Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty'nin Gyarados'u
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
GEÇMİŞİ

Misty kız kardeşlerinden boşalan spor salonu liderliği görevine geldiğinde yeni evrimleşmiş bir Gyarados'un tantana çıkardığını öğrendi.Gyarados u kontrol altında tutmak için lider olmadığı için PIA tarafından bir müfettiş gönderilmişti.PIA müfettişleri GYM i kınamak için hazırdı.Misty Gyarados'un bir magikarp olarak katıldığı bir su balesi gösterisini canlandırmak istedi.





Gyarados'tan korktuğu için suya girmeye çekiniyordu.Sonunda cesaretlenerek suya girdi ve gösteriyi tekrarladı.

[Resim: 603341_1293121593028_full.jpg]



[Resim: 00194.png]

Fakat bu yöntemlerden hiçbiri işe yaramadı.Gyarados Misty ve pokemonlara saldırdı.Horsea onu yukarı taşıdı.Pokemon Kardeşler Çetesi tarafından haksız bir savaş başladı.3 e karşı bir.Tentacruel zehirli iğne kullanıyordu.Misty Gyarados u korumak için saldırıların önüne geçti ve bu hareketiyle Gyarados'un güvenini kazandı.Poketopuna girmeyi kabul etti.





Horsea Misty i çıkartırken


[Resim: tareme-misty.gif]




Gyarados'tan korkma sebebi uykusundayken bir Gyarados'un ağzına girmesidir.Bu onun için travmatik bir olaydır.



[Resim: 8704inciy7588925.png]


A Togepi Mirage!  Bölümünde gözükmüş ve Albay Hansen'in Shedinja'sını Alev Püskürtücü kullanarak yenmiştir.Ayrıca The Mastermind of Mirage Pokemon adlı özel filmdede gözükmüştür.Dr. Yung'ın Mewtwo'suna karşı savaşmış fakat kaybetmiştir.



[Resim: Misty_Gyarados_Flamethrower.png]

Karakteristik Özelliği


İlk başlarda Gyarados kızgın ve öfkeliydi insanlara ve pokemonlara durmadan saldırırdı.Bu magikarp kişiliği ile çelişmektedir.Çok daha rahattı o zamanlar hatta Misty ile gösteri bile yapmıştı.Gyarados olduktan sonra Poketopuna girmek istemiyordu.Misty kimse zarar görmesin diye kafese kapattı.



Misty Gyarados'u korumak için Tentacruel ların zehirli iğne saldırısına maruz kaldığında bayıldı ve boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.Gyarados bunu görünce Misty'nin samimiyetine inandı ve kafesi kırıp onu korudu.



[Resim: Misty_Gyarados_Protect.png]


Gyarados onun emirlerini dinledi ve Poketopuna girmek için istekli oldu.



KULLANDIĞI HAREKETLER


[Resim: 8204incie3914681.png]




Biraz kendi cümlelerimden katıyım.





Gyarados Togetic'inde ayrılmasıyla şüphesiz en güçlü pokemonudur.





Yanılmıyorsam Su tipi olupta Ateş tipi saldırı yapan ilk pokemon.
Konu yine güzel olmuş :) Sayende bu bölüm yavaş yavaş hareketlendi.Açıkçası baştaki hikayeyi bilmiyordum.Yalnız konudaki yazı boyutunu biraz yükseltebilir misin ? En azından ben okumakta güçlük çektim.


Edit:Yazı boyutunu yükselttiğin için teşekkürler
@Efsanevi Oyuncu benim için hiçbir sıkıntı yok.Okuyamıyorsanız tabii ki büyüteceğim.
Eline sağlık. Yine güzel bir çalışma olmuş. Böyle giderse Ash'ten önce Misty'nin Pokémonları bitecek ama en azından bu alt forumda hareketlilik var :D
(04-06-2015, 12:39 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eline sağlık. Yine güzel bir çalışma olmuş. Böyle giderse Ash'ten önce Misty'nin Pokémonları bitecek ama en azından bu alt forumda hareketlilik var :D
Bence forumdaki kimse Ash'in Pikachu'su adlı konuyu yazmayı göze alamayacağı için Ash'in Pokemonları asla bitmeyecek :D 
Ash in Pikachu'sunu yapacaktım fakat her hafta güncellenebilecek bir bölüm olacak.Biraz çeviri yapmıştım.Sonra vazgeçtim.
(04-06-2015, 12:50 PM)mahmut61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash in Pikachu'sunu yapacaktım fakat her hafta güncellenebilecek bir bölüm olacak.Biraz çeviri yapmıştım.Sonra vazgeçtim.
Zaten bende bu nedenle öyle söyledim.Hadi şu ana kadar olan herşeyi zar zor yazarsın da bu işin sonrası var.Her hafta Pikachu'yla ilgili bir olay olmasa bile en azından iki-üç haftada bir mutlaka olur.
Okunma olarak niye bu az oldu.Biraz yüklenelim.
Yine güzel çalışma olmuş emeğine sağlık.Şu an sınavlar dolayısıyla bakamıyorum.Eylül ayına kadar yine çeşitli nedenlerden dolayı meşgul olacağım.Eğer eylül veya ekim ayına kadar kimse yapmazsa kısmet olursa Pikachu konusunu ben yapmayı düşünüyorum.
Misty'nin gyrados'u nasıl yakaladığını merak etmiştim.Eline sağlık.

(04-06-2015, 06:42 PM)black_charizard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Misty'nin gyarados'u nasıl yakaladığını merak etmiştim.Eline sağlık.
Sayfalar: 1 2