Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon X&Y Bölüm 80
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Spoiler:
IzzyMemO'ya sonuna kadar katılıyorum. Ayrıca bu bölümü Şeytan Togepi bölümüyle kıyaslamak çok saçma bence. O eğlence püsküren bir bölümdü. Ayrıca hiçbir şey tanıttığını da düşünmüyorum. Togepi'yi mi tanıttı? Uzayı mı? Roket Üstünü mü? Rayquaza'yı mı? Yani bunlar bir de o zamanın çıkan oyunuyla bağdaşıyor. D/P/PT'yle bağdaşıyor yani. Belki HG/SS için Togepi tanıtmış olabilirler ama hangi bölüm bunu yapmıyor ki?! Hayır ben ne Serena-Ash geçmişindeyim ne de başka bir şey. Beklenti olayını geçtim demiştim yorumda ki bunun olmayacağı özellikle fragmanlardan sonra çok açıktı.

Benim takıldığım mevzu şu; bölüm benim için sıkıcıydı. Bölüm illa bir karakter üzerinden olsun demiyorum da zaten. Ama eğlenceli bir filler neden olmasın. Şeytan Togepi'yle kıyaslamak çok saçma çünkü o bölüm komik olsun eğlendirsin diye yapılmış, X/Y oyunları ve serinin 78. bölümü gibi. O da Pokeball Factory'yi tanıtıyordu X/Y oyunlarındaki ama eğlenceliydi bence. Tabi renkler ve fikirler tartışılmaz ama bu bölümle Şeytan Togepi'nin kıyaslanması... Thirst
Tipik bir BW bölümü nasıldır diye merak edenlere rahatlıkla örnek olarak gösterilebilecek bir bölüm olmuş.

Yine de güzel yerler vardı.Bonnie'nin kamp yapacakları için sevinmesi ve Serena'ya pokemon taklit etme oyunu oynar mıyız diye sorması güzel bir detaydı.Clemont'un rotom ve formları hakkında bilgili olmasını da beğendim.Bunların dışında pek ilgimi çeken bir yer olmadı açıkçası, konu çok zayıftı.

ColarFX'in de belirttiği gibi zaman olayına ben de takıldım.O zaman animenin kronolojisi şöyle oluyor:

Ash, Serena, Bonnie ve Clemont Kalos'ta gözüktüler.
[Resim: FixSOXD.jpg]

Sonra Ash Serena'yla tanıştı.
[Resim: PKYmMOV.jpg]

Gerisini zaten biliyorsunuz... XP
[Resim: HFo5z2i.jpg]
Bölümü İngilizce dublajda izlemek için tık tık-tık tıklayınız!
Sayfalar: 1 2