Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Omega Ruby ve Alpha Sapphire farkı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(03-08-2015, 04:28 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rica ederim ve hatta dur senin içini daha da rahatlatayım;
[Resim: ly9bME.png]
Hahaha ^^ Çok sağol kardeşim. İyiki döndün!
Benim de sana sorum var. Almanya'dan almayı planlıyorum ben de yaz okulundan sonra. 3DS e ne kadar verdin ve oyunların hepsi (X Y OR AS) game shopta var mıdır ve yoksa 3dsle birlikte onları da mı alayım?

ve oyunların fiyatlarını yazarsan sevinirim =D .Sanırım Or ve X i hemen alıp bitirince diğerlerini alıp pokedexi trade le falan tamalıcam pokebank'ta dursunlar.

şimdiden teşekkürler Blush
(03-08-2015, 05:31 PM)Victini8989 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim de sana sorum var. Almanya'dan almayı planlıyorum ben de yaz okulundan sonra. 3DS e ne kadar verdin ve oyunların hepsi (X Y OR AS) game shopta var mıdır ve yoksa 3dsle birlikte onları da mı alayım?

ve oyunların fiyatlarını yazarsan sevinirim  =D .Sanırım Or ve X i hemen alıp bitirince diğerlerini alıp pokedexi trade le falan tamalıcam pokebank'ta dursunlar.

şimdiden teşekkürler  Blush


Şimdi sana şöyle söyleyeyim.3DS alabilmek için çok mücadele verdim.Sürekli araştırdım.Ve sonucunda Türkiye'den almanın akıl işi olmadığına karar verdim.Her türlü yurtdışından daha uygun oluyordu.Türkiye'de ki fiyatlar başa çıkılcak gibi değil ki zaten kazıktı bu yani.Ben de yurtdışından almaya karar verdim dediğim gibi.Bu sefer de şu gümrük işleri falan kesin değildi bi çok siteye baktım insanları uğraştırmış.İki ara bi derede kaldım böylece.Ama daha sonra Almanya'da ki bir akrabamla irtibata geçtim.Kendisi buraya gelicek Eylül'de.Kısaca özetlemiş oldum aynı zamanda yine yurt dışından almayı düşünenler için.Fiyatına gelirsek suan fiyatından haberim yok akrabam aldığı için ücretsiz getirmeyi bile teklif etti ama bu tabiki mumkun değil ^^ Sabit fiyatlar söyle konsol 190 dolar ama tabiki aldığın konsola göre değişir.Ben mesela piyasaya subatta sürülen NEW NİNTENDO 3DS XL aldım.Oyun ise 30 dolar yaklaşık 600 tl ye falan geldi bana.Belki daha uygun belki daha pahalı ama çok yakın.Oyunların hepsi e shopta var oradan da alabilirsin bende sağolsun arkadaşlar anlattı oylece öğrendim.Merak edersen 'Yurt Dışından 3DS Almak' adlı konumda detayı var işte linki : https://pokemonturkiye.com/showthread.ph...+3ds+almak
Ama tabiki konsolla birlikte de alabilirsin ben öyle yapıyorum ^^
Sayfalar: 1 2 3