Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Oyunlarını Telefonda Oynama ve Takas Yapma (Android)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(06-07-2015, 03:00 PM)Mehmet © Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]mümkün olabilir. bluetooth veya wifi üzerinden.

Malesef kullanılamıyor şu an olan emulatörlerle. Biraz eski moda ama usb kablolarını birbirine bağlayarak telefonlar arası bağ oluşturulursa değişim yapılabilmesi daha muhtemel. Onun harici değişim için daha basit ve eski bir yöntem var. Bilgisayar emulatöründe (visual boy olması lazım) aynı sav kayıt dosyası kullanılıyor. Aynı anda iki programı açıldığında birbirlerini gameboy gibi görüp değişebiliyorlar. Ardından kayıt edilip sav dosyasına telefona atılarak oynanabilir. 

Gba ve gbc lerde çalıştığından red harici emerald'a kadar bir sürü oyunu var ve hackli olanlara girmiyorum bile. X&Y versyonu bile var emerald'In hackli halinin.
Aynı emulatör programı android'İn harici psp ve vita'da da bulunmaktadır.
Telefondan telefona link remote>bluetooth server üzerinden yapılıyor olması lazım hatta ip adresleri karşılıklı bilinirse wifi üzerindende yapılıyor.
Teşekkür butonu nerde acaba mobilden giriyorum konu içinde ayrıca teşekkür ederim.
(06-07-2015, 09:06 PM)Pokecaniko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür butonu nerde acaba mobilden giriyorum konu içinde ayrıca teşekkür ederim.

Kullanıcı Paneli'ne girerek Seçenekleri Düzenle kısmında sağ tarafta (altlara doğru) Diğer Ayarlar yazan yere gelin. Önce "Use a mobile version if I visit from a mobile device" yazan yerdeki tik işaretini kaldırmalı, sonra forum temasını PT-Live Forever yapmalısınız. Bu sayede mobilden girmenize rağmen bilgisayardaki tema çıkacaktır karşınıza ve teşekkür butonunu kullanabilirsiniz böylece.
(06-07-2015, 09:19 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kullanıcı Paneli'ne girerek Seçenekleri Düzenle kısmında sağ tarafta (altlara doğru) Diğer Ayarlar yazan yere gelin. Önce "Use a mobile version if I visit from a mobile device" yazan yerdeki tik işaretini kaldırmalı, sonra forum temasını PT-Live Forever yapmalısınız. Bu sayede mobilden girmenize rağmen bilgisayardaki tema çıkacaktır karşınıza ve teşekkür butonunu kullanabilirsiniz böylece.
Bu kadar uğraşmaya gerek yok, telefonun tarayıcısından ayarlara girip masaüstü site tercihi yaparak tam sürüme geçebilir. Geçici olarak en kolay çözüm budur, senin dediğin ayarı yaparsa mobil sürümü devre dışı bırakıyor.
(06-07-2015, 09:46 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu kadar uğraşmaya gerek yok, telefonun tarayıcısından ayarlara girip masaüstü site tercihi yaparak tam sürüme geçebilir. Geçici olarak en kolay çözüm budur, senin dediğin ayarı yaparsa mobil sürümü devre dışı bırakıyor.

Zor değilki, tekrardan mobil sürümü açabilir hem. Ben detaylı anlattım. Tek yapılacak şey KP'den seçeneklerden mobil sürümdeki tiki kaldırıp temayı değiştirmek. İş bitince tik yeniden işaretlenirse mobil versiyon geri gelir. Ama senin dediğin de bir çeşit alternatif tabi.
Arkadaşımla hem blutooth hem de wifi üzerinden takas ve savaş yapmayı denedik ve başardık. Savaş çok yavaştı ama zevkliydi. İşlemler çok basit. Biriniz server olurken diğeriniz client oluyor. Blutooth hemen görüyor wifide ise ip ve port giriliyor. Çok basit bir işlem. Daha sonra konuyu ekran görüntüleri ile destekleyeceğiz. Eğer çok katılan olursa turnuva bile yapılabilir.
Myboy! çok güzel emulator. Hileler falan sorunsuz çalışıyor, aynı emulatorden bir de DS olanını yapsalar çok güzel olur. Drastic var ama çok problemli oluyor.
buton nerede
(10-07-2015, 05:21 PM)qwe52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]buton nerede

Buton her mesajın altında bulunmaktadır yeşil renkli ve üzerinde 'teşekkür et' yazıyordur. Eğer mobilseniz, bu sayfada (2. sayfada) tlhGS'nin yazdığı ya da benim yazdığım yorumlara bakabilirsin çözümüne. Eğer bilgisayardan giriyorsan yine benim yorumuma bakmalısın.Kullandığın temaya bağlı olarak teşekkür butonu gözükmeyebilir.
Sayfalar: 1 2 3