Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Nintendo'nun Yeni Konsolu ve Pokemon Oyunları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar Nintendo yeni bir konsol üzerinde çalıştığını açıkladı. Konsolun adı The NX olarak geçiyor ama asıl haber bu değil. Nintendo'nun başkanı Iwata oyunlarını mobil ortamda da yayınlayabileceklerini söyledi.
Henüz emin olmak için çok erken ama belki ileride telefonlarda yeni nesil pokemon oyunlarını emülatörsüz oynayabiliriz.
Haber alıntı değil ancak tabi ki bir kaynaktan yararlandım. Aslında ünlü bir site ama site reklamına girer mi emin olmadığım için kaynakçayı spoiler içinde vereyim:
Spoiler:
Kaynakça: Oyungezer Online
İsteseler diğer platformlara da aynı oyunları çıkarırlar ama yapacaklarını sanmıyorum.
Diğer platformlar da oyun çıkarmaları söz konusu bile değil şuan ki kazançları en az 2 katı düşer mobil ortama falan çıkarsalar oyunu pcye playstationa vb. şeylere illa ki bunlara bir crack bir yol bulunuyor beleşe oynanıyor. vede böyle çıkardığı zaman işin içine başka iş ortakları girecek işte windowsa oyun çıkarsa windows ortak çıkacak playstationa oyun çıkarsa sony ortak çıkacak falan adam kendi konsol çıkarabiliyorken oyun malzeme her şey kendine aitken neden tutupta diğer platform sahiplerini kendi karına ortak etsin? şahsen şirket zekasıyla bakıldığı zaman ben başkan olsam kesinlikle öyle bir yanlış yapmam neden kendi şirketime zarar ettireyim belki daha çok kullanıcı oyunları oynar ama bedavaya oynar öyle kullanıcıyı ne yapsınlar.
Bence oyunlar sadece nx ve pcler için çıkar o da pahalı bir fiyata.
Eğer bedava olursa (ki olmayacak o belli) Pokémon XY ve ORAS'ı oynayabileceğim. Ve bu çok güzel olurdu çünkü 3DS alamıyorum. :(