Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Goodra'nın Geleceği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Spoiler:
[Resim: W9PoA4.png]
Bence bırakmaz çünkü Ash ligde sadece kalos pokemonlarını kullanırsa goodra'nın yokluğu büyük eksik olur
İç sesim bırakmaz diyorsa,büyük ihtimalle bırakmaz.
(21-03-2015, 10:06 PM)black_charizard Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash ligde sadece kalos pokemonlarını kullanırsa
Aman ağzını hayra aç... Unova'dan sonra bir hezimet daha kaldıramayız.
Umalimda birakmasin cunku cok buyuk bir kayip olur Ash icin...
Bırakmaz, bence Pidgeot gibi yalan olacağını düşünmüyorum. 18 Film afişinde gösterilmeme sebebini daha Goodra olmadığı için olabilir.
Ash ile Clemont arasında ki salon macında var ve o bolumlerden sonra yasanacak olaylara gore Ash onu bırakabilir ancak Kalos Ligine veya baska gym macına da cagırabilir. Ash onun yakalanmasinda, saldiri yaparken ki halinde ve evriminde onun icin sevincli bakıp gururlanmıstı. Onu temenni bırakmaz bence. Ama Goomy'nin sadece Ash icin veya guclenmesi icin vs. sebeplerle ona verildigini sanmiyorum. Hele bu kadar cabuk evrimlestirilme nedeninin mutlaka bir sebebi oldugu kanısındayım.
Charizard gibi olur diyorsun.
Başlığın kendisi Goodra olayını bilmeyenler için spoiler olabilir önce onu belirteyim. Ama var mı öyleleri bilmem. Goodra'nın gitmemesini temenni ediyorum ve gitmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü ayrılma olayları ilk nesle özgü amatörce şeylerdi. Gliscor'unki farklıydı. Sadece eğitim içindi. Goodra'ya işin düşmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Wooper evrimleşecek ve koruyucu o olacak. Goodra ise Ashle devam edecek.
(22-03-2015, 01:36 AM)IzzyMemO Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başlığın kendisi Goodra olayını bilmeyenler için spoiler olabilir önce onu belirteyim. Ama var mı öyleleri bilmem. 
 
Benim de aklıma geldi yazarken ama sonra düşündüm sonuçta openingde olan bir şey.


Goodra'nın filme kadar Ash'in yanında kalacağına dair hiçbir kanıt yok ancak ben de gitmeyeceğini düşünüyorum.Hele korumak, liderlik etmek, eğitim gibi eski bahaneleri kullanacaklarını hiç düşünmüyorum.Çünkü XYde şu ana kadar daha önce görülmemiş şeyler yaptılar hep.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11