Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: May'in Glaceon'u
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: mz0Sxnw.png]

[Resim: qd2dGBN.png]

Yumurta'nın Sahiplenildiği Bölüm-> May's Egg-Cellent Adventure

Yumurta'nın Çatladığı Bölüm-> Time Warp Heals All Wounds

Yumurta'nın Çatladığı Yer-> Fuchsia Şehri

Evrim Geçirdiği Bölüm-> Prior to A Full Course Tag Battle!

Cinsiyet-> Bilinmiyor

Özel Yetenek-> Bilinmiyor

Şuan bulunduğu yer -> May'in Yanında

May'in Glaceon'u May'in Kanto'da sahiplendiği ikinci, genel olarak ekibine kattığı yedinci pokemonudur.

Advanced Generation Serisi

May, May's Egg-cellent Adventure bölümünde Christopher adında bir Pokemon Yumurtası Yetiştiricisinden bir yumurta aldı.Daha sonra bu yumurta Time Warp Heals All Wounds bölümünde çatladı, ve Eevee çıktı.

[Resim: eqa4hSC.png]


What I Did For Love bölümünde, Eevee ilk Pokemon Yarışmasında Brock'a ve Marshtomp'a karşı sahne aldı. Marshtomp yüzgeçlerini kullanarak Eevee'nin Kazma saldırısında iken yeraltındaki hareketlerini hissedebilse bile, Eevee ve May iyi bir strateji ile Maçı kazandı.

[Resim: jP4a8e7.png]

Eevee ayrıca Thinning the Hoard! bölümünde Kanto Büyük Festival'inin Savaş Raundunda Munchlax ile çok iyi bir uyum sergileyip Harley'in Cacturne'üne ve Wigglytuff'ına karşı savaştı.

[Resim: mS6arwU.png]

Eevee,  Once More With Reeling! bölümünde tekrar karşımıza çıktı. Terracotta Town'daki Pokemon Yarışma'sının gösteri bölümünde harika bir performans sergileyen Eevee, May'in Savaş Raund'una çıkmaya hak kazanmasını sağladı.

Diamond and Pearl Serisi



A Full Course Tag Battle! bölümünde May, kahramanlarımıza onlardan ayrıldıktan sonra evrim geçirmiş pokemonunu tanıttı ve onlara Eevee'nin Snowpoint Şehrindeki Buz Kayasına dokunarak  Glaceon'a evrimleştiğini anlattı. Dawn, Glaceon'u ilk gördüğünde onun çok tatlı olduğunu belirtti.

[Resim: WCYCnL7.png]
(Glaceon, evrim geçirmesini sağlayan taşa dokunurken)

May, Glaceon'u Roman ve Kylie'nin Restoranı'nın çalınan yemeklerini kurtarmak için tekrar çağırdı. Dawn'ın Buneary'si ile yan yana savaştılar. İkisi de Buz Işını saldırısı ile başladı, James'in Carnivine'ını ve Jessie'nin Seviper'ını dondurdular. Daha sonra bunları Glaceon'un Demir Kuyruk'u ve Buneary'nin Zıplama'sı izledi. Roket takımını bir kere daha havaya uçurdular.

[Resim: AabrAKd.png]

Strategy With a Smile! bölümünde May, Glaceon'u Wallace Kupası'nın finallerinde, Dawn'ın Piplup'ına karşı kullandı.Çok çekişmeli bir maçtan sonra, kazanan Dawn'ın Piplup'ı oldu. Glaceon maçı sadece birkaç puanla kaybettiği için üzülse de May ona harika olduğunu söyledi.

[Resim: Ohblbmp.jpg]

Kişiliği ve Karakteristik Özellikleri


Eevee iken, tipik bir Eevee'nin kişilik özelliklerine sahipti. Hınzır bir tutum, eğitmenine bağlılık ve sadıklık. Aynı zamanda baya enerjikti. Yumurtadan yeni çıkmış bir pokemon olduğundan çok meraklıydı. Okyanusu ilk gördüğünde büyülenmiştir.

Evriminden sonra, kişiliği az çok değişti. Eğitmenine olan bağlılığını ve sadıklığını hala korurken oyunbaz kişiliği kendine güvenen, ve savaşlarda hafif de agresif bir kişiliğe dönüştü.


Kullandığı Hareketler

[Resim: SpaTXSa.png]

Önemsiz Bilgiler:

May'in Glaceon'u 7 bölüm yumurtada durarak animedeki en uzun çatlayan yumurta olmuştur.

Kaynak:bulbapedia.bulbagarden.net,editlenmiş resimler bulbapedia'dan alıntı,yine diğer resimler de bulbapedia'dan, bi kaç resimi ben ekledim. İlk konum olduğu için hatam olabilir, olursa lütfen söyleyin ^^
Ellerine sağlık, ilk konun ama düzen oldukça iyi. Bir de tavsiye vereyim, Bulbapedia'dan tabloları çevirirken "öğeyi denetle" yaparak düzenleme yapabilirsin. Hem daha rahat, hem de orijinalliği bozulmamış oluyor. Sıkıntı yaşarsan özel mesaj ile ulaşabilirsin.
(07-06-2015, 05:47 PM)tlhGS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ellerine sağlık, ilk konun ama düzen oldukça iyi. Bir de tavsiye vereyim, Bulbapedia'dan tabloları çevirirken "öğeyi denetle" yaparak düzenleme yapabilirsin. Hem daha rahat, hem de orijinalliği bozulmamış oluyor. Sıkıntı yaşarsan özel mesaj ile ulaşabilirsin.


Bunu bilmiyordum, çok teşekkürler ^^ Ve evet ilk konum.
Mükemmel olmuş. Resimler, yazı vs her şey kararında ve düzgün. Çalışmalarını devamını dilerim.
Konu çok güzel olmuş eline sağlık.
Harika olmuş.Emeğine sağlık.
Beklenmedik bir konu ve çok iyi. Devamını dilerim  O.O
Devamını beklerim güzel olmuş
İlk çalışma olarak May'in Glaceon'u manidar ve güzel bir çalışma olmuş devamının gelmesini dilerim. ;) Ayrıca Glaceon en sevdiğim Eevee evrimlerinden.

Bu arada ''En Sevdiğiniz Eevee Evrimi'' konusuna belki yorum yapmak isteyebilirsin. ;)
Eevee en sevdiğim Pokémon. May'in Eevee'si olduğunda çok sevinmiştim ama benim istediğim kadar çok gözükmedi animede. Umarım Serena'da farklı olur.
Spoiler:
[Resim: go_eevee_by_catai-d51m3wr.png]

May'in Eevee'si neden Glaceon oldu diye sorarsanız cvp: çünkü May'in ve Glaceon'un saçları birbirine uyuyor
Sayfalar: 1 2