Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Deluge Sohbet , Yardım , Bilgilendirme vs. Bölümü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Efsanevi pokemonları nerde çıkıo bilen varmı ?????
(26-05-2010, 11:33 PM)xxsecoxx link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Efsanevi pokemonları nerde çıkıo bilen varmı ?????

[b]butun gym leri yendigin zaman her haritada çıkar
Oyuna bazen giriyor bazen girmiyor ya  >:(
Napmam lazım ? >:(
Mozilla indirip öyle dene  büyük ihtimal sorun kalkar :Bkyz:
(07-02-2010, 03:23 PM)kobebeko link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:6 tane pokemonum vardı sonunda bir bulbasaur yakaladım fakat kullanamıyorum.diğer bir pokemonu release edeyim dedim olmadı,trade de edilmiyor ne yapmam gerekir balbasauru kullanabilmek için?

pokemonlara gelcen ordan bir tanesini çıkartcan sonra listeye bulbasauru ekleyip save deyicen
ben en çok efsaneyi map 10 da yakaladım dialga palkia giratina kygore ve lugia çıktı
oynanıcak oyun değil bu çok yavaş ilerliyor oyun
ya ben üye oldum dragonair charmeleon felan topladım birgünde uxie geldi 77 level  iyi hoşda online oyuncu göremiyorum bide lig yokmu rozet felan toplamıyormuyuz online oyun ama kimse yok varsa lig nasıl katılacaz birde efsaneler nerede ? Birde ben 31 level kasasbildim kasılcak yer yok hem 15 level çıkıyor önüme. Birde Para nasıl kasılıyor param kalmadı :S poketopum yok :S


Teşekkürler Gnaaye

ama bu nasıl online oyun oyuncu yok _?
(01-06-2011, 12:04 PM)mertkoman link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben üye oldum dragonair charmeleon felan topladım birgünde uxie geldi 77 level  iyi hoşda online oyuncu göremiyorum bide lig yokmu rozet felan toplamıyormuyuz online oyun ama kimse yok varsa lig nasıl katılacaz birde efsaneler nerede ? Birde ben 31 level kasasbildim kasılcak yer yok hem 15 level çıkıyor önüme. Birde Para nasıl kasılıyor param kalmadı :S poketopum yok :S

Üstteki menüden Battle -> Gym Battle'a tıklarsan gym'lere ulaşabilirsin. Gym yendikçe para da kazanırsın. Bütün gym'leri yendikten sonra haritada efsaneviler çıkmaya başlayacak. Para kazandıktan sonra Profile -> PokeMart'tan Pokeball alabilirsin.
arkadaşlar şimdi pokemon yakalarken shiny metallic ghostly dark shadow mirage cıkıyo ya şimdi bunların özelliği nedir bir de hangisi daha iyi mesela benim normal alakazamım var diğerleri daha mı iyi oluyo?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7