Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 77 + Pikachu The Movie Special
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
1. Alternatif: https://www.goodanime.eu/pokemon-xy-episode-77
2. Alternatif: https://www.animeonline.us/pokemon-xy-episode-77



[Resim: d5rykp.png] [Resim: qY0oPZ.png]

Bayrak Yarışı ile Cosplay Pikachu bölümü birleşiktir.
İyi seyirler...
Spoiler:
İki bölümü de izledim iki bölümde gayet güzeldi hava mücadelesinde noibat çok iyi mücadele etti ve daha da güçlenmiş olduğuna eminim diğer bölümlerde salon maçlarına çıkar umarım özel bölümde ise roket takımının olması güzel oldu.
Abi,spoiler kodu diye bir şey var ama :( Bir daha ki zaman daha dikkatli lütfen.
Spoiler:
Bölüm güzeldi.Noibat bebek olmasına rağmen iyi dayandı.Roketler her zamanki gibi gereksizlerdi.Hoeen'de ki gibi poke ringer olacak sanıyordum ama bu da güzeldi.Pikachu özel filmini de güzeldi de pikachu'nun form değiştirmiş hallerinden türüne göre bazı hareketler görmek gerçekten hoş olabilirdi.Mesela uçan pikachudan hava kesiği falan hoş olurdu.onun dışında güzeldi.
Konu güncellenmiştir. İki bölüm birleştirilmiş, XY 77 adını almıştır iki alternatifimizde de. Dolayısıyla Cosplay Pikachu için yeni konu açmaya gerek yok sanırım. Serebii'de ise bu Cosplay Pikachu bölümünün 

Pikachu Becomes a Star!? Its Movie Debut!!
"How to Pikachu the Movie! Ready! Action!!"
The Thunderclap Hero! Super Pikachu!!
Pikachu's Thrilling Blooper Award

şeklinde tuhaf bir adı var. Serebii bu bölümün listede olması konusunda inadına devam ederken bulbapedia her zamanki asil duruşunu almış, bölümü side stories kategorisine katmıştır. Bir başka deyişle SS33 - Pikachu Becomes a Star!? It's Movie Debut!! adını vermiştir bölüme. Böylece bu bölümün de gizemi ortadan kalkmış oldu. Mega Evolution Special da bu side stories kategorisinde ayrıca. Biz de Bulbapedia'ya uyalım bu seferlik. Ancak internette bu iki bölümün ayrımına rastlayamadım. Her yerde X&Y 77 ile beraber konulmuş.
Her gün kontrol ediyordum. Alt yazı sonunda çıkmış.
https://gogoanime.tv/pokemon-xy-episode-77
https://www.animetoon.eu/pokemon-xy-episode-77 Bayrak Yarışını bir de İngilizce Dublaj ile izleyin derim. Noibat ve Starlynin seslerine doyum olmuyor. Staraptor`u da özlemişim. Bu arada Noibat`ı seslendiren aynı zamanda Ash`in Krookodileı`nın tüm evrim hallerini, Gliscor`u, Tepig ve Pignite`ı da seslendiren şahsen işini en iyi yapanlardan Marc Thompson. İncelemek isteyen buyursun https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Marc_Thompson