Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash'in En Sevimli Pokemonu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Oshawott en sevimli seçildi tebrik ediyorum Flareonlaplz Zorua

Bu başlığı açmamdaki asıl neden Ash'in evrilmemiş pokemonlarının ligde kullanılma sebebini göstermekti. Gördüğünüz üzere pokemonlar genelde güç ve sevimlilik yönleriyle tanınıp seviliyorlar.Sırf bu yüzden evrilemeyen pokemonlar var. ;D

Bu arada hiç kimse söylememiş benim çoçukken ki favorim Muk dı ,bence çok sevimli Angel
Bir Pokemon sevimli diye ligde kullanılmak zorunda mı ?
(05-08-2015, 01:29 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir Pokemon sevimli  diye ligde kullanılmak zorunda mı ?

Tabi ki değil ama animeyi benim gibi sevimli pokemonları görmek için izleyenler de var.Savaşta göstermeseler Biz nasıl göreceğiz Oshawott böbürlenmesini.

Ben aslında küçük sevimli pokemonların bişeyler başarmasını da seviyorum o yüden pokemonu bu kadar sevdim ve mangadaki favori karaterim de Yellow sanırım ^.yan^

Tabi ki full 1. stage pokemonla da savaşmasın ama her takımında bikaç sevimli tarafarıyım. Sanırım sadece böyle düşünenler sebebiyle Noivern göremicez Ash'in takımında. X3
Ne demek Noibat evrimleşmeyecek?O Noibat evrimleşecek,O Noivern buraya gelecek.

Konuya gelirsek Noibat,Pikachu ve Squirtle ilk aklıma gelenler.
Oshawott ilk önce bir kazansın da,sonrasında böbürlenmiş,böberlenmemiş umrumda değil.Bak anlıyorum küçük Pokemonların bir şeyler yapmasından zevk aldığını ama sırf bunun içinde Hydreigon'a Oshawott atılmaz ki be !
(05-08-2015, 01:46 AM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne demek Noibat evrimleşmeyecek?O Noibat evrimleşecek,O Noivern buraya gelecek.

Konuya gelirsek Noibat,Pikachu ve Squirtle ilk aklıma gelenler.

Üzmek istemem ama sanmıyorum ve korkuyorum.Ben Ash noibat bulacak dediklerinde Noivern vs Salamance(Shota) hayalleriyle günler geçirdim, hatta 6vs6 maç listemde başlangıçta bu maç vardı.

Böyle pokemon olur mu ya ,Bebekken sevimli geliştirmek istemesin insan , gelişmiş hali acayip havalı ne yapsın insan bilemedim.

Not: Noivern 3.favori kalos pokemonum.

(05-08-2015, 01:47 AM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oshawott ilk önce bir kazansın da,sonrasında böbürlenmiş,böberlenmemiş umrumda değil.Bak anlıyorum küçük Pokemonların bir şeyler yapmasından zevk aldığını ama sırf bunun içinde Hydreigon'a Oshawott atılmaz ki be !

O maç bombaydı .Çaktırma hiç olmadı gibi davranıyoruz :D @_@
İçimdeki bitmek bilmeyen Oshawott nefreti desem :D

Tamam o kadar değil.. :D

Torkoal diyorum, yerim.
(05-08-2015, 06:53 AM)Fusycthe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İçimdeki bitmek bilmeyen Oshawott nefreti desem :D

Tamam o kadar değil.. :D

Torkoal diyorum, yerim.


Kişiliğe önem eren bi kişi daha =D

Ben de severim Torkoal'ı nolsa ağlıyo kıyamam (.D
Oshawott'tan nefret ediyorum. Etmemin sebebi ise güzelim potansiyelin sevimlilik uğruna harcanmış olması. BW'de ligden sonraki bölümlerde pokétopundan çıkmasın diye dua ediyordum. Hydreigon olayından sonra tahammül edilemez hale geldi. Oyunda 2. gym'e gelmeden starter 2. evrimine ulaşır ama ne hikmetse ligde Snivy ile birlikte Cameron'a karşı savaştı. Vasıfsız Cameron bile Samurott yüzünden Ash ile dalga geçti. Bu kadar olumsuzluklar bir arada olunca Oshawott'u sevmem beklenemez. Takımda tatlı pokémon olucaksa bu kontenjanı gitsin Jigglypuff ya da Togepi ile doldursun. Son evriminde çok mükemmel olan starterlarla ya da pokémonlarla doldurmasın.
(05-08-2015, 03:43 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Oshawott'tan nefret ediyorum. Etmemin sebebi ise güzelim potansiyelin sevimlilik uğruna harcanmış olması. BW'de ligden sonraki bölümlerde pokétopundan çıkmasın diye dua ediyordum. Hydreigon olayından sonra tahammül edilemez hale geldi. Oyunda 2. gym'e gelmeden starter 2. evrimine ulaşır ama ne hikmetse ligde Snivy ile birlikte Cameron'a karşı savaştı. Vasıfsız Cameron bile Samurott yüzünden Ash ile dalga geçti. Bu kadar olumsuzluklar bir arada olunca Oshawott'u sevmem beklenemez. Takımda tatlı pokémon olucaksa bu kontenjanı gitsin Jigglypuff ya da Togepi ile doldursun. Son evriminde çok mükemmel olan starterlarla ya da pokémonlarla doldurmasın.

Aslında doğru Snivy veya Oshawott son haline evrilmeliydi
Sayfalar: 1 2 3