Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 488 - Mutiny In The Bounty!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Mutiny in the Bounty!
Japonca Adı: Pokémon Hunter J!
Türkçe Adı: İsyan İçinde Ödül


[Resim: genizet.png]
Floaroma Kasabası ve Dawn'ın bir sonraki karşılaşması için yolculuklarına devam ederken kahramanlarımız, inanılmaz bir manzara ile karşılaşırlar.

Dostlarımız, kocaman çiçek tarlasına sahip bir evin önünde durup manzaraya bakarlarken üzerlerinden bir Salamence uçar. Dawn, Pokédex'ini çıkartır.

Salamence: Erjderha Pokémon'u. Salamence, uçmak için güçlü bir arzunun sonunda vücutlarındaki hücreleri tetiklemeyi başardı ve kanatlarını geliştirdi.

Salamence'ın üzerinde bir kadın vardır. Salamence, bahçede çiçek sulayan ve yanında Gardevoir'i olan bir kızın yanına iner. Üstünde taşıdığı kadın bir Ariados çıkartır dışarı. Ariados'un ağ atışıyla kız ağaca bağlanırken Ariados'un sahibi olan kadın, Gardevoir'i alacağını söyler. Ardından gözlüğünü kullanarak Teleport ile görünmez olan Gardevoir'in yerini tespit ederek kolundaki silahla ateş atıp Gardevoir'i taşlaştırır. Dostlarımız, yardıma giderken küçük bir arabadan fırlayan disk, taşlaşan ve kıpırdayamayan Gardevoir'in altına giderken onu içine alan bir kapsüle dönüşür. Ardından kapsül, arabanın içine girip arabayla beraber uzaklaşır. Dostlarımız ağaca bağlanan kızın yanına gittiklerinde Gardevoir'i yakalayan kadın da Salamence'ine binerek uzaklaşır. Brock ile Dawn kızı bağlayan ipleri çözerler. Ash ise Gardevoir'i taşıyan arabanın peşinden gider. Kestirme yol kullanarak arabanın önüne geçen Ash, Pikachu'yu öne çıkartır. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile arabaya saldırır ancak saldırı, arabanın üzerinde etki etmez. Salamence'ın üzerinde dolaşan kadın, Salamence'i ile birlikte Ash'in yanına iner. Pikachu'nun Yıldırım Oku'ndan etkilendiğini söyler. Onu iyi fiyata satabileceğini düşünür. Kadın, Drapion'ununu dışarı çıkartır. Ash, Pokédex'ten Drapion'a bakar.

Drapion: Canavar-Akrep Pokémon'u. Pençeleri ölümcül bir zehir yayar ve bir arabayı demir yığınına çevirmeye yetecek kadar gücü vardır.

Pikachu, tam güç Volt Vuruşu ile Drapion'a ilerler. Drapion'un saldırıyı atlatması üzerine Salamence'li kadının önünde durur Pikachu. Kadın, Garveoir'e yaptığı gibi kolundaki silahla Pikachu'ya ateş atar. Ash, taşlaşan ve hareket edemeyen Pikachu'nun yanına giderken Ariados'un Ağ Atışı'na maruz kalarak kendini kayaya bağlanmış şekilde bulur. Pikachu'yu taşlaştıran kadının komutu üzerine arabadan bir disk daha çıkar. Disk, Pikachu'nun altına gelerek onu içine alan bir kapsüle dönüşür. Ardından kapsül arabaya dönerek Gardevoir'in yanında yerini alır. Araba uzaklaşırken kadın da Salamence'i ile birlikte peşinden ilerler. Bu sırada uzaktan olayı izleyen Roket Takımı, Ash'in Pikachu'sunu çalan bu kadına gerçek hırsızın kimler olduğunu göstermek isterler.

