Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PDW--Sonradan Tanıtılan Evrimleşmiş Pokémonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
(24-03-2015, 05:43 PM)Serhat Torun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]7. Nesil belki olmayabilir. Son bölge Kalos olabilir.
Öyle bir şey olmayacak  Sweat
Cidden bu söylenti nereden çıktı merak ediyorum. Pokemonun oyunları çıkmaya devam ettikçe bence animeye de yeni bölgeler eklenir. Neyse konuyu dağıtmayayım.
Bence bence bu tarz sonradan geliştirilmiş pokemonlar yapılması oldukça iyi. Mesela şu an evrimi bulunmayan bir pokemon ileriki nesillerde gelişebilir ki bu son derece hoş bir umut.
Bence de böyle bir kitle varken adamlar neden son versinki ?

ac02 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepsine katılıyorum. 2- Ama Taş Devri'ni görmedim. 1- Ayrıca lansenin ne olduğunu bilmiyorum :D
1- '' lanse '' : tanıtma anlamında.
2- Yavru ejderler konusunda lafını etmişim o kadar önemli değil. ;)

isa alptekin41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu pokemonlara 7.nesilde Dedenne'nin evrimide katılabilir.

Aynen Dedenne elektrik kemirgenleri arasında boy olarak en küçüğü. Eğer ilk halindeki sevimliliği gitmeyecekse evrimini isterim. ;) Ayrıca 6. nesil içinde sonradan evrimi olabilecek ilk aday. ;)

Ben özellikle Ash'in pokémonlarının yeni evriminin çıkmasını isterdim çünkü animede göstermek için bahane olabilirdi.Edit : Mesela Torkoal, Donphan(mega), Gliscor(mega), Primeape...
Glisgora daha evrim gelmez :) Evrim gelse eviliote ile oyunda düşünemiyorum glisgoru :) Anca mega gelir ona
Evrimi olsun da nasıl olursa olsun. Mega evrim en uygunu tabiki. :) Ama herşey oyun ve anime yapımcılarına bağlı mesela onlar Slaking için 670 gibi yüksek bir stats oranı uygun görmüşler öyle olmuş. :)
Oha hakikatan Slaking yarı-efsanevi pokemon bile değil Groudon ve Kyogre ile aynı stat değerlerine sahip.
Sayfalar: 1 2