Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hakkı Yenen Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Çok pokemon var şimdi hepsini detaylı yazmayayım ancak aklıma gelen en net iki tane var.Torterra,Kangashkan resmen poşet pokemon olarak gösterdiler.
Şu Kangashkan'ın mega evrimini animede gösterseler bari.Mega evrimi olan pokémonlar arasında en farklı mega evrim Kangashkan'ın mega evrimidir.Oyun tanıtımı olan bir animede böyle farklı bir mega evrimi de göstermezlerse artık.

Mega evrimle birlikte yavrusuyla birlikte savaşacak (var mı ötesi? :)

[Resim: kangaskhan-mega.jpg]
Konu hortladıysam özür dilerim. Ama bence özellikle dark type pokemonların hakkı yeniyor; özellikle purrloin ve liepardın çok yeniyor. Ben pokemon white oynuyorum Desmume'de, pokemonlarımdan biri de purrloin. Paraliz etkisine girmiyor ve bu bir avantaj ayrıca benim bildiğime göre bir de quick atak (hızlı atak) gibi saldırıların önce vurmasını engelliyormuş başka bir yeteneği. Ayrıca diğer dark type pokemonların atakları var ve çok kullanışlılar; örneğin asist atağı: mesela pokemon X'de charizard'ın var. bir de asits bilen başka bir dark type pokemonun var; o zaman o pokemon 24/1 ihtimalle flamethower yapabilir  Startle .
Darılma ama.Aksine,ben Animede Dark type ın hak ettiğinden fazla güçlü gösterildiğini düşünüyorum.
@Kitty haklı mesela Sableye animede doğru düzgün gösterilmedi Fairy tipi çıkmadan önce hiç birşeye zayıflığı yoktu . 
Sayfalar: 1 2