Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Tahmin - Lumiose Gym
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Animede senaristler pokémonların yeteneklerini genelde öne sürmüyorlar.Hawlucha'nın felç (paralysis) olmaktan koruyan Limber yeteneği nedeniyle gerçekten bu müsabakada olması gereken bir pokémon. EDiT : Bence de final kısmını Pikachu ile bitirmesinler artık umarım stratejisi, taktiği ve görselliği bol maç izleriz.Hawlucha'nın bundan önceki müsabakalarda fazla kalamayarak yenilmesi nedeniyle gerçek anlamda izleyemedik. Bu maçta farklı saldırılar ve Firebender'in dediği gibi limber yeteneğinin ortaya çıkması ile Gerçek Hawlucha'yı izleriz umarım.
İkinci fragmanı izledikten sonra ben de tahmini yazayım.
Bence;
-Önce Pikachu ile Bunnelby başlarlar. Ya Pikachu kazanır ya da Ash onu geri çağırıp Hawlucha'yı çıkartır ve Hawlucha yener Bunnelby'yi emin değilim bu konuda.
-Sonra Heliolisk ile Hawlucha maç yaparlar ve Hawlucha kaybeder. Ash Goodra'yı çıkartır. Goodra yener. Ash onu geri çağırır.
-Son olarak da Luxray'in karşısına önce Pikachu'yu çıkartır Ash. Pikachu kaybeder. Sonra Goodra'yı kullanarak ya yener ya da beraber kalırlar.
Bence zafer Goodra olacak.Heliolisk ile savaşı zorlu olacak ve Goodra yenecek
[Resim: 1ehGjwH.png]

Son fragmandan sonra iyice kafam karıştı ama şu an için son vuruşu Pikachu yapacak gibi görünüyor.Heliolisk'i yenen pokemon da Hawlucha olacak galiba.
Yine mi Pikachu'yu kahraman yapacaklar, yeter artık.
Hay spoilerlarına. 2 aydır farklı gorsellerle kafa karıstırdılar simdi boyle mi yapılır..
Beklenen maç yarın ve ben yeni bir tahmin buldum.

1- Pikachu VS Bunnelby olacak Pikachu alacak.

2- Clemont Heliolisk çıkartacak Ash Pikachu'yu geri çağıracak. Goodra'yı çıkartacak. Drogan Tail sonucu Goodra geri dönecek Poketopu'na ve Hawlucha'a çıkacak. Hawlucha kazanacak

3- Clemont Luxray'i çıkartacak. Ash Hawlucha ile devam edecek. Luxray Hawlucha'yı yenecek. Sonra Ash Pikachu'yu çağıracak. Pikachu da Luxray'e karşı hezimete uğrayacak. Son noktayı da Goodra koyacak.

Bence Poster de fragman da yanıltıcı.
Pikachu vs Hawlucha mı :D
Pikachu VS Bunnelby olacak heralde. İstemeden yazmıştır.
Ash genelde savaşta kullandığı Pokemon'u geri çekmez,bence poster göstermelik zafer Goodra'nın olacak.
Sayfalar: 1 2 3