Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 75
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Spoiler:
Nereden başlasam bilemedim şuan. XY bölümleri cidden harika gidiyor. Hepsi dolu dolular. Özellikle XY60 ve sonrasında bu çok dikkatimi çeker oldu. Bölüme gelirsek;

[Resim: DMGz03.png]
Jessie'nin yeni talibini sevdim ben :D

Ash'in Steven'la ilgili tek bir cümle bile sarf etmemesi (Japonca bilmiyorum ama demedi herhalde yani konuşmasından ve flashback gösterilmemesinden çıkardığım bu benim) hayal kırıklığına uğrattı beni. Neyse belki Alain'le birlikte dönerler de Ash Steven'la karşılaşmasını hatırlar. Tabi o zamanlar Steven şampiyon değildi. Ayrıca burada bir timeline of events var. Gerçi DP'de de Wallace ve şampiyonlukla ilgili bir şeyler söylenmişti ama.

Profesör Birch ile Steven'ı yeniden ana animede görmek güzeldi. Bu serinin Ash'li animesinde ikisinin de gözükmesini bekliyorum açıkçası.

[Resim: 7kQ9Rr.png] [Resim: rQyWAz.png]
Bu çocuk hangi dili kullanıyor biri bana söyleyebilir mi? Orada oklar, daire falan var ama. Bir diğer resimde de üçgen, x, trigonometri falan var. Dodgy  Ve daha da önemlisi Hoenn'de yolculuğa başlayan bu çocuğun Kalos'ta işi ne biri bana bunu da açıklasın lütfen!

Ayrıca, savaşta Bagon ile Slurpuff'un kısımları çok hızlı geçildi, sanki aceleye gelmiş gibi ama Grovyle ile Frogadier maçı enfesti. Arkada çalan intro olsun, savaştaki iki Pokémon'un da azmi olsun... Sondaki bakıştan da anlaşılacağı üzere ligde Greninja ile Sceptile karşılaşması göreceğiz. Şimdiden heyecanlandım ve her geçen gün şu Frogadier'a biraz daha kanım ısınıyor. Ash'in en iyi Pokémonları arasındaki yeri hazır şimdiden. Tam emin değilim, yanlış anımsıyor da olabilirim ama sanırım Frogadier olduktan sonra hiç yenilmemişti. Formu her zamanki gibi yerinde ve iyiydi.
Bu Scottie'ye de Mega Evrim verilecek galiba. Hem de en baba kişiden. Steven'dan yani Hoenn Şampiyonu'ndan.  Vomit Ama aklıma şu geldi. Şimdi Alain Ash'e mega taş verir. Steven da Scottie'ye. Ah ah, şu Alain'le Ash karşılaşması gelse de...

Ve sıradaki durak ise Serena'nın ShowCase'e katılacağı yer olan Dendemille Kasabası!
Spoiler:
Bölüm harikaydı. Korktuğum gerçekleşmedi, Ash Scottie'yi süpürdü. Ayrıca Ligde Sceptile vs Greninja karşılaşmasını göreceğimiz kesinleşti gibi.
Bir an önce Alain gelsin de Ash Mega Evrim alsın istiyorum. Charizardların kapışması efsane olacak.
Spoiler:
Bölüm çok güzeldi. Frogadier ve Grovyle arasında bir rekabet olacak birbirlerine bakışları bunu gösterdi. İlerleyen bölümlerde daha çok kapışacaklardır :)
 
Spoiler:
Bölümü yeni izledim süperdi.Sanırım sıkıntıdan tekrar pokemona sarıcam gibi.Ash Scottie'yi yerle yeksan etti.Frogadier yine formundaydı.Grovyle da resmen yeri öptü yenildikten sonrada  hırlamaya başladı.Bu ikisi arasında rekabet kıyasıya olur ama ligde de kazanan Frogadier olacaktır.Ayrıca bence Scottie ile Ash ligin ilk karşılaşmasında maç yaparlar tıpkı Trip gibi ama bu maç o kadar sönük olmaz.O da olmadı en fazla  son 16ya kalma müsabakasında kapışırlar bence çeyrek final o dansçı çocuğun olur(adı her neyse)Noibat içinde sabırsızlanıyorum.Ancak en çok sabırsızlandığım şey Serena'nın showcase'ı bir de  26.bölümde karşılaştıkları o kızla tekrar karşılaşmasının ardından kızarmış bir Serena görmek.
İngilizce Dublajlısı bölümün: https://www.animetoon.eu/pokemon-xy-episode-75