Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Showdown Turnuvası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Muk ile kaldığım yerden devam ediyorum :D Tebrikler güzel bir maç olmuş.
Ve turnuvanın kazananı MUK Shout
Muk turnuvanın maskotu olsun bence.
Ben bir poster hazırlayım yarın iyi fikir fldaadkz

https://replay.pokemonshowdown.com/anyth...-257156898 maçımızı yaptık keldeo kazandı ben kaybettim :D 
arkadaşlar turnuvanın şampiyonu oldum fuscythe yi tebrik ederim işte replayı https://replay.pokemonshowdown.com/anyth...-257194749 Shout
keldeo resmen turnuvanın Tobias'ı oldu.Tebrikler kardeşim.
(08-08-2015, 05:54 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]keldeo resmen turnuvanın Tobias'ı oldu.Tebrikler kardeşim.
Benzetmeye gel. O.O

Tebrikler keldeo.
arkadaşlar ikinci turnuva için farklı fikirlerim var birazdan yazarım

arkadaşlar şimdi ikinci turnuvada farklı şekillerde savaşacağımız için size bir liste veriyorum.Bunlar anket olarak seçilirse güzel olur.İşte değişik maç şekilleri:

ikili maç:sahaya iki pokemon göndererek savaşıyoruz.iki pokemonumuzda karşı sahadaki pokemonların istediğine vurabilir veya takım arkadaşını koruyabilir.

battle factory:bu maçta her iki oyuncuyada rastgele bir tierden pokemon takımı verir.rakip takımları görebileceği için ona göre tatik yapmanız önerilir.

monotype(tek tür):pokemon takımlarınızda tek bir tür seçerek örneğin ateş türü seçersek sadece ateş pokemonlarıyla takım kurabiliriz.Aynı şey diğer türler içinde geçerli.Bundan yararlanarak hava takımı oluşturabilir çeşitli taktikler uygulayabilirsiniz.

almost any ability:Bu savaş stilinde her pokemon istediği yeteneği seçebilir.Örneğin bir skarmory gale wings kullanabilir.Tabikide bazı yetenekler çok büyük özellikler verdiği için bazıları yasak.

stabmons:bu savaş stilindede her pokemon kendi türünün bütün saldırılarını uygulayabilir.Örneğin muk normalde alamayacağı(coil gibi) bütün zehir saldırılarını kullanabilir.Çift türlü pokemonlar kendi türlerinin her ikisindeki bütün saldırılara sahiptir.Ayrıca oyunda önceki gelişim kuralı vardır.Bu kurala göre bir pokemon önceki gelişimindeki bütün tür saldırılarına sahiptiröreneğin belossom önceki gelişimi gloom zehir türü olduğu için bütün zehir saldırılarını kullanabilir.

inverse battle(ters maç):ters maçta bütün türler artık birbirine ters etki ediyor örneğin su saldırıları ateşe az vururken ateş suya fazla vuruyor.bağışıklığı olan türler uçuş gibi, artık toprak saldırılarına karşı zayıf hale geliyor.bu maç stili yetenekleri etkilemiyor
Bence MonoPoke yapalım :D Herkes tek bir Pokemondan 6 tane yapsın savaşalım :D


Talonflame benim baştan söyliyim birde Türklerin girdidği bir server belirleyelim orada açık olanlar dursun maç yaparız :D  
Battle Factory olabilir veya İkili yaparız.Ben Battle Factory taraftarıyım
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17