Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 501 - All Dressed Up With Somewhere To Go!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: All Dressed Up With Somewhere To Go!
Japonca Adı: It's Love! Pokémon Transformation Convention!!
Türkçe Adı: Her Şey İçin Giyindim ve Hazırım!


[Resim: genizet.png]
Eterna Şehri Salonu'na giden yol sürprizlerle dolu. Kahramanlarımız yol üstünde mola vererek Pokémonların diğer Pokémonları ne kadar iyi taklit edebildiğini gösteren Pokémon Giyim Yarışması'na şahitlik ediyor ve Yarışma, bugünün heyecanlı ve keyifli olacağını kanıtlıyor gibi.

Sinnoh Şimdi Programı'nın sunucusu Rhonda tarafından tanıtılan Pokémon Giyim Yarışması, önceki senelerde olduğu gibi bu sene de büyük ilgi görüyordur. Bu Yarışma'nın yakınında geçen dostlarımız, seyirci koltuklarındaki yerlerini alarak Yarışma'yı izlemeye karar verirler. Yarışma sunucusu Rhonda, Hemşire Joy, Memur Jenny ve Bay Sukizo'dan oluşan jüriyi tanıtır. Ödül ise gizemli bir Yumurta'dır. Yarışma'nın katılımlarının hala devam ettiğini gören dostlarımız, gizemli Pokémon Yumurtası'nı kazanmak için büyük bir telaş ve aceleyle kayıt olmaya giderler. Ancak öncesinde yapmaları gereken daha önemli bir şey olduğunu hatırlarlar Dawn sayesinde. Yarışma'ya sadece bir Pokémon seçerek katılınabilir. Herkes Pokémonlarını dışarı çıkartarak Yarışma'ya hangi Pokémon'la katılacağını seçmeye çalışır. Pokémonlarını başka Pokémonları taklit ederken hayal eden Ash, bir türlü aradığını bulamaz. Sonunda Pikachu, Ash'e yardım için gönüllü olur. Yaptığı başka Pokémonlara ait surat ifadeleri, Ash'in hoşuna gider ve Ash, onu kullanmaya karar verir. Dawn, Piplup'ıyla, Brock da Croagunk'ıyla katılacaktır. Jessie ile James de Yarışma'ya katılırlar kılık değiştirmiş şekilde. Jessie Meowth ile, James ise Mime Jr. ile katılır.

Yarışma başlar ve Pokémonlar, büyük bir tutkuyla başka Pokémonları taklit ederler. Birbirinden ilginç gösterilerden sonra sıra Brock ile Croagunk'ına gelir. Croagunk, giydiği Politoed kostümüyle jüri tarafından çok beğenilir. Ellerini tıpkı Politoed gibi çırpması onu daha da ilgi çekici kılar. O da final turuna çıkmaya hak kazanır. Brock'tan sonra sahneye çıkan Weavile kostümündeki Meowth ile Jessie de seyirciler tarafından ilgi odağı olur. Meowth'ın Weavile'ın sesini taklit etmesi, herkesi onun bir Weavile olduğuna inandırır. Ancak Jessie'nin gösterisi bitmemiştir. Meowth; Pikachu, Geodude, Togepi, Squirtle, Bulbasaur gibi değişik Pokémonların da sesini taklit eder. Jürinin hoşuna giden bu gösteri, Jessie ile Meowth'ın final turuna geçmesi için yeterli olur.

Jessie'nin ardından sıra James'e gelir. Mime Jr.'ının taktığı bandanayla Claydol ile Chikorita'yı taklit etmesi, jüri ve seyirciler tarafından çok beğenilir ve James de final turundadır. James'in ardından sıra geçen senenin şampiyonuna gelir. Chatot'un Jigglypuff'ın şarkısını taklit etmesi, onu final turuna geçirir. Sıra Dawn ile Piplup'ına geldiğinde Piplup, Weedle kostümü ile sahneye çıkar. Ne var ki, başta çok beğenilen Weedle kostümündeki Piplup'ın sevinçten Baloncuk Işını kullanması, onun jüri tarafından final turuna geçirilmesini engeller. Sıra bu sefer de Ash ile şekil kopyalan Pikachu'sundadır. Pikachu, şeklini kopyaladığı Mudkip, Lotad, Buneary, Wobbuffet, Seviper gibi Pokémonlarla jüri ve seyirciler tarafından çok beğenilir. Ash de jürinin oylarıyla final turuna geçmeyi başarır. Ash'in gösterisiyle yarışma ilk turunu bitirerek küçük bir ara verir.

Herkes final turunda jüri ve seyircilerin kararlarını değiştirmek için yeni taklit ve taktikler oluştururken Jessie ile Meowth, her zamankinden hırslı gözüküyorlardır. Yumurta'yı kazanmak için yeni stratejiler geliştiren ikilinin Yumurta konusundaki beklentileri büyüktür. Aranın bitmesiyle ikinci tura geçenler sahnedeki yerlerini alırlar. Jüri, sahnedeki finalistleri isim isim öne çıkarırken ilk olarak geçen senenin şampiyonu Chatot'lu eğitmen seçilir. Eğitmeni, Chatot'tan Jigglypuff şarkısından herkesin sıkıldığını söyleyerek Lapras'ın şarkısını söylemesini ister. Chatot'ın şarkıyı değiştirdiğini zannederek sadece sözlerini değiştirip, tınıyı aynı yapmasına rağmen seyirciler onun bu gösterisini de beğenirler.

