Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon'un 20. Yılı Kutlama Konusu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
2016 yaklaşıyor, ve pokémon'un 20. yılı da! Bu konuyu kutlama amaçlı açtım çünkü pokémon'un 20. yılına girmesi 10 kez görülebilecek bir şey değil  =D . umarım forum kurallarına aykırı değildir. Aynı zamanda kurallara bakıp arama yaptım aykırı görünmüyordu. Bu konu sadece hikaye konusu veya sadece senaryo konusu değil. Lütfen bu konuyu hikaye, senaryo vb. konusu olarak kullanmayın. Bu konuda sadece 20. yılın nasıl olacağı hakkında teoriler ve hayran sanatları için açtım.  

Exclamation Belirttiğim gibi, bu konu  senaryo veya hikaye konusu DEĞİLDİR.

Konuyu bu kadar erken açmamın nedeni kışın pek bakamayacağım. Yazın konuyu geliştirebileciğim kadar geliştirmeye karar verdim.

                                   Teoriler

Şimdi ben ilk teoriyle başlayayım 20. yılla ilgili: kaynak:
Spoiler:
idigitaltimes.com
Bu teoriye bakacak olursak 2016 benim yılım  Zorua . Çünkü tam kapsamlı bir mystery dungeon oyunu çıkıyor + yeni pokemon oyunu çıkıyor! Önce mystery dungeon'ların çıkış tarihleri:

Pokémon Mystery Dungeon: Blue And Red Rescue Team

Eylül, 2006

Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time and Space

Nisan, 2008

Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Sky

Ocak, 2010

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

Mart, 2013

bir de ana oyunların çıkış tarihleri:

Pokémon Diamond/Pearl: April, 2007 (6 months)

Pokémon Platinum: March, 2009 (11 months)

Pokémon Black/White: March, 2011 (5 months)

Pokémon X and Y: October 2013 (7 months)

Sitede yazdığına göre bir örüntü var. Ve bu örüntüye göre pokemon z (ya da adı ne olursa artık hepsine razıyım.) Şubat 2016 gibi bir tarihte çıkıyor. Tam doduğum ayda! 2016 her türlü benim yılım bence  Shout .

Teori 2:kaynak:
Spoiler:
 Pokemon z iki yıl önce yayınlanan pokemon x ve y oyunlarının beklenen devamıdır. Birçok pokemon hayranı Nintendo E3'e girerken pokemon z'nin duyurusu yapılacak diye çok heyecanlandı. Ama Nintendo pokemon z'yi duyurmadı. Bu hayal kırıklığı sonrasında, oyunun yeni özelliklerine işaret eden çevrimiçi yüzünden birçok bilgi ortaya çıkmaya başladı.
Aynı zamanda olay hakkında bilgi almatan zevk alacak pokemon hayranları yeniden heyecanlandı. Pokemon z için yapılan iddialardan biri zygarde malum pokemon gücü'nü çıkaracağı. Pokemon Z işlerin hala iken olsa da, diğer ilgili var başlattı oyun içine bakabilirsiniz. Bir kere, Pokemon Süper Mytsery Dungeon oyuncular bir haydut gibi düzeni keyfini bu yıl, Eylül ayında veriyor olacak. Oyunlar uzak veering, hayranları Pokemon serisinin de Pokemon XY için yayınlanan olmuştur Film bölüm Pikachu olarak yayınlanacak olan gösterileri kontrol etmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda, Minecraft gayri resmi Pokemon Mod artı raporda ayrıntılı olarak Pokemon Shuffle için yeni pokemonlar ve aşamaları vardır.
Başka bir haberde ise, E3 Pokemon Z duyuruları eksikliği tarafından düşürülen olan taraftarlar, sadece Yokohama Minato Mirai ilçesinde yaklaşık hareketli Pikachu çok sayıda gösteren video keyfini çıkarabilirsiniz. Bini aşkın kişi  Pikachu  kostümleri giyen ve dans ve parkta yürüyen, çok yaşamları üzerindeki serinin ruhu.

