Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Ash ve Mega Evrim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Ash pokemon animesinin esas oğlanı olarak mega pokemonu hak ediyor ama hangisini.
Aslında her ne kadar sevmesem de mega charizard y olacağını biliyorum.

Açıklama ;
1.Ash'in neredeyse en sevilen pokemonu
2.Mega charizard y yi hiç gormedik animede
3.Mega Sceptile ı Shota kaptı
4.Mega Char x zaten herkeste






ve son olarak
Japonyada pokemon Animesiyle ortak çalışan bir figür sitesi ekime doğru mega carizard x (dragon claw) ve Mega charizad Y(dragon tail) figürlerini saldırılarıyla beraber satışa çıkaracağını açıkladı.
Biliyorsunuz Alain'in charizardı dragon claw biliyor ve Bizin huysuz Charizard Best wishes de geldiğinde dragon tail kullandı ve başka hiç kimse hızlı pokemona dragon tail vermez
Ash ile en güçlü bağ zaten Charizard'da. Heracross, Glalie gibi Pokémonlara Mega Evrim verecek halleri yok.
Ya Ash Mega Evrim almazsa? Alain ile hiç karşılaşmama ihtimali de var. Ligde Megalara ezilmesinden korkuyorum.
Figürlerin çıkacağı Kasım ayı da Mega Act 4'ün zamanlarına denk geliyor aşağı yukarı.Dragon Tail'li Mega Charizard Y bizimki gibi duruyor.

Ben de tam takımda dördüncü bir Flying ve ikinci bir Fire/Flying eksik diyordum iyi oldu bu haber XP
Daha önce de demiştim. Talonflame yakın zamanda evrimleşeceği için ileri ki bölümlerde Ash'in Charizard'ı geldiğinde onunla takas edilebilir. Maçların hepsinde var olan ve yeteneği de görülen Talonflame'i harcamasalar bari. Noibat ise göründüğü ilk bölüm ve ardından devam bölümü dışında görülmedi. Anlaşılan Goomy gibi ona da ayrı ayrı bölümler yapılıp uçma konusunda gelişimi, hareket öğrenmesi ve evrimi böyle sağlanacak ki Ejder Tip'i olduğu için de takımda yüzde yüz kalıcı olacaktır. Frogadier de kalıcı olacak Greninja evrimi ve bu seride iyice Ninja modunda dolaşmasından belli, Pikachu zaten omuzda, Hawlucha yeni yeni kendini gösteriyor, yeni hareket öğrendi falan. Evet 6. Poke eksiği duruyor Ash'in şu an ama Charizard direkt olarak da gelebilir. Uçan Tip'e bu kadar laf edilmesi garip geliyor. Bu pokemonlar sadece kendi türlerinde hareket bilmiyorlar. hareket çeşitlilikleri fazla. Daha Ash'in Mega Yüzük ve Taş'ı alması, Salon Maçı yapması, Alain'le karşılaşması vb. daha var yani. Act 4'ün fragmanı veya herhangi bir bilgisi de gelmedi daha. O güne dek kim gider kim kalır.  
(25-07-2015, 04:18 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha önce de demiştim. Talonflame yakın zamanda evrimleşeceği için ileri ki bölümlerde Ash'in Charizard'ı geldiğinde onunla takas edilebilir. Maçların hepsinde var olan ve yeteneği de görülen Talonflame'i harcamasalar bari. Noibat ise göründüğü ilk bölüm ve ardından devam bölümü dışında görülmedi. Anlaşılan Goomy gibi ona da ayrı ayrı bölümler yapılıp uçma konusunda gelişimi, hareket öğrenmesi ve evrimi böyle sağlanacak ki Ejder Tip'i olduğu için de takımda yüzde yüz kalıcı olacaktır. Frogadier de kalıcı olacak Greninja evrimi ve bu seride iyice Ninja modunda dolaşmasından belli, Pikachu zaten omuzda, Hawlucha yeni yeni kendini gösteriyor, yeni hareket öğrendi falan. Evet 6. Poke eksiği duruyor Ash'in şu an ama Charizard direkt olarak da gelebilir. Uçan Tip'e bu kadar laf edilmesi garip geliyor. Bu pokemonlar sadece kendi türlerinde hareket bilmiyorlar. hareket çeşitlilikleri fazla. Daha Ash'in Mega Yüzük ve Taş'ı alması, Salon Maçı yapması, Alain'le karşılaşması vb. daha var yani. Act 4'ün fragmanı veya herhangi bir bilgisi de gelmedi daha. O güne dek kim gider kim kalır.  

