Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 477 - Setting The World On Its Buneary!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Setting the World on its Buneary!
Japonca Adı: Lets Play With Buneary!
Türkçe Adı: Dünyayı Buneary'ye Göre Ayarlamak


[Resim: genizet.png]
Kahramanlarımız Jubilife Şehri için yollarına devam ederlerken, Dawn ve Buneary isimli  bir Pokémon için önemli bir gün olacak.

Dostlarımızı bir kampın sabahındayken buluyoruz. Brock ve Pokémonları kahvaltı hazırlarken Dawn'ın çığlıkları ile uyanan Ash, Dawn'ın çadırına gider. Dawn saçları bozulduğu için sinirlenmiştir. Derken aklına bir fikir gelir. Piplup, Dawn'ın isteği üzerine çadırın içinde Baloncuk Işını kullanır. Bu sırada Pokémonlarıyla beraber kahvaltı hazırlayan Brock, elinden patatesi düşürür. Brock Croagunk'tan patatesi getirmesini ister ancak Croagunk, patatesi hızlı fırlattığı için menzilinden çıkar. Ash patatesi yakalamaya çalışırken düzelmiş saçlarıyla çadırdan çıkan Dawn'a çarpar. Pikachu ise havaya zıplar ve patatesi yakalayıp havada taklalar atarak yere iner. Bu sırada çalılıların arasından Pikachu'yu gören bir Buneary, Pikachu'dan etkilenir.

Dawn ile Ash de ayağı kalkarlar. Dostlarımız Dawn'ın saçının düzeldiğini fark ederler. Dawn saçlarını düzeltmek için Baloncuk Işını kullanmıştır. Bu sırada Aipom, Ash'in şapkasını alarak koşmaya başlar. Pikachu da peşinden gider. Hızlı Saldırı ile şapkayı geri alan Pikachu, yolun ortasında durur. Tam Memur Jenny, motosikleti ile onu ezecekken Buneary gelir ve atik davranıp Pikachu'yu kenara çeker. Bu arada dostlarımız da gelirler. Ash, Pikachu'dan şapkasını alır ve Buneary'ye teşekkür eder. Dawn, Pokédex'ten Buneary'ye bakar.


Buneary: Tavşan Pokémon'u. Tehlike sezdiği zaman uyarı amaçlı iki kulağını uzatır ve hava soğuduğu zaman, kıvrılarak uykuya dalar.

Buneary övgülerden utanır ve mutlu bir şekilde zıplayarak uzaklaşır. Bu sırada Memur Jenny dostlarımızın yanına gelir. Dawn, onun daha önce karşılaştıkları Memur Jenny olduğunu düşünür ancak yanılır. Brock, Memur Jennylerin birbirine benzediklerini söyler. Ardından her zamanki gibi Memur Jenny'ye aşk ilanı yaparken Croagunk, daha önce yaptığı gibi Zehirli Aşı ile onu engeller. Memur Jenny, dostlarımıza bir resim gösterir ve bu resimdekileri daha önce görüp görmediklerini sorar. Dostlarımız olumsuz cevap verirler. Bunlar hırsızdırlar ve evelsi gece gizlice fabrikaya girip bir sürü makine parçası çalmıştırlar. Memur Jenny, dostlarımızdan ayrılır.

Kahramanlarımız kahvaltı ederler. Dawn ile Ash, Buneary'yi yakalamak isterler. Dawn'ın bir Pokémon yakalamaya ihtiyacı vardır. Çünkü dostlarımız ertesi gün Jubilife Şehrine ulaşacaklardır ve o, daha hiç Pokémon yakalayamamıştır. Bu yüzden de daha hırslıdır. Bu sırada Roket Takımı dostlarımızı izler. James de çalıların arkasında bir makine yapmaya çalışıyordur.

