Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hatalı Basılmış Pokemon Kartı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Herkese merhabalar,
Ben bugün Yunanistan bir adet Diamond & Pearl Stormfront kart paketi aldım. Çıkan on karttan bir tanesi hatalı basılmıştı. Kartın üstünde Breloom yazıyordu ancak altında bir Combee resmi bulunuyordu. İnternette yaptığım uzun bir araştırma sonucunda böyle bir kartın olmadığını düşünerek araştırmayı bıraktım. Sizce bu değerli bir kart mıdır? İnternette satmayı düşünüyorum.
Hevesini kirmak istemem ama defolu maldır o.Pahaliya degil bedavaya gider.
Maalesef...
Ama bazı hatalı kartlar (hatalı Raichu kartı özellikle) 40 000$'a satılıyor ve bu araştırmam sonucunda karttan Dünya'da bir tane olduğunu anladım.
Kartın üst tarafında kesim noktaları var gibi görünüyor ama tam emin olamadım. Orijinal değil gibi, daha kaliteli fotoğraflar atarsan daha iyi yorum yapabiliriz. Kartın arkasını vs. çekersen iyi olur.
Birkaç fotoğraf daha.
1. nesil hatalı kartlar çok para ediyo ama sonraki nesillerde pek olmuyo çoğu sahte. Ama umarım orjinaldir ve iyi para eder çok meraklısı var böyle şeylerin Zorua
Açıkçası ben bu kartın sahte olduğunu düşündüm biraz çünkü burada olduğu gibi 100 HP li breloomların hiçbirinde böyle tek saldırı yok. ayrıca burada da görüldüğü üzere 100 HP si olan combee kartı yok. Resmi veya ismi tek olarak hatalı basabilirler belki ama farklı farklı bir çok hata olan kart defolu değil sahtedir düşüncesi ağır bastı bende. Üzgünüm :/
PEKİ KART GERÇEK Mİ SAHTE Mİ?
Hocam kart kesin sahte.Paketten çıkan diğer kartların resimlerini de koyabilir misin?
Sayfalar: 1 2