Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Kanal Tanıtımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar yine ben :) Bugün size kanalım ve içeriğiyle ilgili kısa bir bilgi vermek için yazıyorum bu konuyu.(Umarım doğru başlık altında yazıyorumdur)

Kanalda şuan tamamen pokemon üzerine ve bundan memnunum ilerleyen zamanlarda belki Digimon-Super Smash Brothers-Five Night at Freedy's ve özellikle Kingdom Hearts gibi yeni oyunlarda getirmeyi düşünüyorum.(Ve belki de minecraft) Önümüzdeki iki hafta içinde FaceCam kullanmaya başlıyacağım.Sözü fazla uzatmadan kanalda devam eden seriler ile ilgili bilgi vereyim...

1-Canlı Wifi Savaşları:
Facebook ya da twitterımdan bulduğum kişilerle yaptığımız 6 vs 6 single bazen OU bazen UU bazen karışık ve buna benzer smogon kuralları ile oynan maçlar o her hafta bir takım kurup o takımla çıktığımız 3 maç oluyor.İzlemesi ve çekmesi çok zevkli kesinlikle tavsiye ederim.
Örnek Video;


2-Takım Kurma Rehberleri:
Wifi savaşlarında kullanacağımız takımı kurma sürecimi anlatan rehber videolar.
Örnek Video;



3-Şampiyonluk Yolu Serimiz:
Her hafta 3 kere yaptığımız bölüm başı üç rated battle(dereceli savaş)'a girdiğimiz serimiz en zevkli serimiz büyük ihtimallen.Eğer videoların altına yorum olarak pokemon moveseti falan bırakırsanız sizin yazdığınız pokemonları kullanıyorum.
Örnek Video;


4-Multi Wifi Savaşları:
Arkadaşlarla yaptığımız multi savaşlarımız ileride yerini VGC'ye bırakabilir.
Örnek Video;



5-Pokemon Fire Red Nuzlocke:
Kanalın en beğenilen serisi şuan klasik pokemon fire red nuzlocke challange'ı.....
Örnek Video;


İçeriğimiz bunlar umarım beğenirseniz yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim.Aklınıza takılan bir şey varsa her zaman sorabilirsiniz.