Dostlarımız ile yardım ettikleri kız, Ash'in yanına gelirler. Dawn, Pachirisu'sunu çıkartır. Pachirisu, Kıvılcım hareketi ile Ash'i kayaya bağlayan ipleri çözer. Bu arada Gardevoir ile Pikachu'yu taşıyan araba, önünde çıkan dumanlar sebebiyle durmak zorunda kalır. Arabanın sürücüsü ne olduğuna bakmak için dışarı çıktığında Roket Takımı'yla ve sloganlarıyla karşılaşır. Salamence'li kadın gelir ve Salamence'i Hiper Işın kullanarak saldırır. Meowth'ın konuştuğunu öğrenmesiyle kadın, onun da yüksek para edeceğini düşünür. Bunun üzerine Roket Takımı sinirlenip taarruza geçerler. Jessie, Seviper'ını mücadele için öne sürer. James de tam Carnivine'ı ile mücadeleye katılacağı sırada Aridos'un Ağ Atışı'na maruz kalırlar. Jessie, James ve Seviper, kayaya bağlanırken Meowth, kadının kolundaki silahın ateşlenmesiyle taşlaşır. Arabadan çıkan bir başka disk Meowth'ın altına geçerek, onu içine alan bir kapsüle dönüşür. Kapsül, arabanın içine girerken, Salamence'li kadın ile araba yola devam ederler. Dostlarımız da peşlerinden ilerlerler. Kadın, yakaladığı Pokémonlarla beraber hava gemisine biner. Gemisi bir süre havada ilerledikten sonra görünmez olur. Bu sırada Memur Jenny Arcanine'ı ile birlikte dostlarımızın yanına gelir. Memur Jenny, dostlarımıza Salamence'li kadın hakkında bilgi verir. Ona Pokémon Avcısı J denildiğini, sipariş üzerine bir Pokémon'u yakalayıp onu isteyen kişiye gönderdiğini, bazen de kendisinin nadir olduğunu düşündüğü Pokémonları yakaladığını ve bütün bunları para için yaptığını anlatır. Dostlarımız her zamankinden daha da hırslıdırlar ve çalınan Pokémonları geri getirmek isterler.

Avcı J'nin hava gemisinde Pokémon kapsüllerini arabasıyla taşıyan işçi, Meowth'ı kameraya alarak onun konuşabilme yeteneğini koleksiyonculara göstermek isterler. Bunun için de Meowth'ın taşlaşmış bedeninden yüzünü açarak konuşmasını ister. Öte yandan dostlarımız Avcı J'yi yakalamanın yolunu düşünürler. Onu, işini yaptıktan sonra takip etmenin imkansız olduğunu, ancak bir sonraki avının ne olacağını tahmin ederek yakalayabilecekleri sonucuna varırlar. Melodi, Kirlia'sını çıkartır. Dawn, Kirlia'ya Pokédex'ini doğrultur.

Kirlia: Duygu Pokémon'u. Kirlia, psişik güçlerini yükseltmek için kafasının üstündeki boynuzları kullanır ve bu oluşurken gerçeklik çarpıklaşır. Ve gelecekten olaylar görmeye başlar.