Jessie ile Meowth'ın Chatot gösterisinden sonra kazanmayla ilgili umutları azalır. Meowth'ın aklına gelen fikir üzerine ikili, Yumurta'yı çalmaya karar verirler. Jessie, herkesin dikkatini dağıtmaya çalışırken Meowth da Yumurta'yı çalar. Herkes dikkatini Jessie'ye vermişken Croagunk, Sunflora kılığındaki Meowth'ın Yumurta'yı çaldığını görür. Jessie ile Meowth, James ile Mime Jr.'ını da alarak kaçmaya çalışacakları sırada Croagunk, Brock'u Yumurta'nın yanına getirerek ona Yumurta'nın kaybolduğunu gösterir. Bunun üzerine gözler, sahneden kaçmaya çalışan Jessie ile James'e dikilir. Memur Jenny, Growlithe'ını dışarı çıkartır. Growlithe, atik davranıp, Jessie ile James'in önünü keser. Roket Takımı kimliklerini açıklamaya karar verirler. Her zamanki sloganlarının ardından Jessie, Seviper'ını çıkartır. Seviper, Sis ile sahneyi dumana boğarken Roket Takımı için, güzel bir kaçma fırsatı doğar. Ash, dumanı dağıtması için Staravia'yı çıkartır. Staravia, Fırtına ile sisi dağıttığında, Roket Takımı'nın çıkış kapısına doğru gittiği görülür. Ash, Brock, Memur Jenny ve Rhonda ile ekibi Roket Takımı'nın peşlerine takılırken seyirci koltuğundaki Dawn da Piplup'ıyla harekete geçer.

Roket Takımı, ellerinde çaldıkları Yumurta'yla birlikte, dışarıda kendilerini bekleyen balonlarına binerler. Rhonda ile ekibi yukarıdan takip yaparken dostlarımız da aşağıdan ilerlerler balonun peşinden. Ash, Pikachu'sunun Yıldırım Oku'nu kullanmak ister ancak bunun Yumurta'ya zarar verme olasılığı, onu vazgeçirir. Saldırı sırası Staravia'ya geçer. Staravia, Kanat Saldırısı ile balona ilerlerken Jessie de Dustox'ını dışarı çıkartır. Dustox'ın Zehirli İğneleri, Staravia'nın balona yaklaşmasını engeller. Piplup, Baloncuk Işını ile taarruza geçerken Jessie, James'e bir şeyler yapması konusunda baskı yapar. Aklı yarışmada kalan ve Yumurta'yı bileğinin hakkıyla kazanacağını düşünen James, istemeyerek de olsa plana sadık kalır. Mime Jr. Mimik kullanarak Baloncuk Işını ile Piplup'ın Baloncuk Işını'nı karşılar. Rhonda ile ekibi, yaptıkları haberde bu saldırının güçlü olduğunu söylerler ancak Jessie, bunu yalanlar. Bunun üzerine sinirlenen James ise, kendini kanıtlamak için Mime Jr.'ından Sallanma Dansı kullanmasını ister. Ancak bu Roket Takımı'na zarar veren bir saldırı olur. Sallanma Dansı'nın etkisiyle Dustox ile Meowth'ın kafası karışarak dans ederlerken Meowth'ın kontrolündeki balon ise yere çakılmak üzeredir. Meowth'ın dans ederken Yumurta'yı balondan düşürmesi üzerine Dawn hızlı davranıp Buneary'sini çıkartır. Buneary, Zıplama ile Yumurta'yı yakalayarak onu dostlarımıza getirir. Artık, Yumurta endişesi olmayan dostlarımız, diledikleri gibi Roket Takımı'na saldırabilirler. Pikachu'nun tam güç Yıldırım Oku'yla Roket Takımı, bir kez daha gökyüzüne fırlar.

Bu küçük aksiliğin ardından Yarışma, final gösterisiyle devam eder. Pikachu, Croagunk ve Chatot'tan birisi, jüri ve seyircilerin seçimiyle birinci olacaktır. Kazanan ise bunu hiç beklemeyen Brock ile rolüne kendisini fazlaca kaptırmış Croagunk'ı olur. Jüriyi Croagunk'ın en çok etkileyen özelliği ise yarışma boyunca taklidini bırakmamış olması, tıpkı Politoed gibi sürekli ellerini çırpmasıdır. Bay Sukizo, Brock'a ödülü olan gizemli Yumurtası'nı verir ve bir kez daha, bir Pokémon Giyim Yarışması'nın sonuna gelinir.

Ve böylece, partneri adına Brock şaşkın bir halde Pokémon Yumurtası'nı kabul ediyor! Başka şeyleri de merak ediyoruz ama Pokémon Yumurtası'ndan ne tür bir Pokémon hediyesi çıkacak?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Memur Jenny
Hemşire Joy
Bay Sukizo
Rhonda




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani397.gif]


Brock: [Resim: rsiconani185.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani417.gif] [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani269.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani058.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani014.gif] [Resim: rsiconani070.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani084.gif] [Resim: rsiconani101.gif] [Resim: rsiconani109.gif] [Resim: rsiconani112.gif] [Resim: rsiconani130.gif] [Resim: rsiconani239.gif] [Resim: rsiconani262.gif] [Resim: rsiconani296.gif] [Resim: rsiconani317.gif] [Resim: rsiconani328.gif] [Resim: rsiconani336.gif] [Resim: rsiconani342.gif] [Resim: dpiconani441.gif]


Vahşi: [Resim: dpiconani484.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Brock, gizemli bir Yumurta kazandı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_ Erdi_