Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon X&Y Bölüm 64
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar konuyu çok dağıtmayalım. Bu tür şeylerin yeri burası değil.
(12-03-2015, 05:31 PM)ColarFX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Açıkçası o Treeckolu çocuğu Tony Tony Chopper ile aynı kişinin seslendirdiğini fark ettiğim an bölümün gerisi pek umurumda olmadı :D Chopper candır! Serena da Kaneki'nin low halline benzemeye başladı bu ne sulu gözlülüktür arkadaş. Tam saç stilinden dolayı bu adam olcak derken... Bi cacık olmaz bu karakterden, nefret etmeye devam!!!

İçimizde Serena'yı en çok seven sensin bence :D
Act III ile birlikte bölüm verseler ölürler. Tam da Goodra evrim bölümü, süper takımıyla Tierno gelecek ara veriliyor. Bölümleri daha yeni izledim. (Jessie bölümüyle) İkisi de çok güzeldi. Serena'nın gitgide güçlenmesi gerekiyordu. 1,5 sene oldu daha Pancham yakaladı ama bu evrim yeter mi? Hayır, daha da güçlenmesi lazım. Savaş devam etseydi Aria çok rahat alırdı. Taze evrimleşmiş Braixen'i çok beğendim. Serena'ya karşı da gün geçtikçe sevgim katlanarak artıyor. İlerleyen bölümlerde Serena'nın yeni pokémonu olacağını düşünüyorum. (Noibat vs.) Ayrıca bölümde Bonnie ve Ash'in kendilerini Aria'ya tanıttıkları sahnede Ash'in kafasında Pikachu, Bonnie'ninkinde Dedenne varken yan yana durmaları ve yine bölüm içinde yaptıkları sohbet sahnesi çok hoşuma gitti. Birbirlerine benziyorlar aslında. Tip olarak değil de özlerinde sezebildiğim bir benzerlik var. Böylece Bonnie'nin animeye renk kattığını bir kez daha kendime tasdik etmiş oldum. 
Bence bir hafta ertelemelerinde ki sebep ilerki bölümleri yapılandırmak için olabilir 68.Bölüme kadar kısmen olsa bilgi verildi 68.Bölümden sonrasını yapılandırmak için zamana ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. İki heyecan verici gelişmeyi bir haftaya sıkıştırmak istemediler önce Mega Evuloiton 3'ü yayınlama gereği duydular. Belki 68. Bölümden sonra Alain belki profesörü ziyarete gelir, gelmese bile onunla ve mega evrimle alakalı karanlık tarafı kısmen aydınlatırlar. Mega Evulotion bölümlerinin Alain'in üzerinde döndüğünü düşünürsek.
Bilmiyordum şimdi Bulbapedia'ya baktım 1 hafta ertelemişler.Neden 1 hafta ertelendi ben yarını iple çekiyordum ama Cry
Bu yapılandırma ayarlama işleri falan bir sene önceden tamamlanıyordur zannımca. Sadece merak ettirmek amaç ve biraz da sezon planlanmasında oluşabilecek aksaklıklar için önlem alıp bölümleri geç yayınlama tercih olabilir. Bu ara için konuşmuyorum Act III yayınlandığından mazur görülebilir ama önceden yapılanlarda böyle bir şeye gidilmiş olabilir. Ya da sene planlanmasında 52 hafta için mesela 45 bölüm yapılmıştır ve 7 bölüm farkı için böyle aralar veriliyor olabilir. Skrelp bölümü gibi yada BW'deki çok önemli Team Plasma bölümlerinin ertelenme-yayınlanmama sebeleri gibi dış etkenler de olmuyor değil tabi. İnşallah öyle bir şeyle karşılaşmayız.
Bulbapedia'yı takip ederim farkettiyseniz son bir kaç bölüm kala yeni bölümler vs açıklanıyor. Şu an en son 68.Bölüm açıklandı ama o bölüme gelmek için 4 hafta var bu hafta içinde yeni bölüm açıklarlar.
Ellerinde 3 aylık hazır bölüm ve yarım senelik de hazır senaryo var her zaman.Boşluklar genelde gidişata göre oluşuyor: Milli bayramlar, özel dış sebepler, yeni oyunun gelmesi...
İngilizce dublaj bugün yayınlandı: https://www.animetoon.tv/pokemon-xy-episode-64

Edit: Shota'nın dublaj adı da belli oldu "Scottie".
(23-05-2015, 08:09 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Edit: Shota'nın dublaj adı da belli oldu "Scottie".

Aynen Scottie olmuş ama değiştirmeselerde olurdu Shota adı kulağa daha hoş geliyordu.Shota adı da yabancı değil aslında az çok futbolla ilgilenenler bilir. :D

Kaynak : https://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Scottie
Sayfalar: 1 2 3