Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ligde Ash vs Mega Pokemon Savaşları Beklentiler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Başlık biraz garip oldu ama şöyle anlatayım.Ligde nerdeyse herkes mega evrim kullanacak Ash hangi pokemona karşı ne kullanmal.
1.Mega sceptile --> Greninja kullanacak %90
2.Mega Charizard X --> Mega Charizard Y (vs alain şaşırtmazdı beni)


3.Mega Latios -->Pikachu (olursa tobias'ın olur şaşırmam Ash gayet güçlü gidiyo onu durdurmak için yine efsanevi koyabilirler  -_- )
Baslik yanlis her kelimenin ilk harfi buyuk olmali.

Mega evrim o kadar kolay birsey degil ligde herkeste olacagini sanmiyorum.Ash de KAHRAMAN olarak rakibinde mega yokken kullanmaz heralde esit olmasi icin :)
(31-07-2015, 03:37 PM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Baslik yanlis her kelimenin ilk harfi buyuk olmali.

Mega evrim o kadar kolay birsey degil ligde herkeste olacagini sanmiyorum.Ash de KAHRAMAN olarak rakibinde mega yokken kullanmaz heralde esit olmasi icin :)

Başlığı düzelttim teşekkürler.

Mega evrim kolay değil ama kaç tane mega pokemon var hepsini gösterirler harhalede animede.Bence 7. ve 8. gym lerin arasındaki boşlukta Alain ile gezerken gösterirler coğunu ama kalanları lig de göstermezlerse pek bi anlamı kalma malum ligdeki trainerlar en güçlüler olarak geçiyor.Bence Ash'in rakiplerinin yarısından fazlası mega evrim Kullanır .
Ve haklısın Ash mega evrimi çok seyrek ullanır benim tahminlerim Alain'e krşı ve finalde
Alain lige katılmaz. Amacı şampiyon olmak vs. değil ki bütün Mega Evrimleri yenmek. Başka Pokémonu olduğu bile meçhul.
Bana göre Alain issiz issiz dolasiyor.Eger Mega Charizardıyla lige katılıp sampiyon olsa mega evrimi olan egitimciler bunu görüp Alain'le carpısmak isteyecektir.Böylece amacına erken ulasır.Asıl anlamadıgım bu adam tek bir gym rozeti almadan nasıl Sieboldla savastı o zaman herkes gitsin mega tasını göstersin Elite fourla kapıssın yok öyle bir dünya
(31-07-2015, 03:59 PM)Black_Prince Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bana göre Alain issiz issiz dolasiyor.Eger Mega Charizardıyla lige katılıp sampiyon olsa mega evrimi olan egitimciler bunu görüp Alain'le carpısmak isteyecektir.Böylece amacına erken ulasır.Asıl anlamadıgım bu adam tek bir gym rozeti almadan nasıl Sieboldla savastı o zaman herkes gitsin mega tasını göstersin Elite fourla kapıssın yok öyle bir dünya

Oyun dışında isteyen herkes Elite 4 ve şampiyonla savaşıyor.

(31-07-2015, 03:53 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alain lige katılmaz. Amacı şampiyon olmak vs. değil ki bütün Mega Evrimleri yenmek. Başka Pokémonu olduğu bile meçhul.

Diantha'nin mega Gardevoir savaşabilmek için lige katılır belki.
@Victini8989 ilk cevabınla ikinci verdiğin cevap arasında çelişki var. Madem herkes elitlere ve şampiyona meydan okuyabiliyor Neden Alain şampiyona meydan okumak icin lige girsin?
Çünkü direk meydan okuyacağı zaman onu güçsüz görebilir ama ligde kendini kanıtladıktan sonra şampiyon kendini küçük göremez 
(31-07-2015, 04:33 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Victini8989 ilk cevabınla ikinci verdiğin cevap arasında çelişki var. Madem herkes elitlere ve şampiyona meydan okuyabiliyor Neden Alqin şampiyona meydan okumak icin lige girsin?

Evet çelişki var ama rastgele maçlar genelde 1vs1 veya 1vs6 oluyor ,tam maç değil. Biraz da cevap olsun diye dedim öyle.Alain lige katılır çünkü kaliteli bi rakip yok şimdilik Bi Shota onunda pokemonları çok şey vaad ediyo ama kendisi pek sanmam ilerde bişey yepabilirse güçlü pokemonlar verildiği içi yapar.