Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 70
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokemon XY episode 70

Video Linki :

Alternatif-1 : https://www.animerush.tv/Pokemon-XY-episode-70/
Alternatif-2 : https://www.goodanime.eu/pokemon-xy-episode-70


[Resim: 70pr2xy1.png][Resim: 70pr2xy2.png]
Hemen izliyorummm!!!
Nedense ben acamıyorum. Start video dedikten sonra ekranda bir fotograf kalıyor. Tabletten girdigim icin olabilir mi?
(30-04-2015, 09:02 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nedense ben acamıyorum. Start video dedikten sonra ekranda bir fotograf kalıyor. Tabletten girdigim icin olabilir mi?

Video çalışıyor. Şimdi kontrol ettim. Büyük ihtimalle sorun senden kaynaklı.
(30-04-2015, 09:06 PM)_Erdi_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(30-04-2015, 09:02 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nedense ben acamıyorum. Start video dedikten sonra ekranda bir fotograf kalıyor. Tabletten girdigim icin olabilir mi?

Video çalışıyor. Şimdi kontrol ettim. Büyük ihtimalle sorun senden kaynaklı.

Tamam, bilgi icin sagol. Alternatif link bekleyecem o zaman.
 
Spoiler:
Bölüm berbattı, iğrençti ve can sıkıcıydı. Kalos'ta canımın en sıkıldığı bölüm buydu. Ash gerçekten iyi çocuk; güç düşkünü ve gözünü hırs bürümüş biri değil ama ben izleyici olarak güç düşkünü birisiyim. Goodra'yı sonuna kadar istemiştim. 6. nesil ilk çıktığından beridir arzuladığım ve görmek istediğim tam Ash için yapılmış bir pokémondu. Geldi ve gitti. Artık yapacak bir şey yok. Tek temennim Pidgeot gibi olmaması ve Kalos liginden önce geri dönmesi. Bölüme gelince söyleyecek fazla bir şey yok. Klasik Rocket trolleri ve sonrasında veda... Ash'in acil düzgün bir pokémon yakalaması lazım. Noibat güzel bir seçim gibi duruyor.
 
Spoiler:
Bu eleman her şeye bu kadar duygusal yaklaşırsa şampiyonluk falan göremeyiz. Tamam yaptığı şey kötü değil de yeter be kardeşim hevesimizi kursağımızda bırakmayın. İlk defa pseudo-legendary gördük, senaristler sağ olsun her şey berbat oldu. Umarım yerine iyi bir Pokémon gelir ve Goodra'yı aramayız. Lig için geri döneceğini de sanmıyorum, Pidgeot ile vedalaşırken geri döneceğini söyleyen Ash şimdi Goodra'yı hatırlamaz bile.
Spoiler:
Goodra'yı bırakmak hiç bir sebebi yoktu yoktu Florges tehdit durumu olmaktanda çıkmıştı. Kısacası bölüm rezaletti.
Spoiler:
arkadaş uyuz oluyorum şu duruma.... neymiş efenim arkadaşlarıyla beraber kalmalıymış...duruma göre seninde arkadaşın olmuyor mu? ayrıca eski nesil olsa yeni neslin önünü açmak için derimde bunun mantığı yok. o kadar uyuz oluyorum ki şunun senaristlerine. ellerinde öyle iyi malzeme var ki mundar ediyorlar. gıcık olmamak elde değil!!! 
Spoiler:

Goodra'nın Rain Dance ve Florges'in Grassy Terrain ile bulundukları ortamı düzeltmesi ve oradaki pokémonların aşırı derecede Goodra'yı sevmesi Ash'in bırakma kararı almasında rol oynadı ve Florges Floette'yi korumak için böyle davranıyormuş zaten oradaki pokémonların o derece kötü olmalarının bir nedeni olmalıydı.Goodra'yı sadece güçlü olması değil hal ve tavırlarıyla kendisini çok sevdirdi ve ayrılması fazlasıyla birçok kişiyi üzdü.Bölüm yeterince iyiydi bölüm içinde güzel görüntüler gördük ama sonu belki animenin en duygusal sahnesi oldu.

Dedenne'nin hali hem güldürdü hem de üzdü. :(
[Resim: tumblr_nnm9oq5rNV1qzrykgo6_400.gif]

( [Resim: thumbsup.gif] )
[Resim: tumblr_nnnk0qmFlk1r8sc3ro1_540.gif]

Sayfalar: 1 2