Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 68
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
 Onca bölüm izledik hiç konu açmak nasip olmadı. Bu ilk olacak :)   

Alternatif 1:
https://www.goodanime.eu/pokemon-xy-episode-68
Alternatif 2: https://www.animewow.eu/pokemon-xy-episode-68

İngilizce Dublaj: https://www.animetoon.eu/pokemon-xy-episode-68
[Resim: 0qV7ED.png]
Öncelikle bölüm güzeldi. Bilmiyorum son anına kadar izleyenler oldu mu ama, son an dediğim yani son bitişe kadar. Orda bizimkilerin pokemonları dans ederken '' Goodra '' yoktu. Bunun dışında ileri ki bölümlerde bilgisi yani 
XY Bölümlerinden Bilgiler konusundaki Pokémonlar vardı. Hatta biriside evrim geçirmişti.
Spoiler:
Dediğin gibi endingde Goodra yoktu.Büyük ihtimalle fragmandaki adama bırakacak ama bence bu bile umuttur.Çünkü Pidgeot gibi sadece pokemonları korumak için bıraksaydı geri dönmezdi.Ancak yaşlı adam lige yakın zamanda Goodrayı Ash'e getirebilir.Diğer yandan Clemonta Eevee verilecek gibi duruyor.Serenaya yüksek ihtimal Noivern verilecek.Düşük ihtimalde olsa Noivern Ash'e verilebilir.Bu arada Jessie'nin Pumpkaboo'sunun evrim geçireceğinide endingde gördük.Ayrıca Alainin Ash'e anlatılmaması kötüydü.Yinede zevkli güzel bölümdü Ash mega evrim hakkında daha çok bilgilendi.Ayrıca Garchompun evrim sahneleri harikaydı.Umarım Ash Gible'nı çağırır da yeniden görürüz evrim sahnelerini.
Eevee yi Serena ya verecekler büyük ihtimalle . Çünkü Serena nın şuanda sadece iki pokemonu var . Eevee ile birlikte üç olacak . Üstelik Eevee Serena ya daha çok yakışıyor . Ayrıca bölüm çok güzeldi . Keyifle izledim .
teşekkürler.bişey sorucam x&y 35. bölümden sonrasını türkçe bulamadım yokmu böyle bişey acaba
(17-04-2015, 12:33 AM)bueno06780 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]teşekkürler.bişey sorucam x&y 35. bölümden sonrasını türkçe bulamadım yokmu böyle bişey acaba

Bu soru için konu yeri burası değil ancak ben cevabımı vereyim ve gerekirse bana özel mesaj atabilirsin. 35.den sonrası henüz TV'de yayınlanmadı. O yüzden yok. Bir iki ay sonra (tahminen) devamı yayınlanır. Çünkü Akla Kara Seslendirme Stüdyolarının sitesinde 45. bölüm ile ilgili kısa bir dublaj bölümü yer alıyor. Bu da demektir ki eskisinden hızlı bir şekilde dublajlanıyor. 
Spoiler:
Sycamore Blaziken Mask'in limon kafaların babası olduğunu biliyor sanırım.
Spoiler:
Bölümün sonunda profesörün Meyer'i ziyaret edip elini sıkmasından şunu anladım Blaziken maskeli olduğunu biliyor.
Spoiler:

'' Mega Burshamo (Blaziken) ve sen araştırmamızda bize yardımcı olacak mısın? ''

[Resim: x68y0mb.jpg]

Mega evrim konusunda tahmin ettiğim gibi bu ikili birşekilde birlik olacaktı.Umarım Alexa'da Blaziken Mask'ın gerçek kimliğini çözer. Yoksa peşinden koşmaktan bitap düşecek. :) (Alain ve Garchomp'un flashback'i iyiydi Gible ile tanışması, yardım etmesi ve evrim sahneleri ile güzel görüntüler ortaya çıkmış. ;)

[Resim: 266px-XY068.png]

bu da ingilizce altyazılısı (720p) :
Spoiler:
 
Spoiler:
Bu bölümüm özellikle sonu çok güzeldi, bize resmen bir şeyler belli etmek istediler :)
 
Sayfalar: 1 2