Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: İyi ki doğdun, CWM!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Nice Pokemonlu yıllara ;-)
Nice mutlu yıllara Cheese With Mouse.
Arkadaşlar,gerçekten iyi ki varsınız inşallah önümüzdeki senelerdede hep beraber oluruz.
Bu aralar ne çok doğan varmış.

Nice mutlu yıllara!
Mutlu yıllar
Doğum günün kutlu olsun.Nice Pokemon'lu senelere ^^
Nice bol pokeli senelere kardeşim :-)
Kardeşim, nice mutlu yaşlara! Kusura bakma, yine ve yine geciktim. Ama bilemezsin ki başma ne geldi! Telefonumu kaybettim, hatta başına bayağı kötü bir şey geldi tahminimce de o bir başka ÖM'mizde konuşulacak konulardan biri :D Neyse, şehir dışına çıkmadan önce orada ajandama kaydetmiştim. Yine mazur gör ki bu sefer de şehir dışındaydım (kendime not, Temmuz ayının ortasından sonra İstanbul'da olmak için ne gerekiyorsa yap). O yüzden biraz geç olacak ama ne yapalım, geçen sene de kutlayamamıştım, bu sene bari zorlayayım şansımı :D 


Parti havasına girmeden önce bir müzik şart tabii, bunu seçtim şimdi, senin tarzında seçsem doğum günü ve pokémon konseptine uymayacak :D
Spoiler:


Öncelikle bu gecikme affı için ufak bir resim:
Spoiler:
[Resim: kvm8dA.jpg]
Ufak hatalar var ama alelacele bu kadar çıkabildi, tekrardan kusura bakma.


Hediye olarak bunu sevebileceğini düşünüyorum:
Spoiler:
[Resim: aEmNr5.jpg]

Ve bu, evet Dawn olmadan hayatta olmaz:
Spoiler:
[Resim: L3mRLo.jpg]

Pastam nerede dediğini duyar gibiyim:
Spoiler:
[Resim: tumblr_oatnk0D6iy1r2qodxo2_1280.jpg]

Bunlar da aperatifler:
Spoiler:
[Resim: tumblr_m8vaejVTf91rcz9odo1_500.jpg]

1,5 yıl oldu herhalde bizim sohbetimiz başlayalı. Bu 1,5 yılda çok güzel şeyler kattın bana, forumda dostum diyebileceğim sayılı insanlardan biri oldun. Arada bozuştuk ama geçmişe dönüp baktığımda genelde güzel şeyler hatırlıyorum seninle ilgili. Yine aynı şekil, hatta daha iyi devam edeceğimize inanıyorum. Tekrardan iyi ki doğdun!

Arşivleri karıştırdım da biraz, bulabildiğim en eski mesajımız bu;
Spoiler:
[Resim: o7oq27.png]

Konuşmalara bu şekil giriyormuşuz, onun dikkatini çekmek istedim aslında. Sonra bir anda muhabbetimiz koyulaştı ve sanki forum üzerinden değil de whatsapptan en yakın arkadaşlarımdan biriyle konuşuyormuşum gibi olmuştu. Bana kattığın en değerli şeylerden biri ise forumların sadece yardımlaşma ve çalışma üzerine kurulu olmadığını göstermen oldu sanırım. Çünkü cidden, ilk kaydolduğumda, déxe girdiğimde veya başka benim için önemli bir şey yaptığımda böyle bir şey kazanacağımı tahmin etmiyordum, neyse, söylenecek çok şey var, bir ara özelden devam ederiz, tabii sen de o arada, kutlama konundaki gelecek yorumları okursun :)
 Doğum gününü unuttuğum için kusura bakmazsın umarım  Pikachu_04 . Hafızam çok kötüdür. Bugün yine bir haftalık sağlıksal problemlerim başlamamış olsaydı hemen bir resim çizip yollardım ama biraz beklemem lazım. Mutlu yıllar XD  . 
Wow,sanırım bende kaçırmışım umarım affedebilirsin :/
(Geçmiş) Doğum günün kutlu olsun!  :pikapikapikaa:
Sayfalar: 1 2 3