Dostlarımız yemeklerini yerlerken Croagunk, çalıların arkasından bir şey sezinler ve çalılara doğru saldırır. Croagunk yanılmamıştır. Çalılardan dostlarımızın bugün karşılaştıkalrı Buneary çıkar. Buneary, herkes tarafından fark edilmesi üzerine uzaklaşır. Ash ile Dawn da bu fırsatı değerlendirmek için Buneary'nin peşinden giderler. Ash ile Dawn bir anlaşma yaparlar. Buneary'yi önce kim yakalarsa Buneary onun olacaktır ve diğeri de bunu kabul edecektir. Piplup, atik bir şekilde Buneary'nin önüne doğru Baloncuk Işını kullanır. Saldırı sonrası Buneary durur ve dostlarımıza döner. Dawn bu sefer hata yapmamaya çalışır. Geçmişteki hatalarından ders çıkarmıştır. Bu da onu daha da azimli yapmıştır. Piplup, Gagalama ile taarruza başlar. Buneary, atik davranıp hızlı bir şekilde Piplup'ı atlatır. Piplup, tam gücüyle Baloncuk Işını kullanırken Buneary de Buz Işını ile karşılık verir. Buz Işını, Balonları dondurur ve balonlar patlayarak yok olurlar. Bu sırada Brock da gelir. Dostlarımız Buneary'nin kullandığı saldırının şaşkınlığını yaşarken Buneary taarruza devam eder. Sersemletici Yumruk ile Piplup'a saldırır. Piplup attlatmayı dener ancak Buneary, daha onun kaçmasına fırsat vermeden saldırır. Saldırı sonrası Buneary dönderek sevinç dansı yaparken Pikachu'ya bakarak göz kırpar. Ağır hasar alan Piplup'ın Sersemletici Yumruk'un etkisiyle kafası karışır. Dawn'ın, Piplup'ı geri çağırması gerekir. Dawn tam Piplup'ı PokéTopu'na geri çağıracakken Buneary ona izin vermez. Zıplama ile Piplup'ı Dawn'ın kafasını fırlatır. Saldırı sonrası Piplup, maça devam edemez. Buneary sevinç dansını yaparken yine Pikachu'ya bakarak göz kırpar. Sıra Ash'tedir. Ash, maç için Pikachu'yu öne sürer. Ancak Buneary, Pikachu'yla savaşmayı reddeder. Çok geçmeden dostlarımız, Buneary'nin Pikachu'ya aşık olduğunu anlarlar. Ash tam Buneary'ye PokéTopu fırlatacakken Buneary öne atılır ve Buz Işını ile dostlarımızı dondurur. Starly ve Croagunk dışındakiler bu buz kütlesinnde hapsolmuşken Buneary, Pikachu'nun elinden tutarak onunla dönerek dans eder ve ikili uzaklaşırlar. Bu arada uzaktan olayı izleyen Roket Takımı, Buneary'nin Pikachu'ya olan aşkını kullanarak Pikachu ve Buneary'yi yakalama planları yaparlar.

Buneary, Pikachu'yu uzunca bir süre peşinden sürükler. Sonunda Pikachu, ondan kurtulup Buneary'ye kızar. Bunu üzerine Buneary ağlamaya başlar. Pikachu, Buneary'yi teselli etmeye çalışırken Starly gelir. Buneary ağlamaya devam ederken kulakları bir şeyler hisseder ve ağlamayı keser. Derken arkasından gelen bir kapsül Buneary'yi yakalar. Starly, dostlarımızın yanına giderken Pikachu, Roket Takımı ve robotlarının karşısında durur. Pikachu, Buneary'yi kurtarmak için Yıldırım Oku kullanır. Ancak robot saldırıyı emerek Buneary'ye gönderir. Buneary, saldırıdan hasar alır. Roket Takımı, Pikachu'ya teslim olduğu taktirde Buneary'yi bırakacaklarını söyler. Bu sırada dışarıda olan Croagunk dostlarımızın yanına gelerek, Zehirli Aşı ile buzlarını kırar. Dostlarımız Croagunk'a teşekkür ederlerken Starly gelir.

