Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Filmleri Aile Box Euro Kanalında Yayında!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Pokémonun 3. Filmi ve 5. Filmini Aile Box Euro kanalında yayınlanırken rastladım. Haftaiçi sabah saat 07:00 da Pokémon Filmlerini yayınlıyor bu kanal. Ama askerde olduğumdan ben bakamıyorum orası ayrı mesele. Televizyonunuzdan bu kanalı bulup takip edebilirsiniz.

Şafak : 220
Yarın sabah bakarım, teşekkürler konu için.
Bu kanal Türksatta var mı eğer varsa ben frekansını bulamadım bilen var mı ?
(29-03-2015, 10:31 AM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu kanal Türksatta var mı eğer varsa ben frekansını bulamadım bilen var mı ?

Kanal Logosu  Aile Box Euro diye geçiyor. Bizim gazinoda Kanal değiştirirken kanalın ismi Smart Market TV olarak geçiyor.
SMART MARKET TV Kanalı Türksat Frekans Bilgisi:

SMART MARKET TV Kanalı 12685 frekansından yayın yapmaktadır. Polariszasyon değeri ise H - Yatay'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. SMART MARKET TV kanalı SD olarak yayın yapmaktadır.
Kanal Adı
:
SMART MARKET TV
Paket İsmi
:
MEB İLETİŞİM
Frekansı
:
12685
Polarisazyon Değeri
:
H - Yatay
Kapsama
:
Batı
SR
:
30000
FEC
:
3/4
Tip
:
SD





Buyrun arkadaşlar
Öğrendiğim bilgilere göre kanalın yerine belgesel box diye bir kanal gelmiş.mahmut61'in verdiği frekansta aile box euro kanalı diye bir kanal çıkmadı ya ben de hata var ya da yeni bir frekansa taşındı kanal Zombi TR sen frekansını biliyormusun ya da kanal hala yerindemi ben türksatın sitesinde aradım kanalı bulamadım
(29-03-2015, 11:43 AM)tigerman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öğrendiğim bilgilere göre kanalın yerine belgesel box diye bir kanal gelmiş.mahmut61'in verdiği frekansta aile box euro kanalı diye bir kanal çıkmadı ya ben de hata var ya da yeni bir frekansa taşındı kanal Zombi TR sen frekansını biliyormusun ya da kanal hala yerindemi ben türksatın sitesinde aradım kanalı bulamadım

Ben şuan Çarşı iznindeyim. Kanalın frekansına da bakamayabilirim. TV 'nin kumandası yok. Bakabilirsemde 1 hafta sonraki Çarşı iznime bakıp yazabilirim.
@tigerman

Evet haklisin bende de aynisi oluyor. Kidz Animez diye bi kanal var belki orada verilir
Aile Box Euro (12685 H) Türksat 3A @ 42° East te yayını kesildi

Kaynak : https://www.flysat.com/news-tr.php

Bu arada hayırlı teskereler kardeşim...
(29-03-2015, 01:22 PM)batman007 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aile Box Euro (12685 H) Türksat 3A @ 42° East te yayını kesildi

Kaynak : https://www.flysat.com/news-tr.php

Bu arada hayırlı teskereler kardeşim...

Saolasın. Ankara'da biz antenle izleyebiliyoruz belki Türksat yayını kesilmiş olabilir.
Sayfalar: 1 2