Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Animedeki/Filmlerdeki Pokemon Evreninde Bile İmkansız Olan Olaylar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Evreni bize birsürü şeyin mümkün olduğunu gösterdi ve bizi inandırdı.En basitinden pokemonların küçük bir topun içine girmesi.Ancak pokemon evreninde bize mümkün olduğu gösterilmemiş olaylar animede ve filmlerde az da olsa oluyor.Bu konu başlığı altında bu olayları derlenmesini istedim.İlk olayı ben paylaşacağım.Sizler de diğer olaylardan paylarşırsanız sevinirim.

[Resim: YBg2Wa.png]
9.Filmden Spoiler Vardır
9.Filmi izliyoruz.Filmin sonu geliyor.Ash son taşı yerleştiriyor ve tapınağı kurtarıyor.Ne güzel mutlu son derken birden AMAN TANRIM!! diyoruz.Niye mi ? Çünkü herkes sarı şeyler çıkartarak uçmaya başlıyor.Animede veya Filmlerde bize böyle birşeyin mümkün olduğu gösterilmedi/inandırılmadı.Haliyle insan böyle olayları anlamsız ve saçma buluyor.

Spoiler:
İmkanım olsa tüm olayları buraya yazardım ancak böyle bir imkanım yok.Pokemonun izlenen kısmı bitmiş 17 sezondan ve 17 filmden oluşuyor.Zaten henüs hepsini izlemiş değilim izlemiş olsam bile hepsinin aklıma gelmesinin imkanı yok.Benim aklıma bu geldi bende bunu paylaştım.Zaten sizler de aklınıza gelen bu tip olayları yazarsanız konunun pek bir eksiğinin kalacağını zannetmiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler
Konu içerisindeki cümleler bana bir yerlerden tanıdık geldi. Anger
(24-05-2015, 08:00 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu içerisindeki cümleler bana bir yerlerden tanıdık geldi. Anger
İmkansız.Sana öyle gelmiştir.Valla bak niye ben bir yerlerden alıntı yapayım ki :D Yani hiç yapar mıyım ben ? (Yaptı)
Bana da tanıdık geldi,dur düşüneyim...hmm sanırım bu cümlelerin sahibinin baş harfi E idi son harf de i olmalı.Off bulamadım kim olduğunu ;) Her ne ise bu tür şeylere pek kafa yormamak lazım,orası fantastik bir dünya.