Teori 3: Kaynak:
Başlık şöyle: 'Hoopa & Çağ Of The Clash' Ön Premiere ardından Pokemon Movie 2016 Onaylandı Zygarde? Bu 'Pokemon Z', 'Delta Zümrüt' foreshadow mu?
7 Temmuz 2015 10:36 EDT | Robert Kuang tarafından

More Sharing Services
Zygarde Confirmed For Pokemon Movie 2016 Following 'Hoopa & The Clash Of Ages' Pre-Premiere?
(Fotoğraf: Twitter: AutoBotTesla)
Hayranları bu yılki Pokemon filminin galası için kadar heyecanlı ve gelecek yılki film için de bize gelip bir ipucu vermiş olabilir.
Serebii tarafından yayınlanan bir rapora göre, Efsanevi Pokemon Zygarde Pazar günü "Hoopa & Çağların Çatışması" öncesi bir gala izleyen bir trailer gizlice gösterildi. 2016 yazında piyasaya sürülecek olması nedeniyle, bu "Pokemon X" ve "Pokemon Y" ile takibin ufukta olduğunun işareti olabilir.

"Bu süre içinde, bu bilgiler sadece ikinci el raporlarından ama onlar gösteren katıldı kanıtlıyor kanıtlarla geliyor," yazdı Serebii.
Uzun zamandır fanlar biliyor söylentiler bir "Pokemon Z," Bir netice "Pokemon X" ve "Y Pokemon" Onların çıktığından beri kolaçan edilmiş. Beraberindeki filmlerle Diancie ve Hoopa serbest bırakılması ile, çok daha fazla bu oyunlarda planlı ve gizli malzeme yanı sıra "Omega Ruby" ve"Alpha Sapphire." oldukça açıktır.
Zygarde Kalos için yeni hikayenin içine girdi.(böyle bir teori Zygarde için Mega Evolution içerir).
"Xerneas ve Yveltal, Zygarde bir üçgen oluşturuyor," PokeJungle üzerinde CoolGlaceon yazdı.
"eğer 'Pokemon Z' de, Zygarde mega evrim alırsa... Sanırım ne bu da tek yer ters savaşlar var aslında tarafından yedeklenir 18. Rota üzerinde Zygarde bulunan Terminus Cave bulunduğu  ... ".
Bu yüzüne bir Zygarde Mega Evrim ilk kez söylentiler değil.
"Bir mega evrimin Pokémon toplam baz istatistikleri 100 bir artış sağlar. Zygarde bir [Legendary Trio] için süper düşük 600 baz istatistikleri vardır. Zygarde yapacak bir mega Mega Tyranitar ve onu bağlıyor, 700 baz, stat var Garchomp Mega ve Xerneas ve Yveltal daha güçlü yapma, "HeavyMetalLamb yazdı.
"Ben eminim ekosistem yanlış gittiğinde onun gizli gücünü ortaya koyacaktır nasıl Onun Pokedex de görüşmeler önümüzdeki maçın zorlu olacak ve biz onların sonraki oyuna dlc genişletmesi ile hangi kod Zygardenite'e ulaşmaya yöneltecek. "

google çeviri kullandım o yüzden hatalar var.


                                   Hayran Sanatları

benim 20. yıla özel yaptığım resimler: verdiklerim yüzünde konu hata veriyordu resimleri eke koydum.

burada çok güzel fake resimler var. Yaz boyunca devamı gelecektir. Ve sizinde teorileriniz ve ya çizimleriniz varsa (ve 20.yılla ilgiliyse) burada paylaşabilirsiniz  =) . Sonsöz: oyunların parlak döneminin 1980'ler-90'lar olduğunu fark ettim. Mario, sonic, pokemon, zelda ve daha niceleri başladı o dönemde... Duygulandım  Cry .
[attachment=112][attachment=114][attachment=115]