Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Hakkında Ilginç Teori
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pikachu'yu tavşan yapmak, pokémon dünyasının Ash'in hayellerinden ibaret yapmak çok saçma. Şuan herhangi bir şey için bile böyle teori üretebilirim:
Game of Thrones dünyası: New York'da yaşayan ismi Dany olan bir pet shop sahibinin sevdiği  3 tane Bukalemunu vardır. Ama araba kazası geçirince komaya girer. Ve rüyasında olup bitenleri görür. 3 Bukalemun aslında 3 ejderhayı temsil etmektedir. Pet Shopdaki reyonlardaki hayvanlar Westeros'daki haneleri temsil etmektedir vs vs.

Lord of the Rings, Middle Earth: Şizofren kuyumcu Freddy kendini yüzüğü yok etmek isteyen Frodo gibi hayal eder. Yan dükkandaki Saffron onun büyük rakibidir. Bu da şizofren Freddy'nin hayalindeki Sauron'a tekabül eder. Arkadaşı Samuel ise onun şizofrenisinden haberdar olan ona yardımcı olan kişidir vs vs.

Breaking Bad'deki Walter White aslında normal bir kimya öğretmeniydi. Yaşananların hiçbirisi yaşanmadı hepsi şizofren Walter'ın zihninde olup biten şeylerdi. A Beatiful Mind'daki John Nash gibi yani...

Görüyorsunuz ne kadar saçmaladığımı. Demem o ki hayali, fantastik ne varsa rüya, hayal, şizofreni vs vs gibi şeylerle bunu gerçeğe indirgeyebiliriz. Hatta gerçekçi olan şeylerde (Breaking Bad) bile bunu yapabiliriz. Bu yüzden bunları tartışmak çok saçma.Bu teorilerin doğruluk payı sıfır. Pokémon animesi sonuçta oyundan esinlenerek yapılmış bir anime. Legend of Zelda'nın filmi çıksa gidip bunların hepsi Link'in rüyalarıydı. Hiçbiri aslında yaşanmamıştı diye teori ortaya atmak ve bunu üzerinde tartışmak gibi bir şey. Yukarıda yazdıklarımı hiç düşünmeden 5 dakikada yazdım. Düşünün yani ne kadar basit olduğunu. İnternette sükse yaratmak için bunlar gibi birçok teori ortaya atılıyor. Aralarında gerçekten mantıklı teoriler var. Ama bu rüya, hayal, koma, şizofreni teorileri saçmalıktan ibaret. Ben sadece Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı çizgi dizisinin sonu hakkında FanMade bu resmi beğenmiştim:


Hepsi sizin hayal gücünüze kalmış arkadaşlar.Önemli olan aslında Pokemon'un ne olduğu değil sizin Pokemon hakkında ne düşündüğünüz.Bu sadece Pokemon ile sınırlı değil,IzzyMemO'nun da söylediği gibi herhangi bir şeyden istediğimiz teoriyi,anlamı çıkarabiliriz ama bu sadece bizim şahsi görüşümüz olur.Örneğin ben dışarıda yürüyen yaşlı bir insan görünce onun hakkında düşündüğüm şeyin aynısını başka bir insan düşünmeyip daha farklı bir şey düşünebilir.Yani uzun lafın kısası MEVZU DERİN,DEŞMEYİN DAHA FAZLA,YATIN UYUYUN.
Şu teorilerdeki entrika Unutma Beni'de, Beni Affet'te yok. Şunları uydurabilmek de büyük başarı.
Sayfalar: 1 2