Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Laverre Gym
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Her ne kadar Ash 5.rozetini yeni kazanmış olsa da son bilgilerden anlaşıldığı üzere Valerie ile yapacağı mücadeleye pek fazla bir süre yok.Bu konuda aynı Lumiose salon maçı konusunda olduğu gibi Laverre salon maçını tahmin etmeye çalışacağız.Bir önceki salon maçını doğru tahmin eden _Erdi_ arkadaşımızı tekrar tebrik edelim ve birkaç soruyla birlikte tartışmayı başlatalım ;)

-Maç 2vs2 mi yoksa 3vs3 mü olur?
-Ash Valerie ile yapacağı ilk maçı kaybeder mi?
-Ash hangi pokemonları kullanır?

[Resim: hPH5rL3.jpg]
Bence 3vs3 olacak

Bence kaybedecek

Hawlucha-Pikachu-Fletchinder(başta yanlış yazmışım Frogadier diye.Fletchinder olacaktı.)

Ash'in kazanmasını istediğimi söyleyemem bu sefer.
Bence büyük ihtimal 2 vs 2 olacak.Ash'in 2 pokemonu Fletchinder ve Pikachu olacaktır.Ash ilk maçı kaybeder gibi geliyor.Kazanırsada Pikachu veya Fletchinder extreme çaba harcarsa olur.Tabi daha çok zaman var.Savaşa yakın daha kesin şeyler söylenebilir.
Konu dışı olcak ama Valerie niye uzayliya benziyor.
2vs2 olur Ash ilk maçı kazanır.Fletchinder ve pikachuyu kullanır.
Pikachu çelik tipi olan demir kuyruk hareketi biliyor bu hareket peri türleri üzerinde süper etkili olur ama Ash'in elinde alternatif olarak çelik ve zehir tipi pokemon yok. Zehir tipi yoktan kastım yanında yok. Muk ve Bulbasaur olsaydı rahat alırdı bence.
2 - 2 olur. Cunku Ramos ve Clemont maclarinda hangi pokelerin kullanilacagi yaziyordu. Burda da ayni durum soz konusu. Ayrica Ash kazanacak bence. Cunku lige erkenden girip ya da girmeden Mega Evrim olayinda Ashe yer vereceklerdir. En azindan 18. Filme kadar Mega Pokesi olmayacak sanirim ama sonrasinda buyuk ihtimal olur ve diger salon maclarinda da onlari kullanabilir. Lig zaten suphesiz harika olacak. Salon macinda basarilar Ash Ketchum!
2 vs. 2 Fletchinder ve Frogadier'ı kullanır. Hatırlarsanız Froakie'nin başka bir Sylveon la maçı olmuştu, bu sefer yine olur. Valerie ilk Sylveon sonra Spiritzee'yi çıkarır, Frogadier Sylveon'u yener, Spiritzee'ye yenilir ve Fletchinder maçı bitirir. Yani Ash tek maçta alır. Tamamen sallamasyon tahmin...
(18-04-2015, 10:42 PM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2 vs. 2 Fletchinder ve Frogadier'ı kullanır. Hatırlarsanız Froakie'nin başka bir Sylveon la maçı olmuştu, bu sefer yine olur. Valerie ilk Sylveon sonra Spiritzee'yi çıkarır, Frogadier Sylveon'u yener, Spiritzee'ye yenilir ve Fletchinder maçı bitirir. Yani Ash tek maçta alır. Tamamen sallamasyon tahmin...

Hemen hemen benim tahminimle aynı. Ama Pokémon değişikliği olacaktır. Yani atıyorum, Ash Frogadier'le başladıysa onu geri çağırır sonra Fletchinder'ı çıkartır. Fletchinder yenilince de Forgadier'ı yeniden çağırır gibi. Ya da tam tersi. Aslında ben ilk başta double battle olur sanmıştım. Tamam bu çok uçuk oldu farkındayım ve zaten bundan vazgeçtim.

Neyse asıl tahminimi yeni gelen bilgilerden sonra yapmak istiyorum. Ama IzzyMemO'nun tahmininin oluru var bence.
Ben aranıza yeni katıldım,bir tahminde ben yapayım.

maç 2x2 olur

pokemon olarak Fletchinder ve Frogadier kullanır diye tahmin ediyorum.

kazanan da ash olur .


not : yeniyim saçma ise tahmin idare edin :)
Sayfalar: 1 2 3