Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Ahiret Sorusu Part 2
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar aklıma yeni düşen bir soru ile görüşlerinizi alayım.Sizce pokemonun yenilik açısından en iyi serisi.Original Series i saymayacağız o ilk seri olduğu için herşey yeniydi.Bence Hoenn zamanı yani AG serisi.Contestlerin falan ilk orada gözükmesi benim için bayağı etkileyiciydi.
Çizimler geliştiğinden ve bölümler HD yayınlanmaya başlandığından dolayı DP diyorum. Efsane Sinnoh Ligi'ni HD izledik daha ne olsun...
1. Mega evrimler 2. Kız karakter olarak ilk defa Ash'e geçmişte aşık olan ve tanıyan birini animeye eklemeleri. Oyun odaklı olan bir animede ihtimal veremeyeceğim bir durumdu. Kısaca XY serisi diyorum görüntü kalitesi, savaş sahneleri daha sayamadığım özelliklerle fazlasıyla çağ atladı. ;)
Siz daha Pokemon uma sadece oyun odaklı anime deyin XY böyle olmadığını kanıtladı zaten.Daha Pokemonda neler olacak göreceksiniz ;) Cevabım ise hepsi her sezonun yeni bi özelliği oldu bence.
(21-04-2015, 12:04 AM)Tary Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Siz daha Pokemon uma sadece oyun odaklı anime deyin XY böyle olmadığını kanıtladı zaten.Daha Pokemonda neler olacak göreceksiniz ;) Cevabım ise hepsi her sezonun yeni bi özelliği oldu bence.

Pokemon'un ? Merak etme buradaki insanların hepsi pokemonu seviyor.Eskiden oyunu tanıtmak için anime yapıldığı doğru bir şey.Ama söylediğin gibi XY tanıtmadan ziyade animeye kendisi bir şeyler katıyor.Benim cevabım DP görüntü kalitesinin inanılmaz değiştiği bir seriydi.Hem Paul'un da gelmiş geçmiş en iyi rival olduğunu düşünüyorum.
Biliyorum Pokemonu sevmeseydiniz aranızda olmazdım zaten ben öyle şaka amaçlı yazmıştım.Evet Pokemonum yani çok sevdiğim için öyle hitap ettim.Bu arada mahmut61 part 3 ü merakla bekliyorum :)
Part 3 için ilham gelmeli biraz takilacam bölümlerde ama uzun sürmez sevdiniz inşallah ahiret sorularini
Bariz XY.Nedenlerinden bazılarını sayacak olursak:

-Ash'in saçının yeniden düzenlenmesi
-Karakterlerin tırnaklarının çizilmesi
-VS arayüzü (en iyi yeniliklerden biri bu bence)
-Ash'in ilk defa grass starterı yakalamaması
-Evrimleşmeyen su pokemonu lanetinin bozulması (hele şükür)
-Ash'in ilk psödo-efsanesi
-Ash ve Serena'nın birbirlerini önceden biliyor olması
-Ash'in ilk kez birini gruba resmen davet etmesi
-Serena'nın dizayn değişikliğine gitmesi
-Alain'ın başrolde olduğu yan hikaye
-Bonnie'nin küçük yaşında efsanelerin alayını görecek kadar şanslı olması
...

Contest, mega gibi şeyleri serilere ait yenilikler olarak saymayacağım çünkü bunlar oyunların getirdiği yeniliklerin animeye bir yansıması.Grafiklerin yıllar ile birlikte gelişmesi de beklenen bir şey o yüzden grafik değişikliklerini de saymak istemiyorum.

İkinci sırada en yenilikçi seri olarak da BW diyorum.Koskoca Brock'un gitmesi, Ash'in takımındaki pokemonları rotasyona sokması yenilik anlamında oldukça radikal değişikliklerdi.Charizard'ın geri gelmesi de çok güzeldi.
DP diyorum grafikler çağ atlamıştı.
Firebender arkadaşımıza kesinlikle katılıyorum. Ash'in dişli rakibi Paul. Diğer rakipleride (Trip, Gary) Ash'i hafife almıştır ama Paul farklı çünkü çok zalim yanı var. Ayrıca acımasız eleştirilerde bulunur.  DP serisi ile yenilikler geldi dövüşlerin ve dövüş sahnelerin Orjinal Seri ve İlerlemeli Seriye göre daha zevkli ve daha statejik olması etkileyici. Ash'in bölgesel ligte en yüksek derece aldığı lig Sinnoh Ligidir. BW serisinde bol dövüşlü sahneler olmuştur en büyük artısı evrim sahnesinin önceki serilere göre daha gerçekçi olmasıdır. BW serisini sevme sebeplerinden biri de budur. Diğer neden ise Iris'in Ash ile seyahat etmiş olmasıdır, Iris'i sevme sebebim diğer kız karakterlere göre daha güçlü ve mücadeleci yapısı vardır. XY serisi ise tam bir devrimdir. Mega evrimler, dövüş sahneleri resmen anime çağ atladı. XY serisi bir çok konuda tabuları yıkmıştır umarım ligde de bu tabular yıkılıyor ama yeniden Unova ligi bir hezimeti görmek istemiyorum. Trip gibi güçlü bir rakibi yenip, Cameron gibi boş beleş bir eğitmene yenilmesi gibi bir olay olsun istemiyorum. DP serisinin bir artısı karşı kalkan hareketidir.
Sayfalar: 1 2