Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 2016 Ana Seri Pokemon Oyunları Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Haziran ayına geldik artık yeni 2016 ana seri oyunları hakkında yakın zamanda bir duyuru yapılacaktır benim tahminim bu aralar serebii vb. yabancı forumları takip etmediğim için de fazla bir bilgi sahibi değilim ancak genel olarak bakacak olursak şu sıralar yeni oyunlar ile ilgili bilgiler yakın bir takvimde gelecektir.

Tahminleriniz nelerdir sizlerin?

Benim tahminim Pokemon Z gelebilir X&Y den sonra yada 7. Nesil oyunlarını çıkaracaklardır veya Fire Red remake yapacaklardır düşük bir ihtimal yada Black & White 2 yi çıkarmadan önce yapmayı düşündükleri Pokemon Gray'i bu sene çıkarabilirler. Benim aklıma başka bir tahmin gelmiyor. Oyunlar gene %99 Nintendo 3DS'ye çıkacaktır.
Nintendo 3DS'ye Pokemon Z.Maskotu da Zygarde olur.Birkaç tane de yeni MegaEvrim tanıtırlar (milotic,flygon ?) gayet yeterli olur.7.nesil için daha erken.
1. ya da 4. nesil remake fena olmaz.
Johto starterlerine mega evrim çıkabilir bu arada Valerie'de Johto'lu. ;)
Oyunlar yine 3DS devam edecek,Pokemon Z'nin geleceğini düşünüyorum.Mega evrimler çıkacak 7.nesil için daha erken,7.nesil Pokemon'lar 2 yıl sonra falan gelir.
Başka bir Kanto remake'i Muhteşem olur, öte yandan Pokemon Delta Emerald isminin telifini de almışlar ama telifini alıp da kullanmadıkları onlarca isim var bilemiyorum.
Pokemon Z ise o kadar gerekli değil diye düşünüyorum.
Ama yaptıkları oyun hangisi olursa olsun 6 bölgeyi ziyaret etme gibi fantastik bir özellik ekleseler parayı kırarlar aslında 8D
6 bolge birden biraz fazla ucus olur. 18. Filmde zaten onlarca efsane olacak o bile zordu Hoopa bahanesi olmasaydi. Bir de 6 bolge birden yapilsa cikacak olan diger oyun icin kotu olur. Remake Sinnoh iyi olur.
Pokemon Z bekliyorum ben.
Bu arada Nintendo için android tabanlı yeni bi konsol gelmesi hakkında çeşitli söylentiler var. Eğer böyle bi şey olursa çok farklı ve ucuz oyun oynayabiliriz :)
Pokemon Z cok gereksiz olur. 7. Jenerasyona gecmezler. Daha xy anime 75. Bölümde. Gelirse 4. Jenerasyon remake ya da guardian serisi gibi birsey cikar.
Pokemon Z neden gereksiz olsun ki ? X&Y; Xerneas&Yveltal. Z;Zygarde olur, gayet mantıklı da olur. Çoğu nesil üçleme oyundan oluşuyor çünkü. Bence olmazsa ayıp olur özellikle. Ve kullanacakları harika bir hikaye var Z ile ilgili: Filmdeki Hoopa olayı.
Sayfalar: 1 2 3 4 5