Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Animede Sadece Bir Kere Görülmüş Yarışmalar/Olaylar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Konu için ne yazacağımı düşünüp duruyordum.Sonunda da aklıma bir fikir geldi bunu yazmak istedim.Bazı olaylar animede sadece bir kez (hadi bilemedin iki kez) gözüktü.Bunları burada paylaşacağım.
                                                      [Resim: MEgbOM.png]
Animenin ilk sezonunda bir pokemon testine girerek rozet toplama sıkıntısına katlanmadan pokemon ligine girebileceğimiz söylenmişti.Ash bu yarışmada rezalet bir sonuç çıkartmış ve rozetleri toplamıştı fakat Hemşire Joy müthiş bir sonuç ile Pokemon Ligine katılma hakkı kazanmıştı.Peki pokemon liginde Hemşire Joyu gören oldu mu ? Olmadı.Zaten bu bölümden sonra da bu test olayı tarihe karıştı.
                                                      [Resim: ZDQqDz.png]
Bu bölümde ise Anthony adlı bir dövüş pokemonu eğiticisinin açmış olduğu bir dovüş pokemonu turnuvası alanı var (ne diyeceğimi bilemedim o şeye :d ) Bu bölümde de bu turnuvalardan bir tane görüyoruz ve o kadar.Birdaha bu tarz birşey gözükmüyor.Bana kalırsa bu gibi savaşlar animeye tat katıyordu çünkü bu gibi bölümler ne kadar fazla olursa roket takımının bir pokemonu çalmaya çalışıp patladığı bölümler azalıyor.
                                                     [Resim: mP7D7V.png]
Bu bölümde de bir pokemon yarışı var.Bu yarışta yapıldı ve BU tarz yarışlar tarihe gömüldü.Bu gibi yarışlardan biride 5.Sezonda yapıldı fakat onu konuya eklemek istemedim çünkü pokemon yarışıyla pokemon kızak yarışı arasında büyük bir fark yok.Eğer koysaydım konuyu şişirmiş gibi gözükeceğimi düşündüm bu nedenle sadece yazımda değiniyorum 5.sezondaki yarışa.(17.sezonda ryhorn yarışları geldi fakat bu yarışlar gibi değildi onlar bu nedenle bunuda eklemek istedim)
                                                   [Resim: GY2Jz6.png]
PokeRinger adlı kişilerin katıldığı bu yarışma AG ve DP serisinde Ash'in pokemonlarını evrimleştirmek için kullanıldı sadece.Ben bu yarışmaların arada gözükmesini istiyordum şahsen.Sırf Pokemonları evrimleştirmek için yeni pokemon eğitmeni sınıfı çıkarıp yeni yarışma çeşidi çıkardılar.Zaten zevkli olan bu yarışmalar animede devamlı hale getirilmeliydi bana kalırsa.

Okuduğunuz için teşekkürler eğer önceki konumu okuduysanız biliyorsunuzdur 10.sezon çevirilerini beklemekte olduğumdan dolayı DP BW ve XY deki (eğer varsa) bunun gibi olayları sizlerle paylaşamadım.Her neyse çok fazla uzattığımı hissettim okuduğunuz için tekrar teşekkür ediyorum.
Pokeringer yarışlarını severim, özellikle Sinnoh bölgesindeki yarış güzeldi.
Tentacool'lar & Tentacruel'un bir şehri istila edişi ve  Ivysaur'lar, Bulbasaur, Venusaur'ın katılımıyla toplanan orman konseyi de yine ilk ve tek olaylardandır  ;D

[Resim: IL019.png]

[Resim: Bulbasaur.full.1257004.jpg]
Bulbasaur'ın evrim geçirmesini çok isterim.
Animede pokémon yakalama gibi aktivitelerin olduğu yarışların daha çok olmasını isterdim. Saçma sapan sebeple yasaklanan ve 30 Tauros'un yakalandığı bölümdeki gibi her seride Safari Zone gibi bölgeler olsa harika olurdu.


[Resim: ep35sz830.png]

Not : Yasaklanma sebebi bölümün birçok yerinde gerçek silah kullanılması bu nedenden dolayı yasaklayanların nasıl beyinleri varsa kendileri çocukken gördükleri herşeye eğilim gösteriyorlarmış demekki. :D
(09-05-2015, 03:23 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Animede pokémon yakalama gibi aktivitelerin olduğu yarışların daha çok olmasını isterdim. Saçma sapan sebeple yasaklanan ve 30 Tauros'un yakalandığı bölümdeki gibi her seride Safari Zone gibi bölgeler olsa harika olurdu.

[Resim: ep35sz830.png]

Not : Yasaklanma sebebi bölümün birçok yerinde gerçek silah kullanılması bu nedenden dolayı yasaklayanların nasıl beyinleri varsa kendileri çocukken gördükleri herşeye eğilim gösteriyorlarmış demekki. :D
Katiliyorum bu arada squirtle ın ortaya cikip pikachu yu yaraladigi bolumde ash super potion almak uzere giderken soygunla karsilasti ve 4 adam ona silahini dogrultmustu o bolum neden yasaklanmadi oda akillarda bir soru isareti birakir
Burada yok ama Snorlax'ın da katılıp kazandığı Sumo Güreşini beğenmiştim ve (spoiler olmasın arkadaşımıza ama) bir de bunun benzeri Unova da olmuştu Pignite kazanmıştı. 15 veya 16. Sezonda cosplay yarışması yapılmıştı o da güzeldi. 

Spoiler:
[Resim: Ash_Snorlax_Raiden_Feraligatr.png]
[Resim: 800px-Harvest_Island_Tyranitar_Machop.png]
[Resim: 800px-Pikachu_Bouffalant.png]
1. Sezonun 38. Bölümünün yasaklanma sebebi ise geçici körlük sorunundan dolayıymış.
Balık yakalama yarışması vardi Ash ile birlikte Misty katılmıştı. Ash in beedrill yakalayip casey e hediye ettiği bölümde çok güzeldi.Zaten beedriller anime de baş düşmanlardan.
Casey'e hediye etmesinin sebebi Casey'in tuttuğu takımın renkleri olduğu için.
Sayfalar: 1 2 3