Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Firered Oynayalım !?!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Şöyle bir şey düşündüm hep beraber FireRed/LeafGreen bitireceğiz tabi bu twitch yayınları gibi olmayacak ;)   Mesela ben Oyuna başladım bir yere kadar getirdim sonra save dosyasını uploadlarım sonra bir başka arkadaş devam edicek  oda aynı bir yere kadar oynıyacak ama bunları saygı çerçevesinde yapıcaz ne dersiniz ? Veya bir başka türlü olarak birimiz oynar biz burada tartışıp o şekilde devam ederiz bu şekilde de olabilir . 

Bunu başlatmadan önce biraz katılımcı ile fikirlerinizi duymak isterim katlımcı fazla ise başlarız ne dersiniz . ?  Onion011
Denenebilir.Ben varım.
Aslında olabilir ama orjinali yerine Omega gibi hack versiyonu olursa biraz daha cazip gelebilir.En azından hack versiyonunu denememiş olan arkadaşlar da bu vesile ile denemiş olur.
Ben oyunları oynamaya yeni başladım.Daha önce hiç hack oynamamıştım.Güzel olabilir.
Hack oyunları ingilizce  yani ingilizcemiz yetmeyebilir . ;) Ama eğer Hack oyunu önerisi istenilirse oynarız o zaman :)
Light platinum öneriyorum müthiş 5. gen de var. Ama benim emulatörüm yok. Biri önerebilirse sevinirim. Benim çok hoşuma gider. Hatta sırayla gidebiliriz mesela fire red oynarız sonra heart gold oynarız sonra ruby oynarız sonra sırayla hackleri oynarız. Bunun gibi.
(28-07-2015, 10:35 PM)kitty Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Light platinum öneriyorum müthiş 5. gen de var. Ama benim emulatörüm yok. Biri önerebilirse sevinirim. Benim çok hoşuma gider. Hatta sırayla gidebiliriz mesela fire red oynarız sonra heart gold oynarız sonra ruby oynarız sonra sırayla hackleri oynarız. Bunun gibi.

Light Platinum ds oyunu Desmume ile oynayabiliriz ama beya bir yavaş olur o zaman ^_^ Sizin dediğiniz gibi olabilir istediğiniz gibi firered yerine başka bir hack oyunu önerisi gelirse hatta onu bile oynarız ^^ Skyline hoşuma gitti benim mesela forumda konusu var bakabilirsin ^^  
yavaş olması sorun olmaz. Aslında iyidir yavaş. Bence sırayla oynayalım önce gen 1 sonra 2... Emulatörlere bakıyorum şimdi gelişme olursa haber vereceğim.
Tamam güzel de ben tam olarak ne yapacağımızı anlamadım.
@ Cheese With Mouse
Galiba olay şu bir arkadaşımız oyuna başlayacak mesela her rozette bir başka arkadaşımız devam edecek.Rozeti alan arkadaş oyun save'ni paylaşacak.Kayıtlı oyunu devam ettiren arkadaş kayıtlı oyun bende diyip hatta kayıtlı oyundaki yakalanan pokémonları ve bilgilerini vererek oyundaki son durumu belirtebilir...

Oyun konusunda Fire Red başlangıç olsun derseniz Omega versiyonu ya da gen 2 Gold/Silver/Crystal oyunlarının Shiny Gold X veya Liquid Crystal gibi hack versiyonları da olabilir.
Sayfalar: 1 2