Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Oyunlar arası pokedex aktarımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamlar arkadaşlar bu benim ilk açtığım konu yeni üyeyim. Bu yüzden konunun yeri ve şekli yanlışsa şimdiden özür dilerim.

Benim sormak istediğim bir kaç mevzu var.

Öncelikle ben DS kullanmıyorum. İndirdiğim romları Desmume aracılığıyla açarak oynuyorum. Daha önce bu şekilde oynanabildiğini bilmiyordum. Emulatorlerin sadece atari oyunları için olduğunu düşünüyordum. bu yeni öğrendiğim bir şey bu yüzden çok detaylı bilmiyorum olayı. Sorularıma gelecek olursak;

1) Oyunlar arası pokedex aktarımı olduğunu öğrendim bu forum sayesinde. Peki bu orijinal DS'de mi geçerli yoksa DESMUME'de de geçerli oluyor mu ?
2) Ayrıca oyunların ilk versiyonları Gameboy için çıkmış Gameboy serisinden başlayarak hepsini ilk pokemon oyunundan itibaren oynayıp aktara aktara gidersem Gameboy'dan DS versiyonlarına geçişte Pokedex aktarımı yapabilir miyim ?
3) Örneğin Black-2'ye kadar aktarım yapsam Black-2'de olmayan pokemonları da Black-2'de aktif hale mi getirmiş oluyorum ? Yani örneğin Black-2'de Chikorita yok. HeartGold versiyonunda ise var. HeartGold'u bitirip aktarım yapsam Black-2'de de Chikorita olacak mı ?
4) Pokedex aktarımı eğer Desmume'de mümkünse bunu nasıl yapıyoruz ?
5) Ve son olarak Desmume Gameboy versiyonlarını da açabilir mi ? Eğer açamazsa farklı bir emulator kullanırsam ikisi arasında nasıl aktarım yapabilirim ?

Cevap verenlerden vermeyenlerden şimdiden Allah razı olsun. Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın acemilik Confused