Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Evrimleşmesini İstemediğiniz Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar aklıma boyle bir fikir geldi.Hep olumsuzluk düşünüyon demeyin :D

1-Chikorita
2-Eevee
3-Piplup(Dawn ın piplupundan dolayı)

Aklıma geldikçe eklerim sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum.
Animede sevimli pokemonların evrimini istemem. ;D

O kadar evrim geçirmeyi hakeden pokemon varken Chikorita evrim geçirdi. Hem kendi hem de sesi sevimliydi evrim geçirince ikisi de gitti. Bari son evrimine ulaşsaydı. İleride mega evrimi olursa ek tip gelse mesela Tropius gibi flying tipi fena olmazdı. ;)

Ash'in Pikachu'su ve Oshawott'u, Dawn'ın Piplup'ı, May'in Skitty'si... :D
Ash'in Oshawott'u, Ash'in Pikachu'su, Dawn'ın Piplup'ı.
Pikachu dışında istemedigim yok. Piplup ve Chikorita'yı veya ne bileyim Oshawott'ı evrim haliyle aynı karakterle görebilirdik. Sevimlilik falan ben pek uygun bulmuyorum bu bahaneyi. Pikachu ve Piplup'ın bahanesi var kabul. Digerleri sırf anime de show yapacak güldürecek vs diye harcanıyor bence. Pignite Emboar olmalıydı. Snivy hele o ciddi ve biraz feminist tavrı ile son evriminde çok iyi olabilirdi. Mesela ben ileride Serena'nın Panchamı'nın evrimleşmesini isterim. Muzipmiş, sevimliymiş falan hikaye. Isteseler filler denilen bolumlerde fazlasiyla boyle eglenceli vs. baska Pokemonlar gorebiliriz. Konuyu uzattim biraz ama bana gore boyle.
Beni üzen Ash'in pokemonların çoğunun tam evrim geçirmemesi özellikle Gible'ın Garchomp olmasını isterdim.
Ben pokemonları evrimleşmiş seviyorum ama yinede evrimleşmesini istemediğim pokemonlar var.

Squirtle,Grovyle(Sceptile'den daha havalı bence),Vigoroth
(11-03-2015, 06:45 PM)Torkoal93 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pikachu dışında istemedigim yok. Piplup ve Chikorita'yı veya ne bileyim Oshawott'ı evrim haliyle aynı karakterle görebilirdik. Sevimlilik falan ben pek uygun bulmuyorum bu bahaneyi. Pikachu ve Piplup'ın bahanesi var kabul. Digerleri sırf anime de show yapacak güldürecek vs diye harcanıyor bence. Pignite Emboar olmalıydı. Snivy hele o ciddi ve biraz feminist tavrı ile son evriminde çok iyi olabilirdi. Mesela ben ileride Serena'nın Panchamı'nın evrimleşmesini isterim. Muzipmiş, sevimliymiş falan hikaye. Isteseler filler denilen bolumlerde fazlasiyla boyle eglenceli vs. baska Pokemonlar gorebiliriz. Konuyu uzattim biraz ama bana gore boyle.

Bu biraz sevimlilik konusu tabii bayleef Chikorita dan güçlü ama ilk hali daha sevimli.Anime de Ash in ve diğer karakterlerin evrimini tamamlamamış çok pokemon var bu biraz saçma kaçıyor.
@ Torkoal93
Animede birçok pokemonun sevimli görünmesini animenin yapımcıları sağlıyor. İsteseler dediğin gibi evrimleriyle daha eğlenceli hale getirebilirler örnek Mamoswine koca bir pokemon olduktan sonra komik sahneler yaşanmıştı. Gible'ın genelde Ash ve birşeyleri ısırma, draco meteor ve Piplup sahneleri gibi bölümlerden sonra en azından Tobias'la ettiği maç sırasında evrim geçirebilirdi. Ama şu bir gerçek Chikorita'nın yerine ilk başta evrim geçirmesi gereken pokemonlar vardı hadi böyle pokemonlara evrim geçirtiyorsun bari son evrimine kadar evrim geçirmelerini sağlasalar...

Ama bazı pokemonlar var mesela animenin meşhur Jigglypuff'ı evrim geçirseydi iyi olmazdı herhalde. :)
Oshawott kesinlikle bi kuzu keri görüntüsü var çok şirin :)
Ashin corphishi ve pikachusu geçirmesin yeter.Corphish'in evrimi gitmez bence Ash'e ama bulbasaur fln evrimleşmeliydi resmen pikachu kadar Ash'in yanında kaldı 10 bölüm var aralarında galiba.
Sayfalar: 1 2