Melodi, Kirlia'nın Pokédex'in de bahsettiği gelecekten olaylar görme kısmını kullanmak ister. Kirlia'ya Gardevoir'i kurtarmak için Avcı J'nin bir sonraki avını bilmeleri gerektiğini söyler ona Memur Jenny'deki Avcı J'nin resmini göstererek. Kirlia, boynuzlarını kullanarak harekete geçer. Dostlarımıza, nehrin yanına kurulmuş su değirmeni olan bir evi gösterir. Görüntüde Avcı J ile birlikte Salamence'i de vardır. Kirlia, dostlarımıza bu görüntüleri gösterdikten sonra yorgun düşer. Memur Jenny, diğer birliklere haber verip, Kirlia'nın gösterdiği yere takviye ekip göndermelerini söylerken dostlarımız da Pikachu ve Gardevoir'i kurtarmak için harekete geçerler. Dostlarımız olay yerine vardıklarında Avcı J oradadır ancak takviye ekip, henüz gelmemiştir. Avcı J, bir Absol'u kolundaki silahı ateşleyerek taş yaparken Ash bu görüntüye daha fazla katlanamaz ve olaya müdahale etmeye karar verir. Kapsül ile Absol götürülürken Ash, J'den Pikachu'sunu geri ister. Memur Jenny de Ash'in arkasında belirerek J'ye tutuklanacağını söyler. Avcı J'nin Salamence'i tam güç Hiper Işın ile saldırırken, Memur Jenny'nin Arcanine'ı da Alev Püskürtücü ile karşı saldırı yapar. Ancak Alev Püskürtücü, Hiper Işın'la baş edemez ve dostlarımız geri püskürürler. Absol'un içinde bulunduğu kapsül arabaya bindirilir. J ise Salamence'ine biner. Araba tam hareket edecekken Ash, gizlice arabanın altına girerek arabaya tutunur ve peşlerinden gelir. Araba hareketlendiğinde Ash, yalnız olmadığını, Roket Takımı'nın da orada olduğunu fark eder. Brock ile Dawn arabanın önünü kesmeye çalıştıklarında arabanın rampa sayesinde üzerlerinden atlamasıyla Brock, Ash ile Roket Takımı'nın arabanın altında olduklarını görür. Araba ile Salamence'inin üzerindeki J, hava gemisine binerek uzaklaşırlar. Memur Jenny, J'nin konumunun değiştiğini telsizle merkeze haber verirken Brock, Ash'in J'nin gemisine sızmış olduğunu haber verir.

Ash ile Roket Takımı'nı, hava gemisinde dolaşırken buluyoruz. Ash, Aipom'u çıkartır. Ash, Aipom, Jessie ve James, çalınan Pokémonları bulmak için dağılırlar. Aipom, Avcı J ve onun adamını Meowth'ı konuşturmaya çalışırken bulur. Meowth, J'ye kendisini satmak yerine Pokémonlar arası tercümanlıkta kullanması gerektiğini, bu konuda daha çok işine yarayacağını söyler. Ancak J bunu kabul etmez. J'nin adamı, tam Meowth'ı yeniden donduracağı sırada J, Aipom'un açık bıraktığı kapıyı fark eder. J, gemide davetsiz misafirler olduğunu anlar.

Aipom, Ash'i bulup ona Pikachu ve diğerlerini bulduğunu anlatmaya çalışır. Bunun üzerine Ash, Aipom'u takip eder. Öte yandan James, çalınan Pokémonları ararken gemide çalışan işçileri bulur. İşçileri peşine takan James, Jessie ile karşılaşır. Onun da tıpkı James gibi peşine işçiler takılmıştır. İkili birlikte kaçarlarken işçiler de peşlerinden gelirler. Aipom'u izleyen Ash ise J ve Drapion'u ile karşılaşır. Drapion Ash'i kuyruğuyla yakaladığından Aipom'un sert pençe darbeleriyle karşılaşınca Ash'i bırakır. Ash, Aipom'a yardım etmesi için Turtwig'i çıkartır. İkili, Yıldız ve Jilet Yaprak ile taarruz yaparak Zehirli İğne ile saldıran Drapion'a zarar verirler. Drapion, aldığı hasarın ardından Kesme Zehir ile ikiliyi geri püskürtür. Derken Roket Takımı ve peşlerine taktıkları onlarca işçi, Ash ve J'ye doğru gelirler. Ash, Pokémonları ve Roket Takımı havalandırma yoluyla J ve işçilerden sıyrıldıklarını zannederken işçiler de peşlerinden havalandırmaya girerler. Turtwig, Jilet Yaprak ile saldırarak işçileri epeyce geride bırakır. Ash ile Roket Takımı, havalandırmadan çıktıklarında çalınan Pokémonların tutulduğu yerde bulurlar kendilerini. Yüzü açık olan Meowth'ın yardımıyla kapsüllerin üzerindeki düğmeleri aşağı çekerek Pokémonları serbest bırakırlar. Derken kapı açılır ve birkaç işçi içeri girer. En başta da J'nin yardımcısı olan ve Pokémonları buraya getiren arabayı kullanan işçi vardır. Dışarı çıkardığı Golbat, Çelik Kanat ile dostlarımıza ilerlerken Pikachu Volt Vuruşu ile Golbat'ı geri püskürtür. Golbat ağır hasar alsa da pes etmez. Süpersonik kullanır. Pikachu, tam güç Yıldırım Oku ile Golbat'ı elektrik şalterine püskürtür ve bunun sonucunda oluşan patlama, hava gemisinde büyük bir delik açar. Delik, yarattığı hava akımıyla hangarda bulunan herkesi dışarı atmaya çalışırken Ash, Aipom ile Turtwig'i PokéToplarına geri çağırır. Ardından Staravia'yı çıkartarak yerlerini Memur Jenny'ye söylemesi için gönderir onu.

