Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 496 - Drifloon In The Wind
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Drifloon in the Wind
Japonca Adı: Drifloon and the North Wind Messenger!
Türkçe Adı: Drifloon Kayıplarda


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız hala Dawn'ın ilk Pokémon Yarışması galibiyetinin zevkini sürerken artık ilgilerini Eterna Şehri'ne ve Ash'in sonraki Salon Savaşı'na doğru çeviriyorlar!

Dostlarımızın Eterna Şehri'ne olan yolculukları devam ederken, acıkmış olduklarını fark ederler ve en yakın Pokémon Merkezi'ne giderler. Ancak bu, Pokémon Merkezi'nin yapısı diğerlerinden biraz daha farklı, onlara göre biraz daha eskidir. Dostlarımız kapıyı açtıklarında bir Gastly sürüsü dışarı çıkar.

Gastly: Gaz Pokémon'u. Gaz benzeri vücudu ile her yere girebilir, rüzgar tarafından da havaya dağıtılabilir.

Dostlarımız içeri girerler. İçeride uzun süre dolanmalarına rağmen kimseyi bulamazlar. Sonunda bir yemek bulduğunda dostlarımız, Hemşire Joy'a benzeyen küçük bir kızla karşılaşırlar. Küçük kız, dostlarımızı hırsız zanneder. Dostlarımız durumu anlatmaya çalışırken elindeki süpürgeyle Ash'in kafasına vurur. Brock, Hemşire Joy'u aradıklarını söylediğinde arka kapı açılır ve bir Hemşire Joy ile ona benzeyen küçük bir kız daha içeri girerler. Paige adındaki Ash'e vuran bu kız, annesi ile ablasını Marnie'yi görünce sevinir. Brock'un ise bütün hayalleri yıkılır Hemşire Joy'un parmağındaki yüzüğü görmesi üzerine.

Paige, dostlarımıza kendini affettirmek için onlara yemek servisinde bulunur. Paige, ablası Marnie ile nasıl uğraşacağını iyi biliyordur. Onu taklit ederek sinirlenmesini sağlar. İkili biraz kendilerinden bahsederler. Tam adlarını ve ileride anneleri gibi Hemşire Joy olmak istediğini söylerler. Dostlarımız yemeklerini yedikten sonra Hemşire Joy'un işlerine yardım etmeye karar verirler. Brock, Hemşire Joy'un asistanlığını üstlenirken Dawn, çamaşırları asmasında Marnie'ye yardımcı olur. Paige ise etrafı süpüren Ash'e yardım eder. Paige insanları kopyalamaktan çok hoşlanır ve Ash'i de taklit eder. Paige ile Mairin, babalarının öğlen yemeğini evde bıraktığını fark ederler. Bunun üzerine Drifloonların yanına giderler. Dawn, Pokédex'ten Drifloon'a bakar.


Drifloon: Balon Pokémon'u. Drifloonların içinde hava vardır ve duygularını göstermek için küçülebilir veya büyüyebilirler. Ayrıca nemli havayı severler.

Marnie, babasına yemeğini getirmek için kendi Drifloonları ile yola çıkmak üzereyken Paige de kendi Drifloon'uyla gelir ve kendisinin de gelmek istediğini söyler. Ancak Marnie, Paige'e yaşının küçük olduğunu söyleyerek izin vermez. Hemşire Joy, iki kardeşin kavgasını engellemek için çok zekice bir yöntem uygular. Paige'e sadece onun yapabileceği bir iş olan kurabiyeleri orman Pokémonlarına götürme görevinin olduğunu ve giderse bunu kimsenin yapamayacağını söyler. Bu lafların üzerine Paige, babasına yemek götürme isteğinden vazgeçer. Marnie ise Drifloonlara tutunarak, yanına babasının sırt çantasını alıp uzaklaşmaya başlar. Paige, Ash'ten kurabiyeleri kendisiyle birlikte götürmesini ister. Ash de bunu kabul eder. İkili, ormandaki Pokémonlara kurabiyeleri dağıtırlar. Bütün Pokémonlar da afiyetle yerler.

Ash ile Paige, ormanda dolaşırken Ash, Paige'e burada çok fazla arkadaşı olduğunu söyler. Bunun üzerine Paige, Ash'e en yakın arkadaşını göstermek ister. Ancak Marnie, bu Pokémon'u kimseye söylememesi gerektiğini söylemiştir Paige'e. Paige'in aklına başka bir fikir gelir. Eğer Ash'e bu Pokémon'u söylemez ama gösterirse sorun olmayacaktır. Bunun üzerine ikili, bu Pokémon'un yaşadığı yere giderler. Ancak Paige, arkadaşını bulamaz. Ash, bu Pokémon'un ne çeşit bir Pokémon olduğunu sorar. Aldığı Suicune cevabının üzerine Paige'nin bir Efsanevi Pokémonla arkadaş olmasına şaşırır. Pokédex'inden Suicune hakkında detaylı bilgi öğrenir.


