Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Anistar Gym
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 4sxqHo1.png]



İlgili bilgiler:


Olympia neredeyse her şeyi tahmin edebiliyor! 
Savaşta kullandığı saldırılardan biri de "Future Sight".
Ayrıca "Helping Hand"i "Future Sight"ın gücünü arttırmak için kullanıyor.

Spoiler:


[Resim: ZVmnoo.jpg]
[Resim: d2mN2D.jpg]
Tahminler yağmuru:
1-Clemont Bunnelby'i bırakır.
2-Fletchinder evrimleşir.
3-Anistar Gym savaşı Double Battle olur.

Not: Sonlara doğru Ash'in kurtarmaya çalıştığı Fletchinder değil. Talonflame. :D (Dikkatli bakın.)
Şimdi durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.

Ash'in elindekiler:

Talonflame, Frogadier, Pikachu, Hawlucha, Noibat

Talonflame, evrimleşir evrimleşmez bir Salon karşılaşmasında yer almaz bence. Son salona saklarlar onu. Çünkü ateş tipi özellikleri, buz salonunda iş yapar. Onu eliyorum direkt.

Talonflame, Frogadier, Pikachu, Hawlucha, Noibat


Frogadier'ın yer aldığı sabit zaten. O da elensin.

Talonflame, Frogadier, Pikachu, Hawlucha, Noibat


Noibat'ı bir salon maçında izlemek güzel olurdu da hala gözümde bir bebek. Goomy bile Goodra olana kadar ciddi bir karşılaşmada yer almamıştı. Noibat, kenarda otursun maçı izlesin bence. Daha çok tecrübesiz onu da eliyorum.

TalonflameFrogadier, Pikachu, Hawlucha, Noibat

Elimizde Pikachu ve Hawlucha kaldı. Gönlüm Hawlucha'yı kullanmasından yana. Ama bir Psişik Salonu'nda Çifte Savaş olduğunu öğrenince aklıma Swellow ile Pikachu'nun Tate ile Liza'ya karşı verdiği mücadele geldi. Ve yanlışsam düzeltin, Ash'in girdiği bütün Salon İkili maçlarında Pikachu görev aldı. Portakal Adalarında Charizard ile Pikachu, Hoenn'de Tate ile Liza'ya karşı Swellow ile Pikachu, Juan'a karşı Corphish ile Pikachu. Başka da gelmiyor aklıma. Yani yine Pikachu rol alabilir her ne kadar kendisini Salon Mücadelelerinde görmekten bıkmış olsak da. Gönlüm Hawlucha'dan yana biraz daha gelişmesi açısından ama Pikachu olacağını düşünüyorum Frogaider'ın partnerinin. Acaba Pikachu ile Frogadier nasıl ikili olurlar. İkisini bilrikte mücadele verirken pek görmedik Frogaider, Frokie halindeyken bile...

Sonuç ise; aslında Serena'nın showcaseleri açısından Ash'in bir Salon Mücadelesi'ni kaybedip eğitim yapmaya gitmesi lazım ancak Ash'in bunu da alacağını, son Salon Mücadelesi'nde ilk meydan okumasında kaybedeceğini düşünüyorum.
Yanlış bilmiyorsam bu gym psişik tip gym ve böcek tipi hamleler psişik tip üzerinde çok etkilidir.Pikachu böcek tipi bi hamle bilmiyor.Ama Hawlucha x- scisor biliyor.O yüzden bir ihtimal olabilir ayrıca da tiplerine bakınca su-karanlık ve uçan-dövüş tipi pokemonlar ve beraber çok eğitim yaptılar baya uyumlular o yüzden bence yüksek ihtimal.Pikachu olursa da şaşırmam.Son maçta yer almadı ayrıca frogadier de pikachuyu korumak için cut falan öğrenmişti.Hiç eğitim yapmasalar da uyumlular.İkisi de çok hızlı ve güçlü.
Bence Frogadier'ın partneri Hawlucha olacak öyle hissediyorum.Umarım Hawlucha olur.Diğer bir ihtimal bence Noibat, çünkü Ash böyle sürprizleri yapmayı sever.Bir anda Noibat'ı yollayarak savaşı kazandırabilir.Böylece Noibat'ın yavaştan büyüdüğünü animede göstermiş olurlar.
Videoda Ash bir tane pokéball fırlatıyor. Normalde 2vs2 savaşlarda Ash iki eliyle birlikte topları fırlatırdı. Meowstic'lerin yan yana saldırı yapması yanıltıcı olabilir. Bu durumda birebir 2vs2 görmemiz mümkün. Şuan detay az olduğu için sadece Ash'in kullanacağı pokémonları sayabilirim. Frogadier Noibat ve Pikachu diyorum. Eğer herkesin düşündüğü gibi ikili savaş olursa Ash Noibat'ı seçer. Çünkü yanında Frogadier gibi bir Pro varken Noibat'ın tecrübesiz olması ve yenilmesi çok önemli değil. Ama Ash'in yanlızca bir pokéball fırlatmasının sebebi Pikachu'nun Frogadier'ın yanında savaşacak olması da olabilir. Bu Gym'in yıldızı Frogaider olur gibi geliyor. Birden fazla tahmin yaptığım için şöyle bir inanış sıralamamı yapayım:

İkili savaş Frogadier-Pikachu ikilisi
İkili savaş Frogadier-Noibat ikilisi
Tekli savaş Frogadier ve Noibat
Tekli savaş Frogadier ve Pikachu
Ben Frogadier-Noibat görmek isterim.Dawn'ın Cyndaquil'i bebek olduğu halde savaşabiliyordu, Noibat de savaşabilir.Çok büyük ihtimalle Light Screen, Reflect gibi saldırılar görürüz diye düşünüyorum.Eğer Noibat'ın yeteneği Infiltrator ise bebek olmasına rağmen büyük işler becerebilir.
Bu gym'in  kahramanı galliba Frogadier olacak.Trailerda Frogadier ardı ardına saldırılardan kaçıyor.Bu da  partnerinin yenildiği ve ikisinin birden Frogadier'a saldırdığına işaret olabilir.Reyiz muhtemelen ikisini indirecek.Ash fragmanda tek bi poketopu atıyor bu da Pikachu'nun yanıda savaşacağını gösteriyor bence.Pikachu yenilecek,Frogadier indirecek.Noibat'i isterdim aslında.
Frogadier'a tekrar Power-Up lazım,muhtemelen de bu GYM'de vericekler o Power-Up'ı.Baya meraklandım,sabırsızlıkla bekliyorum.
Bence Noibat yer alacak bu salonda. Yani ya Pikachu ya Noibat ama Noibat diyorum. Neden derseniz son salon buz türü ve Noibat x4 yer o salondan. Yani Noibat'ın da Ash'in Kalos Kariyeri'nde yeri olmalı. Zaferle birlikte yeri olmalı yani. Hem ona yardımcı olacak bir ağabeyi, bir Frogadier var. Demem o ki; Frogadier'in yanında savaşan Noibat olacak bence. Önceki fikrimde bir u-dönüşü yapıyorum.
Sayfalar: 1 2 3