Ana kumanda odasında J, orada çalışan işçisine hasarın yaşandığı 3 numaralı hangarı gemiden atmasını emreder. Müşterilerine başka Gardevoir ile Absol bulmaya karar verir. İşçi, J'ye orada adamları olduğunu söylese de J bunu umursamaz. Öte yandan 3 numaralı hangardaki işçiler, Ash ile Roket Takımı'na doğru ilerlerler savaş için. Ash ile Roket Takımı da karşı koymak için hazırdırlar. Tam bu anda içinde bulundukları hangar, gemiden ayrılır. Memur Jenny ile dostlarımız da bu sırada Staravia'nın gösterdiği yere doğru ilerlerler kara üzerinden. Memur Jenny, dürbünüyle yere düşmekte olan hangara baktığında Ash, Gardeovir ve diğerlerinin orada olduğunu görür. Yere çakılmak üzeredirler. Herkesin elinin kolunun bağlı olduğu bu anda Melodi, iç sesiyle Gardevoir ile iletiş kurmaya çalışır. Ona Işınlanma kullanmasını söyler. Melodi'yi duyan Gardevoir, son anda Işınlanma kullanarak herkesi oradan çıkarır. Hangar sert bir şekilde yere çakılıp patlarken hangarın içindekiler, güvenli bir şekilde yeşil çimenlerin üzerindedirler. Melodi Gardevoir'ine, Ash de dostlarına kavuştuğu için mutludur. Memur Jenny, J'nin işçilerini tutuklarken Roket Takımı da kimseye çaktırmadan kaçarlar. Daha çok çalışıp J'den daha güçlü ve kötü olmayı hedeflerler. J ise yeni hedefine doğru gidiyordur görünmez hava gemisiyle. Dostlarımız da J'nin nasıl bu kadar acımasız olduğunu düşünüyorlardır. Memur Jenny'nin bir gün onu yakalayacağına inanırlar.


Acımasız Pokémon Avcısı J ile karşılaştıktan sonra kahramanlarımız bir kez daha Floaroma Kasabası'na ve Dawn'ın sıradaki Pokémon Yarışması'na doğru yola koyuldular. Ama bu tecrübelerinden sonra asla eskisi gibi olamayacaklar.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Memur Jenny
J
Melodi




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: dpiconani387.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani417.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani336.gif]


James: [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani059.gif]


J: [Resim: rsiconani168.gif] [Resim: rsiconani373.gif]  [Resim: dpiconani452.gif]


Melodi: [Resim: rsiconani281.gif] [Resim: rsiconani282.gif]


Özel/ Diğer Eğitmenlerin Pokémonları: [Resim: rsiconani038.gif] [Resim: rsiconani042.gif] [Resim: rsiconani216.gif] [Resim: rsiconani240.gif] [Resim: rsiconani260.gif] [Resim: rsiconani359.gif] [Resim: rsiconani369.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash ve arkadaşları, gizemli Pokémon Avcısı ile tanıştılar.





[Resim: EmeiGeenler.png]
_ Erdi_