Pikachu, Roket Takımı'nın teklifini kabul ederek teslim olur. Roket Takımı, bir başka kapsülle de Pikachu'yu yakalar. Ancak söz verdikleri gibi Buneary'yi serbest bırakmazlar. Bunun üzerinde Pikachu, sinirlenir. Bu sırada dostlarımız gelirler. Roket Takımı sloaganlarını söyler. Buneary Sersemletici Yumruk, Pikachu da Demir Kuyruk ile kapsülden çıkmaya çalışırlar. Ash de robota ilerleyerek ikiliyi kurtarmaya çalışır. Ancak robotun kolları ona izin vermezler. Bu arada Memur Jenny gelir. Fabrikadan hırsızlık yapan Roket Takımı'dır. Bu sırada, Demir Kuyruk taarruzuna devam eden Pikachu sonunda kapsülün camını kırmayı başarır ve Buneary'nin kapsülüne doğru ilerler. Roket Takımı, kaçış planlarını devreye sokarlar. Robot ikiye ayrılır ve üst kısım jetlerini kullanarak yükselmeye başlar. Pikachu, tam güç Demir Kuyruk ile Buneary'nin de kapsülünü kırmayı başarır. Pikachu, Yıldırım Oku, Buneary de Buz Işını kullanarak robotu bozarlar. Robot aşağı doğru düşerken Pikachu ile Buneary el ele tutuşup aşağı atlarlar. Ash Pikachu'yu yakalarken Dawn da Buneary'yi yakalar. Roket Takımı'nın robotu da yere çakılır. Memur Jenny, Roket Takımı'nı tutuklamak için yanlarına gider. Roket Takımı, kaçarlar. Memur Jenny de motorsikletiyle peşlerinden gider. Bütün bunlar bittiğinde Dawn, Buneary'ye yolculuğa katılma teklifinde bulunur. Pikachu dahil herkes bu fikri sever. Buneary de bunun üzerine Dawn'ın teklifini kabul eder. Ancak Dawn, Buneary'yle savaşmak ister.

Dawn, Piplup'ı çıkartır. Piplup, Baloncuk Işını ile mğcadeleye başlar. Buneary, atik bir şekilde zıplayarak saldırıdan sıyrılır. Ardından, Piplup'ın arkasından çıkar. Piplup, Buneary'yi atlatır. Ardından muhteşem bir şekilde Gagalama ile ilerler. Buneary, ustaca saldırıdan sıyrılır. Piplup, tam güç Baloncuk Işını, Buneary de tam güç Buz Işını kullanır. İki saldırı ortada çarpışır ve her yer duman olur. Buneary, taarruzu bırakmaz. Dumanların arasından geçerek atik bir şekilde Sersemletici Yumruk kullanır. Ustalıkla saldırıyı atlatan Piplup, tüm gücüyle Gagalama kullanarak Buneary'ye saldırır. Saldırı sonrası Buneary, büyük hasar alır. Dawn, Buneary'ye PokéTopu gönderir. PokéTopu birkaç tur döndükten sonra ışığı söner. Dawn, Buneary'yi yakalamıştır. Ash ile Brock, Dawn'ı tebrik ederler. Buneary'yi yakalaması ile Dawn'ın Jubilife Şehri Pokémon Yarışması için güveni artmıştır.


Dawn'ın Pokémon Yarışması prömiyerini yapacak olan Piplup ve Bunery için başta işler sarpa sarsa da en yeni kahramanımız için önemli bir gün oldu.





[Resim: karakterler.png]
Ash
Brock
Dawn
Jessie
James
Memur Jenny




[Resim: pokemonlar.png]
Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani190.gif] [Resim: dpiconani387.gif] [Resim: dpiconani396.gif]


Brock: [Resim: dpiconani438.gif] [Resim: dpiconani453.gif]


Dawn: [Resim: dpiconani393.gif] [Resim: dpiconani427.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: dpiconani439.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: dpiconani396.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: 250px-427Buneary.png]
- Dawn, bir Buneary yakaladı.





[Resim: EmeiGeenler.png]

_ Erdi_