Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: e-shop
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar cihazima format attim. E-shop tan pokemon x oyununu indirmistim simdi onu gormuyor. Tekrar e-shop tan indirmek istiyorum ama eski hesabimla giris yapmayi bulamadım. Otomatik yeni e-shop hesabi aciyor. Normalde ayarlar bolumunde ''link your club nintendo account'' diye bisey cikmasi lazim ama cikmiyot. Oyunu geri getirmenin bir yolu yok mu?
(25-04-2015, 03:36 PM)onur13bjk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaslar cihazima format attim. E-shop tan pokemon x oyununu indirmistim simdi onu gormuyor. Tekrar e-shop tan indirmek istiyorum ama eski hesabimla giris yapmayi bulamadım. Otomatik yeni e-shop hesabi aciyor. Normalde ayarlar bolumunde ''link your club nintendo account'' diye bisey cikmasi lazim ama cikmiyot. Oyunu geri getirmenin bir yolu yok mu?

Tam emin olmamakla birlikte, cihaz içinde "farklı hesaptan gir" seçeneği yoktu galiba. Eğer yeni hesap oluşturduysan cihazı tekrardan sıfırlaman gerekecek ve bu sefer biraz daha dikkat edip eski hesabından giriş yaparsan oyuna ulaşabilirsin.