Kim ne derse desin Ash'in Charizardı mega evolutionu hak etmiyor. 1. gen de uyuzun tekiydi ben olsam salardım. 2. gen de fena değildi dicem ama blazichikena yenildi tip avantajına rağmen. 3. gende Articuno yu yendi ama pikachu regiceı yendi ki Regi nerdeyse en yüksek spd a sahip.ayrıca çok düşük defansı var (dusclobs a yenilişi) bi bulbasaur kadar olamadı 2 pokemon yendi o maçta. 4. gende hatırlamıyom onu gördüğümü.5. gen de sadece atraksion olsun diye getirdiler onda da pignite la uğraşmak dışında hiç işe yaramadı.

Ama Talonflame daha bebekken talonlamei yendi şimdi moltres le savaşcak o yüzden talonflame charizard dan daha iyi hem kişilik hem güç bakamından.

(25-07-2015, 03:35 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ile en güçlü bağ zaten Charizard'da. Heracross, Glalie gibi Pokémonlara Mega Evrim verecek halleri yok.
Ya Ash Mega Evrim almazsa? Alain ile hiç karşılaşmama ihtimali de var. Ligde Megalara ezilmesinden korkuyorum.

Ash in alainle karşılaşcağı %77 gibi ortak tanıdıkları var profesor .Ayrıca Ash Mega evolved pokemonlara evilmez Mega lucario yu yendi hatırlarsan.
Ayrıca ash emega charizard y kesin gibi.ben sceptile isterdim

(25-07-2015, 03:40 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Figürlerin çıkacağı Kasım ayı da Mega Act 4'ün zamanlarına denk geliyor aşağı yukarı.Dragon Tail'li Mega Charizard Y bizimki gibi duruyor.

Ben de tam takımda dördüncü bir Flying ve ikinci bir Fire/Flying eksik diyordum iyi oldu bu haber XP


Hala grass type pokemonu olmayışı bana mega sceptile umudu verdi sonra al dediler sana charizard.Ne güzel takımı berbat ettiler benim hayalim de pikachu goodra greninja talonflame hawlucha bi de harhangi bi grass type pokemon vardı
Ash'in en yararlı Pokemonu'nun Snorlax olduğunu düşünüyorum,pek belli etmesede Charizard'dan daha yararlı maçlarda.Garanti 1 Pokemonu yeniyor ve bunu da çok zorlanarak yaptığı söylenemez Mega'sı çıksa Ash'e verilse gayet hoş olur bence. 
Arkadas yerden yere vurmaya ne meraklisiniz Charizard'ı egitimden sonra dogru duzgun bir savas yapmadi.Hatirlatirim Kukrediginde Iris in Dragonite ı bile cekiniyordu.Olur her pokemon yenilir bunun yaninda galibiyetleri neler onlara da bakin.Blastoise i yendi dezavantaja ragmen yendi.Dogru yazarsanda sevinirim BLAZİKEN ilk defa gorulmus bir pokemon ne olacagi hic belli olmazdi.Articuno denilen pokemon efsane senin haberin yok heralde.Charizard bu takimin en iyilerindendir bu kadar laf yemeyi hak etmiyor bu pokemon biraz saygi duyun.
(25-07-2015, 05:15 PM)Cheese With Mouse Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in en yararlı Pokemonu'nun Snorlax olduğunu düşünüyorum,pek belli etmesede Charizard'dan daha yararlı maçlarda.Garanti 1 Pokemonu yeniyor ve bunu da çok zorlanarak yaptığı söylenemez Mega'sı çıksa Ash'e verilse gayet hoş olur bence. 

Şu ana kadar bi maçta bile en az bi pokemonu devirmeden düşmedi yanlış hatırlamıyosam
Ben Charizard'ı yerden yere vurmadım,hala Ash'in en güçlü Pokemon'u olarak kabul edilen bir Pokemon'u neden eleştireyim ki :D Sadece Snorlax'a dikkat çektim.
Animeye oyunu karıştırarak hata yapıyorsun.

Blaziken'e karşı tür avantajından bahsetmişsin.
Charizard o aralar Wing Attack vs. biliyordu da bizim mi haberimiz yok? Blaziken'e karşı Flamethrower, Dragon Rage, Seismic Toss kullandı.

Gelelim Dusclops'a... Ash'in aptallığı yüzünden yenildiğinden bihabersin herhalde. Dusclops'a Seismic Toss'un etki etmeyeceğinden haberi yoktu kahramanımızın.

Rezil 5. nesil animesini biraz hareketlendirsin diye getirdiler zaten, ne yapmasını bekliyordun anlamadım. Lig için getirseler eminim ki Cameron gereksizinin Lucario'sunu yenerdi.

Oynadığın oyunda kullanışsız olduğu için sevmiyor olabilirsin ama acımasızca eleştirmenin anlamı yok.

@CWM
Mahmut'un senin için dediğini düşünmüyorum.
Sayfalar: 1 2 3 4