Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 82
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Çok güzel bölümdü Chespin'in böyle bölümlerde ortaya bir anda çıkması güzel oluyor.Gelecek bölümdede Bunnelby'i zorlayacak gibi görünüyor. 
Bir ara bölüm beni daha fazla eglendiremezdi ^^ Ash tam pikachu'yu da bıraktı dedim Serena'yla başbaşa :D Bölüm de bayadir görmediğimiz arkadaşları da gördük.Anime cidden harika,cook iyi bir yere doğru gidiyor.Eskiden bazen ara bölümler sıkıcı olurdu.Artik her bölümde eğleniyorum.Ince detayına kadar düşünülüyor hersey.1 hafta sabırla beklediğime her seferinde degiyor. Kısacası BA-YIL-DIM.
Spoiler:
Bölüm güzeldi.Her ne kadar bölüm ile ilgili  ilk çıkan resimde bölümde Serena-Ash açısından bi gelişme olacağını gösterse de bişey olmadı.Ama bu benim için bölümün güzelliğini bozmadı.Gayet seyredilesiydi.

-Önce openingle başlayalım.Opening iki haftadır filme göre hazırlanmış hali ile karşımızda.Bence müzik ile görüntü birbirinden çok bağımsız. Aynı son ingilizce openingindeki gibi.Sonrasında gelen opening inşallah bilgilendirici olur.Evrimleşen ya da yakalanan pokeler görürüz umarım.Tabi Alainsiz de olmaz.

-Bölüme gelirsek.Serena'nın Mamoswine'ı kullanma isteği hoşuma gitti.Ash'in yapamadığını yaptı.Helal olsun.Sonrasında ise niye tekrar yer değiştirdiler anlamadım.

-Clemont'un ise iple güvenli bi şekilde yukarı giderken bile korkması güldürdü.Bonnie de nasıl kız anlamadım.Korku namına hiç bişey yok kızda.Sarı kafalarından benzemeseler ikisinden birine evlatlık diyeceğim ama kardeşler işte. 

-Jessie de hala Gourgeist ile laylaylom modundaydı ama sonunda soğuk onu da etkiledi.

-Noibat'i görmekse güzeldi.Onu doğru tarafı bulmak için kullanmaksa akıllıcaydı.Bravo Ash.

-Clemont'un makinede bu sefer işe yaradı gibi.Gerçi ben patlamamasını bile başarı sayıyorum.

-Chespin'i ise her geçen gün daha bi seviyorum.Japonca dublajda sesi daha iyi bence.

-Jessie'nin saçını boynuna dolayarak ısınmaya çalışmasınaysa yarıldım 

[Resim: DP292.jpg] 

Neyse benim bölümde gözüme çarpanlar bu kadar.İngilizcesi geldiğinde yine izleyebilirim diyebileceğim bi bölüm oldu benim için.En kötü bölüm böyle olsun inşallah bundan sonra