Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nintendo 3DS Hakkında...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar ben Pokemonun yeni nesil oyunları için 3ds almak istiyorum biraz araştırdım fakat çok fazla fiyat farkı olan cihazlar var ( bir yerde 300 tl farklı bir yerde 1000 tl ) ilk defa nintendo konsolu alacağım için fazla bilgim yok cihazları neye göre aratmak lazım ya da tavsiye ettiğiniz bir yer varmıdır yardımcı olursanız sevinirim...

-Son olarak oyunuda almam gerekiyormu ( yani korsan oynama şansı varmıdır konsol da )
Merhaba :) öncellikle bazı yerlerde pokemon oyunları ile birlikte 3ds yada 2ds satıyorlar diye biliyorum. Mesela Pokemon Omega Ruby oyunu + 2ds satan yerler var. Ben ilk önce gittigidiyordan aldım ve dolandırıldım. Yani internetten çok tavsiye etmiyorum. Daha doğrusu eğer alacaksanda gerçekte dükkanı bulunanlardan al. Anlatabildim mi bilemiyorum ama neyse :D Ben kadıköyde bir yerden oyunları alıyorum 3ds imi de ordan almıştım -internet siteleri de mevcut hatta daha ucuza satıyorlar-. 500 tl istiyor 3ds için oyunlar ise 150-200 arası değişiyor. Fiyat farkı dersen ikinci ellere bakabilirsin ama çok tavsiye etmem. Korsan oyun var diye biliyorum ama onlarda online oynanamıyor diye duymuştum yalan bilgi vermemeyeyim. =D bunun dışında aklıma gelen başka bir şey yok istersen sitenin linkini verebilirim.
Ben de almak istiyorum ama şu nintendo Türkiye den çekilmeyeydi iyiydi
(26-07-2015, 01:16 AM)Noctua Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba :) öncellikle bazı yerlerde pokemon oyunları ile birlikte 3ds yada 2ds satıyorlar diye biliyorum. Mesela Pokemon Omega Ruby oyunu + 2ds satan yerler var. Ben ilk önce gittigidiyordan aldım ve dolandırıldım. Yani internetten çok tavsiye etmiyorum. Daha doğrusu eğer alacaksanda gerçekte dükkanı bulunanlardan al. Anlatabildim mi bilemiyorum ama neyse :D Ben kadıköyde bir yerden oyunları alıyorum 3ds imi de ordan almıştım -internet siteleri de mevcut hatta daha ucuza satıyorlar-. 500 tl istiyor 3ds için oyunlar ise 150-200 arası değişiyor. Fiyat farkı dersen ikinci ellere bakabilirsin ama çok tavsiye etmem. Korsan oyun var diye biliyorum ama onlarda online oynanamıyor diye duymuştum yalan bilgi vermemeyeyim.  =D bunun dışında aklıma gelen başka bir şey yok istersen sitenin linkini verebilirim.

Teşekkürler özelden yollarsan bi link iyi olur :)