Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Almaya deger mi?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bende pokemon x versiyonu var yazin alpha sapphire almayi dusunuyorumda gercekten almaya deger mi? X versiyonunda daha pokedexi tamamlamadim etmedim iv ev ler konusunda deneyimliyim ama sadece emerald ve crystal versiyonlarinda pokedexi tamamladim pokemon x in savesini sildim cunku oyunu shiny pokemonlar arayarak bitirmek istiyordum (anlayacaginiz daha normal dex i tamamlayamayan mankafam shiny dex e odaklanmis) ki sadece shiny magikarp bulabildim. Bu yaz almayi dusunuyorum ama geçmi kaldim yeni bir oyunu cikarmi yoksa hala erkenmi almak icin?
Şuan eventlar ağırlıklı olarak oras üzerinde diyorsan ki eventlardan yararlanayım hemde yeni bir oyunum olsun diyorsan al :) yada diyorsanki eventlar o kadar fazla önemli değil x deki eventlar yeterli benim için diyorsan alma yeni oyunu bekle :)
X de suan event yok yaz geldiginde alacagim ozamana eventte kalmaz ama almak istiyorum nedense, Bakacagiz artik.
Benim tavsiyem, almak istiyorsan hemen almaya bak ama daha sonraya bırakırsan yeni çıkacak oyunu bekle. (Tabi bir yandan haberleri takip et yeni oyun gelcek mi diye)
Bilmiyorum kenarda hazir para ama almaya musade yok. Beldum eventi falanda cok olmus biteli magarada gibi hissediyorum suan. Ben pokemon x i gecen yaz aldim ama oyunun butun eventlerini kacirdim,bitek dandik vivillion u alabildim eventten onun disinda hicbirsey alamadim bilgisayara gecsem en azindan randomize yaparak oynardim. Alacaksam almama degecek olsun x ve y gibi olmasin cikarmislar oyunun ilk ciktigi zamanlar hoopa volcanion diancie eventini kaciriyoruz hep .
Online oynamak istiyorsan yeni mega gelişimler dışında fark yok zaten. Event pokemonlarını da napacaksın ki. :D Şu oyundaki event'lerden bir tek gizli yetenekli johto üçlüsünü aldım. Çok istersen böyle şeyleri reddit'te rahat bulabilirsin. İki oyun ortak server'ı kullanıyor zaten.
Hikaye'yi oynamak istersen tavsiye ederim tabi. Alpha Sapphire'i 160 liraya aldım. Şimdi satmaya kalksam 100'e satarım. Bunun dışında koleksiyon için de saklanır.
Bir de X&Y'ye göre daha rahat bir oyun. Pokemon breedlemesi, bunları Blissey secret base'lerinde 100 lvl yapması, shiny chain olayı daha kolay geldi.
Kafami duvarlara vuruyorum keske biraz daha bekleyip alpha sapphire alsaydim diye simdi acisini cekiyorum ama kendime soz verdim dex i tamtamamlamadan alamam guney koreye gittigimde alacagim bu yaz