Suicune: Aura Pokémon'u. Kuzey rüzgarının yardımıyla gezegeni gezer ve nereye giderse oranın suyunu temizler.

Ash, Suicune'u başka bir Pokémonla karıştırmış olabileceğini söyler Paige ama Paige emindir. Suicune'un uzun süredir kendisi ve ablasıyla birlikte burada oynadığı söyler.

Öte yandan Marnie, Drifloonlarla birlikte babasının iş yerine varıp Ampharos'uyla dışarıda çalışan babasına yemeği verir. Bu sırada Marnie'nin babasını izleyen Roket Takımı, Ampharos'u çalmayı amaçlarlar. Babası, Marnie'ye getirdiği yemekler için teşekkür ederken Karsten adından Marnie ile Paige'in babası, Marnie'ye onu kendisinin eve bırakacağını, havanın kötüleştiğini ve yakında fırtına çıkacağını, uçmanın tehlikeli olacağını söyler. Baba ile kızı tam arabalarına binecekleri sırada Roket Takımı, bir ağ yardımıyla Ampharos'u yakalar. Sloganlarını söyleyen Roket Takımı, kaçacakları zaman Ampharos'un tam güç Gök Gürültüsü balonlarını patlatır. Roket Takımı yeniden gökyüzüne fırlarken Ampharos özgürlüğüne kavuşur. Karsten, balonun patlamasından sonra elektrik santrallerindeki tellerde hasarlar olduğunu fark eder.

Pokémon Merkezi'nde ise durumlar iyi gidiyordur. Dostlarımız bir hasta Pokémon'u ve eğitmeni de uğurladıkları sırada Ash ile Paige, görevlerini tamamlamış bir şekilde onların yanlarına elektrikler kesilir. Hemşire Joy, sorunun kocası Karsten'ın çalıştığı yer olan Rüzgar Fabrika Vadisi Elektrik Santrali'nden olduğunu düşünür. Kontrol etmek için oraya gidecektir. Paige de onunla gelmek ister ancak Hemşire Joy ona izin vermez. Bunun üzerine sinirlenen Paige, kendi başına Pokémon Merkezi'nin içine dolanır. Pikachu da peşinden gider. Dostlarımız, Hemşire Joy'a endişelenmemesi gerektiğini söylerler. Hemşire Joy, bisikletine binerek fabrikanın yolunu tutar. O giderken dostlarımız rüzgarın ne kadar çok kuvvetli olduğunu fark ederler. Derken Pokémon Merkezi'nin arkasından Pikachu'nun sesleri gelir. Dostlarımız, sesin geldiği yere gittiklerinde, bir Drifloon'a tutunan Paige ve onların gitmesini tutarak engelleyen Pikachu'yu görürler. Dostlarımız Paige'i vazgeçirmek isterler ama Paige, ablası Marnie'ye yardım etmekte kararlıdır. Derken çıkan bir rüzgar, Drifloon ile birlikte Paige ve Pikachu'yu ayaklandırır. Rüzgar, Drifloon'la beraber ikiliyi sürükler. Dostlarımız ise bir şey yapamazlar.

Bay Karsten, Ampharos'uyla birlikte sorunu çözerek yeniden elektrik gelmesini sağlar köye. Hemşire Joy ve Marnie de yanındadır. Bu sırada dostlarımız yanlarına gelerek Paige'in buraya gelip gelmediğini sorarlar. Aldıkları olumsuz cevap üzerine olanları anlatırlar. Bay Karsten, bilgisayarından rüzgarın yönüne bakarak ne tarafa gittiklerini tespit etmeye çalışırlar. Rüzgarın onları çevredeki dağların eteklerine götüreceğini ve rüzgarların giderek şiddetleneceğini tespit eder. Marnie, Drifloonlarını çıkartır. Paige'in peşinden gitmek ister ancak babası ona izin vermez. Bunun çok tehlikeli olacağını düşünür. Aniden çıkan rüzgar, Marnie'nin Drifloonlarını sürüklerken Ash, son anda onlara tutunarak Paige ile Pikachu'nun peşinden gitmeye karar verir. Marnie, Hemşire Joy, Bay Karsten, Brock ve Dawn ise arabayla Ash'in peşinden giderler.

Paige ile Pikachu, yere ayak bastıklarında kendilerini kaybolmuş bir şekilde dağda bulurlar. Aniden bastıran yağmur ve peşinden inen yıldırım, Paige'in korkmasına ve ağlamasına sebep olur. Dostlarımız ile Paige'in ailesi ise, arabayla Ash ile Drifloonların peşinden gelirler. Önlerindeki yolun büyük kayalarla tıkanması, onların başka bir yoldan dolanmasına sebep olacaktır. Ancak buna zamanları yoktur.

