Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Gary'nin Umbreon'u
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: GQsH2TE.png]
[Resim: GIxgD0k.png]

İlk Görüldüğü Bölüm: The Rivalry Revival

Yakalandığı Yer: Kanto

Evrim  Geçirdiği Bölüm: Power Play! Bölümünden önce bir zaman, tam olarak bilinmiyor.

Cinsiyeti: Bilinmiyor

Yeteneği: Bilinmiyor

Konumu: Gary'nin Yanı



KANTO





[Resim: 1bZy1rj.png]
(Eevee iken)

Umbreon, ilk defa The Rivalry Revival bölümünde, Pikachu ve Ash'e karşı savaşırken Eevee olarak görüldü. Brock, Eevee'nin Parlak Kürkü ve Canlı Bakışlarından Gary'nin Eevee'yi çok iyi eğittiğini çıkardı. Savaşta Tracey'in daha önce hiç görmediği bir Yansıtma (Reflect) kullandı. Eevee'nin havada olmasına rağmen yansıtma, Pikachu'nun Hızlı Saldırısı (Quick Attack)'nı yansıttı ve Eevee yere indiğinde hiç hasar almadı. Daha sonra Pikachu Eevee'nin Yere Serme (Take Down) saldırısını Pikachu'nun Çeviklik (Agility) ile atlatsa da, Pikachu'nun Yıldırım Oku (Thunderbolt) saldırısını da Çifte Takım (Double Team) ile atlattı. Pikachu'nun saldırısı kendine hasar verdi, ve böylece Eevee Yıldırım Oku'nun hasarını kendi Kafatası Darbesi (Skull Bash) ile destekledi ve Pikachu'dan hiç hasar almayarak savaşı kazandı.  


JOHTO

Gary, Johto Ligine katılmak için Kanto'dan ayrılırken yanına Eevee'yi de aldı. Eevee Power Play bölümünde Umbreon olarak gözüktü. Umbreon, Power Play bölümünden önce bilinmeyen bir zamanda evrimleşti. Gary ve Umbreon, Alex Davis adında bir adamın Alakazam'ına karşı savaştı. Gary, Umbreon'un uzun zamandır savaşmadığını belirtti. Umbreon, Alakazam'ın Enerji Topu (Zap Cannon), Kafa Darbesi (Headbutt) ve Dinamik Yumruk (Dynamic Punch) saldırılarını atlatarak ne kadar çevik bir savaşçı olduğunu kanıtladı. Alakazam Çifte Takım (Double Team) kullandığında bile gerçek Alakazam'ı zorlanmadan buldu ve Girişme (Tackle) kullanarak onu alt etti.  Etkilenen Ash, Gary ve Umbreon ile maç yapmak istese de Gary Ash'i çok kolay yenebileceğini düşünüp reddetti.

[Resim: DaxpgTv.png]

(Alakazam'ın Dinamik Yumruğu'nu atlatırken)

Gary ve Umbreon daha sonra Ash ve diğerlerine Roket Takımı'na karşı yardım etti. Roket Takımı'nın büyük Robotu'nun kablosuna Girişme saldırısı kullanan Umbreon makineyi patlattı ve Roket takımını havaya uçurdu.

Daha sonra, Ash ve diğerlerinin karanlıkta Güç tetiğini görmelerine yardım etmek için Parlama (Flash) kullandı.

[Resim: Oivc7FS.png]
(Parlama kullanırken)


Silver Conference'da Gary Umbreon'u yanında olsa bile onu kullanmadı. Daha sonra Gary Umbreon'u Profesör Oak'ın Labovatuarına bıraktı ve sadece Blastoise ile devam etti.


Advanced Generation Serisi

Putting the Air Back in Aerodactyl! Bölümünde, Gary'nin Umbreon'u takımına geri çağırdığı anlaşıldı. Aerodactyl'i arkadaş olduklarına ikna etmeye çalışan Gary'e yardım etti.

Diamond & Pearl Serisi



Ill-Will Hunting! Bölümünde Eğitmeni'nin yanında gözüktü. J'in Adamlarını uzaklaştırmak için Umbreon, bir Golbat Kum Saldırısı (Sand Attack) kullandı. Gary alanı çok iyi bildiğinden, Kum Saldırısı Golbat'ı bir Beedrill yuvasına itti ve Beedrill'ler araya mesafe açınca Gary, Ash, Dawn ve Brock ve J'in Kaçırmaya çalıştığı Shieldon kaçtılar. Daha sonra, J'in Gemisini Sabotaj etmek için tekrar çağırıldı, Gölge Topu (Shadow Ball) kullanarak Patlamalara neden oldu ve Electivire ile beraber Girişme kullanarak Shieldon'u kurtardılar.

Gary, Ash ve Gligar ile Savaşmak için Umbreon'u tekrar çağırdı. Gligar Umbreon'un Gölge Topu'ndan kaçtı ve korktuğu için savaşamadığını belli etti. Gary Umbreon'u geri çağırdı ve Ash'e Gligar'ın evrimleşmesi için Keskin Diş (Razor Fang) verdi.

Umbreon, The Needs of Three! bölümünde tekrar kullanıldı ve  Saturn'ün Toxicroak'ıyla savaştı. Psişik (Psychic) kullanmaya çalıştı ama Toxicroak'ın X-Makası (X-Scissor) yeteneğini kullanması onu bitkin hale getirdiği için kullanamadı. Bişey yapamayan Gary, J'in Göl üçlüsü'nü yakalayışını izledi.

Kişiliği ve Karakteristik Özellikleri


Eevee iken eğitmeni gibi, zeki ve kendine güvenen bir pokemondu. Umbreon olduğunda ise Profesyonel bir savaşçı oldu ve daha ağır başlıydı.

[Resim: e6rcwCE.png]

Gereksiz Bilgiler:

Rakipler'in pokemonlarından, 11 tane saldırı ile en çok saldırı yapabilen pokemondur.

Satürn'ün Toxicroak'ına kadar Umbreon'un hasar yediği görülmemiştir.


-Çeviri Kaynağı bulbapedia, resimleri de ordan aldım.-
Güzel olmuş eline sağlık.Devamını beklerim.Böyle böyle bütün önemli karakterleri ve pokemonları tamamlayacağız hayırlısıyla.
Anime'de Eevee iken de Umbreon iken de ilk görüşte etkilendiğim Pokémon!
Spoiler:
[Resim: gary_with_two_cute_things_by_rocketharuka-d4g9n0h.png]
İyisin iyi.