkar ve salona geçer. Orada annesini görür. Yanında bir adam oturmaktadır. O adam.... babasıdır. İçeride ikisi mutlu-mesud otururken birden pencere kırılır ve içeri bir pokemon girer. Harfe benzeyen bu pokemon ikisini de bayıltır. Ardından kapıdan içeri bir adam girer ve babayı kaçırır. Kısa süre sonra anne uyanır. Ardından dışarıdan küçük Ash gelir. Küçük Ash, babasının nerede olduğunu sorar. Annesi ise bir süre duraksar. Ardından ''Ne babası Ash, senin baban yok'' der.


Çok saçma oldu ama gece gece aklıma bu geldi :D
Ash'ın 6'tılısı ile benim 6'tılımı final dövüşü yaptırırdım uzunluğuda 60 dakika olurdu.
Ash 11. doğum gününü kutlasın başka birşey istemesem.
Sayfalar: 1 2