Drifloonlar, Ash'i doğrudan Paige ile Pikachu'nun yanına getirir. Paige, Ash'i görünce rahatlar. İkili, yağmurdan sığınmak için bir yer ararlar. Dostlarımız ile Paige'in ailesi ise yola yürüyerek gitmeye karar verirler. Marnie, aklına gelen şeyle, yapması gereken bir şey olduğunu söyleyerek dostlarımızdan ve ailesinden ayrılır. Öte yandan Paige ile Ash, sığınacak güvenli ve kuru bir mağara bulmuşlardır. Ash, her şeyin yoluna gireceğini söyleyerek Paige'i rahatlatmaya çalışır. Paige'in ablası Marnie ise, önüne çıkan bütün engellere rağmen ilerlemeye devam eder. Suicune'un yaşadığı yere gider. Ona Kuzey Rüzgarı'nın Ruhu'nun o olduğunu bildiğini söyler. Ondan, Paige'in yanına getirmesini ister. Pagie'in yardıma ihtiyacı olduğunu söyler. Ancak Suicune ortalıkta yoktur.

Öte yandan fırtına dinmiştir ancak sis hala vardır. Ash ile Paige, yürümeye devam ederler. Yollarında karşıya geçmek için çok ince bir kütük vardır ve bunu geçmeleri gerekmektedir. Marnie ise Suciune'un bütün çağrılarına rağmen cevap vermemesi üzerine umutsuzluğa kapılır. Tam kendi başına harekete geçeceği sırada gölden ışıklar çıkar ve bir Pokémon'un gölgesi gözükür. Bu Pokémon da Suicune'dan başkası değildir.

Ash, sırtında Paige, önünde Pikachu ile birlikte kütüğün üzerinden karşıya geçmeye çalışır. Pikachu, karşıya geçmeyi başarır. Ash de varmak üzeredir karşıya ancak son attığı adımla kütük ortadan ikiye ayrılır. Ash, sırtında Paige ile son anda tutunur karşı tarafa. Ancak tutunduğu taş fazla dayanamaz ve kırılır. Paige ile Ash, dibi gözükmeyen uçurumdan aşağı düşerken Suicune ile Paige gelir. Suicune, iki kaya arasında zıplayarak ikiliyi kurtarırken yukarı çıkmayı başarır. Abla kardeş kavuşmanın mutluluğuyla birbirlerine sarılırlar. Ardından Ash, Paige ve Marnie, Suicune'a yardımı için teşekkür ederler. Derken Paige ile Marnie'nin aileleri ve dostlarımız gelirler. Herkesin ailesine ve dostlarına kavuştuğu bu sırada Hemşire Joy ile Bay Karsten, Marnie'nin, kendilerinden önce Paige ve diğerlerini nasıl bulduğunu sorarlar. Paige ise Suicune sayesinde olduğunu söyler. Ash, dostlarımıza Suicune'u göstermek ister ancak Suicune gitmiştir. Dawn, bu fırsatı kaçırdığı için üzülür. Derken sis dağılmaya başlar ve güneşin batmak üzere olduğunu görür dostlarımız. Dostlarımız, kavuşmanın mutluluğuyla beraber akşam yemeği yemek için Pokémon Merkezi'ne giderler. Suicune ise onların gidişini izler bir tepeden. Havanın kararmasıyla etrafta dolaşan Roket Takımı, aynı tepede Suicune'a rastlarlar. Roket Takımı bir Efsanevi Pokémon'u yakalama fırsatı bulmuşlarken Suicune, görkemli Şafak Işını ile onları gökyüzüne fırlatır.


Kahramanlarımız için şanslı bir gün olduğu kesin ve Ash için iki kat şanslı diyebiliriz! Sonuçta siz de Pokémon Dünyası'nın bir efsanesi, Efsanevi Suicune tarafından kurtarılmak istemez misiniz?





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Hemşire Joy
Giovanni
Marnie
Paige
Karsten




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Marnie: [Resim: dpiconani425.gif]


Paige: [Resim: dpiconani425.gif]


Karsten: [Resim: rsiconani181.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani092.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani162.gif] [Resim: rsiconani182.gif] [Resim: rsiconani194.gif] [Resim: rsiconani195.gif] [Resim: rsiconani216.gif] [Resim: rsiconani245.gif] [Resim: rsiconani263.gif] [Resim: rsiconani340.gif] [Resim: rsiconani350.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, Suicune ile yeniden karşılaştı.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_ Erdi_
Klon teorisine pek uymuyor bu bölüm.
Öyle olsaydı hepsi devlet tarafından yetiştirilirdi. Buradakiler anneleriyle büyüyor.
Bu bölümü Suicune için izlerim bi daha.