Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Misty'nin Togetic'i
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
BU KONU SPOILER İÇERMEKTEDİR...

Bu konulardan çok açmak istiyordum buna nasip oldu. Hatamız olursa affola.


KANTO

Ash tarafından bir yumurta olarak Grampa Kanyonunda bulunmuştur. Ash,Misty,Brock ve Meowth yumurtanın sahibi olmak için savaşmaya karar verdiler. Savaşı Ash kazandı fakat Togepi yumurtadan çıkınca ilk Misty'i gördü ve onu annesi sandı. Togepi'nin sahibi Misty oldu.

[Resim: Togepi_Egg.png]



PORTAKAL ADALARI


Togepi zararsız görünse de bazı durumlarda Metronom kullanarak grubu kurtarmıştır.Butch ve Cassidy Drowzee ile saldırırken Togepi ilk defa Metronom saldırısını kullanmıştır. In The Pink bölümünde bu saldırıyı tekrar kullanmıştır. Bir Rhyhorn gruba saldıracakken Togepi teleport için Metronom saldırısını kullandı. Ayrıca bir Nidoking'den gelen Hiper Işın saldırısını da Bariyer kullanarak engellemiştir.

[Resim: 200px-Misty_Togepi_Metronome_Barrier.png] [Resim: 220px-Misty_Togepi_crying.png]



JOHTO


Togepi'nin savaş yeteneğini Misty biliyordu fakat sadece Ash'e karşı bir kere kullandı. "In The Totodile Duel" bölümünde savaştırmıştır. Misty Togepi'yi kullandı, Pikachu saldırmadı çünkü sık sık Togepi'nin bebek bakıcılığını yapıyordu. Togepi Cazibe'yi kullanarak Pikachu'yu yendi.


[Resim: tumblr_mzfejwMdyr1scbcfoo3_250.gif]

[Resim: tumblr_mne1j8BpeA1sqfkdpo1_500.gif]

"Houndooms's Special Delivery" bölümünde James'in Weezing'i saldırısı sırasında Metronom'u kullanarak ışınlandı fakat Misty ve gruptan ayrıldı. Bir Houndoom tarafından kurtarıldı. İkisi iyi arkadaş olmuştu fakat ayrılık sahnesi gerçekten üzücüydü.

[Resim: tumblr_n8vj45TQTs1srq92go1_400.gif]

"An Egg-Sighting Adventure" bölümünde metronomu kullanarak Ash'in yumurtasını ışınladı.


HOENN

Ash, Brock, May ve Max Serap Krallığı'nın girişinin yakınlarında Misty ile karşılaştıklarında, Serap Krallığı'nın sahte görevlisi Albay Hansen için geçici olarak çalışan Roket Takımı tarafından tekrar kaçırıldı.

Albay Hansen Misty'nin Togepisini ele geçirerek Serap Krallığı'na hükmetmek istiyordu ve Serap Krallığı'na hükmetmek istemesi yüzünden Togepi Cenneti yok olabilirdi.

Togepi "A Mirage Togepi!" bölümünde Togetic'e evrimleşti. Bunu diğer Togepileri korumak için yaptı. Togetic Albay Hansen'in saldırısında yaralandı ve Misty hemen Gyarados'unu gönderdi. Alev Püskürtücü saldırısıyla Hansen'in Shedinja'sını yendi. Serap Krallığı hasar görünce Togetic diğer Togepileri korumak içinburda kalmak istedi. Misty de bu karara saygı duydu.

[Resim: 250px-Misty_and_Togetic.png]



Ayrıca BW serisinde "The Fires of a Red-Hot Reunion!" bölümünde flashbackte gözükmüştür.


Biraz kendi cümlelerimden katmak istiyorum. Togepi Misty'nin en sevdiği Pokémonuydu. Chronicles serisinde onunla dertleştiği görülmüştür. Kişilik olarak bebek bir Pokémondur. Pikachu'nun başına büyük dertler açmıştır. Pokémon izlemeyenlerin bile bildiği ve çok tatlı bulduğu bir Pokémondur. Misty ile ikisi artık bütünleşmişti 1 seri boyunca Misty'nin kucağında yolculuk yapmıştır.


Çeviride yardımı dokunan tlhGS ye çok teşekkür ederim.Resimlerde katkısı bulunan batman007 yede teşekkür ediyorum. Bu benim Pokémonla ilgili ilk konumdu ve özel bir Pokémonla yapmak istedim. Ayrılışı beni derinden üzmüştü bu Pokémonun. İlk başları yazarken eğlenip sonuna doğru hüzünlendiğim bir Pokémondu kısaca. May az tanımasına rağmen o bile gözyaşlarını tutamamıştır.



[Resim: 12302309630025.jpg]


[Resim: 340570-1263836865028-35res-400-300-jpg.jpg]


[Resim: bfa3903e8099cfa31bc4be379aed31ca.jpg]

[Resim: tumblr_n3yfx2lRnL1rjenv2o1_250.gif]

[Resim: tumblr_mssdvjtD0b1sapmomo1_500.gif]
İlk konun ama fena değil. Çalışmaların devam eder umarım, bölümün hareketlenmesi lazım.
Arastirma olayini iyi yapmissin ama son karelerden ortadaki vahşi bir togepi değil mi? :D
Emeğine sağlık güzel çalışma olmuş.
Güzel bir çalışma olmuş,tebrikler.Umarım devamı gelir.
Güzel bir çalışma olmuş.Emeğine sağlık.Umarım devamı gelir.Kullanabildiği hareketler tablosunu eklersen daha güzel olur bence. 
İlk çalışmanı tebrik ederim.Bu arada paylaştığın muz yiyen Togepi resmi DP serisinde bir bölümde çıkan başka Togepiydi yanılmıyorsam.Yanlış anlama ''hata yapmışsın bu resim konulur mu hiç''demek değil istediğim.Gayet de güzel oturmuş konuya.Sadece ben mi yanlış hatırlıyorum diye soruyorum.Devamı gelir inşallah çalışmalarının.
Çalışma çalışmayı yaptığın pokemon kadar iyi olmuş.Yalnız Portakal Adaları'nda kullandığın ilk cümledeki zararsız kelimesi pek uygun kaçmamış sanki.
@tigerman ayni soruyu makenbreak ta sordu resmi bulduğum kaynakta Misty nin Togepisi yazıyordu.Bende yanılmış olabilirim ama Misty diye hatırlıyorum bende.
Ash'in Venusaur'undan sonra beklenmedik bir çıkıştı bu :D
Togepi ve evrim ailesi en sevdiğim Pokémonlardan. Bende büyük yerleri var. Eline sağlık. Devamını görmek dileğiyle.
Ayrıca bahsedilen, sondan ikinci resimdeki Togepi, şeytan Togepi.  DP142 (Where No Togepi Has Gone Before!) 'de gözüken vahşi bir Togepi yani. Misty'nin Togepi'siyle alakası yok. Kaynak yanlış yazmış muhtemelen ya da orada başka bir şey söylemiş olabilir ve sen yanlış anlamış da olabilirsin. O Togepi'yi çok severim ama bu konuyu bozmuş bence. Sonuçta bu Togepi'yle ilgili bir yazı değil. Misty'nin Togepi'siyle ilgili bir yazı. Dolayısıyla Misty'nin Togepi'sinden resimler koyman doğru olacaktır.
Sayfalar: 1 2