Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Lumiose Gym
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: Clemont_XY_5.png][Resim: Voltage_Badge.png][Resim: Ash_XY_5.png]


Beklenen gym maçı geldi.Önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümün sonuna doğru maç başlayacak gerisi sonraki bölüme kalacak deniliyor bakalım inşallah öyle olur.Her neyse bu konudan gym tahminlerinizi alıyoruz.Yeni gelen bilgiler doğrultusunda yeniden tahmin yapmak serbest.

Benim tahminim:

Bunnelby vs Pikachu > Pikachu geri çağrılır
Bunnelby vs Hawlucha > Hawlucha 
Hawlucha vs Heliolisk > Heliolisk 
Goodra vs Heliolisk > Goodra 
Goodra vs Luxray > Luxray
Luxray vs Pikachu > Pika ve zafer
Sıralaman yüzde 90 çıkar.Ama bana Pikachu'yu son maça bırakmaz gibi geliyor.Pikachu Heliolisk ile karşılaşır berabere kalır veya kazanır.Kazanması durumunda Luxray'a kaybeder.Son maçta da Clemont'a sürpriz yapıp Goodra'yı seçerek maçı kazanır gibi geliyor.
Goodra'yı sona saklar bence Ash bazen güçlü olanları sona saklayabiliyor salon maçları olsun lig maçları olsun. 
Firebender'in tahmini belki birkaç istisna dışında hemen hemen yakın tahminler olacaktır.

Elektrik saldırılarına karşı zayıf olan Fletchinder, Frogadier ve Hawlucha arasında karar verip aralarında elektrik tipi olmayan Bunnelby'nin karşısına garanti bunlardan birini çıkarması gerekiyor. O yüzden fragmanda karşısına çıkan Pikachu'yu büyük ihtimalle geri çağıracak. Ben bu konuda Hawlucha'dan yanayım çünkü bundan önceki maçlarda fazla faydalı olamamıştı ve bunun bilincinde olan Hawlucha güven tazelemek için elinden gelen herşeyi yapacaktır.
Bence hawlucha yerine frogadier'ı kullanacak.
(04-03-2015, 09:12 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]9 Nisan: XY067 - Lumiose Gym Match! Ash VS Clemont!! [Kaynak: Serebii.net] Not: Çeviri düzgün olmayabilir..

Ash ve Clemont arasında 5. Rozet için yapılacak olan tehlikeli ve tutkulu bir maç!

Spoiler:
[Resim: tFMpQZi.jpg]

Ash vs Clemont! Lumiose Şehrinde heyecanlandırıcı bir maç!

Clemont başlangıçta Lumiose Şehri Spor Salonu Lideriydi. Ama Ash ile birlikte seyahate çıkmıştı, şimdi sonunda sıra maça geldi. 5. Rozet için tehlike ve hesaplaşma vakti!

Ash: Sahip olduğum her şey ile sana saldıracağım!
Clemont: Ben analiz ve ön planlama ile mücadele edeceğim!

Luxray'in Electric Terrain'i:

Bu Elektrip Tip Pokemonun gücünü arttıran bir hareket! Clemont'un stratejisi ne olacak....!?

Spoiler:
[Resim: wYfL7Vv.jpg]

Clemont'un Stratejisinin Tam Bir Analizi!!
Lumiose Salonu Rozetini kolayca teslim etmeyecek!

İkisi birlikte seyahat ettiğinden beri birbirlerinin güçleri ve yetenekleri ile muhteşem şekilde tanıştılar... ya da düşündüğünüzden farklı olabilir! Clemont Ash'e karşı savaşa kendini tamamen hazırladı! İşte size onun sırlarını biraz gizlice ucundan göstereceğiz:

Strateji 1: Pikachu'ya Karşı Bunnelby'yi Kullanmak!

Ash'in Elektrik Tipi Pikachu'su ile Elektrik Tip Hamlelerine karşı mücadele edecek! Bu umulmadık karşı saldırı ile şoka gelmeli mi!?

Strateji 2: Heliolisk Çok Çeşitli Hamleler Biliyor!!

Biliyor ki "Thunder Wave" (Gökgürültü Dalgası) rakibini felç edebilir! Ejderha Tip hareketi "Ejderha Kuyruğu", yanı sıra da Parabolik Şarj biliyor, Saldırırken dayanıklılık gücünü de arttıran bir hareket!

Strateji 3: Onun Kozu!? Luxray!!

Güçlü "Wild Charge" (Vahşi Saldırı), Elektric Terrain'den gelen güç sonrası nokta vuruşu olacak! Bu stratejiler sayesinde Clemont Ash'i yenilgiye uğratabilecek mi!?

Vahşi Saldırının etkisi ile Luxray kesinlikle birinci sınıf!

Stratejinin bir parçası da Chespin'in tezahüratı!
Chespin 3 Pokemon arasından maçta mücadele için seçilmez ve surat asar. Bu sefer mücadele yerine tezahürat yapması gerekiyor!
(27-03-2015, 10:45 PM)Firebender Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(04-03-2015, 09:12 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Stratejinin bir parçası da Chespin'in tezahüratı!
Chespin 3 Pokemon arasından maçta mücadele için seçilmez ve surat asar. Bu sefer mücadele yerine tezahürat yapması gerekiyor!

Bu yazıdan sonra futbolda taraftarların maçı soğutmak için yaptığı hareketler aklıma geldi bir an.!. :)
Clemont`un analizine bakınca mantıklı ve maçı alabilecek kadar iyi. Ama Ash hem Pokemon`un yeteneklerini iyi yönlendirip hem de farklı stratejiler deneyerek maçı alacaktır. Ben Ash`in biraz zorlanıp keyif almasını isterim. Clemont`un gücü ve stratejisine şaşırıp yeni bir yöntem bulmasını bekliyorum. Goodra onun kozu olacak ama yenilirse biraz garip olur. Final Luxray Goodra arasında olur gibi geliyor. Pikachu finale kalmasın artık. Helioliski de Hawlucha zorlanarak da olsa yenmeli.
(28-03-2015, 04:43 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Clemont`un analizine bakınca mantıklı ve maçı alabilecek kadar iyi. Ama Ash hem Pokemon`un yeteneklerini iyi yönlendirip hem de farklı stratejiler deneyerek maçı alacaktır. Ben Ash`in biraz zorlanıp keyif almasını isterim. Clemont`un gücü ve stratejisine şaşırıp yeni bir yöntem bulmasını bekliyorum. Goodra onun kozu olacak ama yenilirse biraz garip olur. Final Luxray Goodra arasında olur gibi geliyor. Pikachu finale kalmasın artık. Helioliski de Hawlucha zorlanarak da olsa yenmeli.

Dediklerinin çıkmasını çok isterim.Hatta Hawlucha'nın yeteneğini Limber olarak gösterirlerse tadından yenmez.Ama yukarıdaki resimde Luxray ve Pikachu'yu karşı karşıya göstermeleri son vuruşu büyük ihtimalle Pikachu'nun yapacağını düşündürüyor.Geçen sefer de Gogoat ve Frogadier'i göstermişlerdi öyle de oldu.
@Firebender Hawlucha`nın o yeteneği hakkında bilgim yok gerçi ama sonuçta kazanmalı. Hem o zaman diğerleri Luxray`in gücünü tüketecek (mesela Goodra) ki Pikachu zorla kazansın. Mega Lucario`yu 2 Pokemon güya biraz zorlamışlardı ama ardından Pikachu`nun kazanması pek tatmin edici mücadele ile olmadı. Benim beklentim yine de görsel ve taktik açısından sıkı bir maç olması.
Sayfalar: 1 2 3