Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokémon Tattoo/Dövme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Seven, sevmeyen, ilgilenen veya ilgilenmeyen fark yapmaksızın Pokémonlar ile ilgili birçok dövme yapılmış ve çoğu sadece belli başlı internette araştıran kişiler tarafından görülebiliyor. Bazıları gerçekten harika tasarımlar ve işçilikle yapılmış olmakla birlikte bazıları da normal Pokémon çizimi ile yapılmış. Sitemizde de böyle bir konu olmadığı için en uygun konu başlığının burası olduğunu düşündüm. İlk olarak kendi favorilerimi ekleyeyim. Bu arada isteyenler yorum olarak beğendiğiniz veya "..... Pokémon yapılsa güzel olur" dediğiniz varsa söyleyip görsel ekleyebilirsiniz.


[Resim: tumblr_mvifidmM2B1qfy78ro1_500.jpg]
Spoiler:

[Resim: tumblr_n2ah34etwe1sgtktco1_250.jpg]


Spoiler:

[Resim: pikatat.jpg]


Spoiler:

[Resim: umbreon-tattoo.jpg]


Spoiler:

[Resim: pokemon_tattoo_by_harlequinhare-d5pdhuh.jpg]

[Resim: nJL5Z.jpg]
Spoiler:
[Resim: img-thing?.out=jpg&size=l&tid=56272027]


Spoiler:

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTas-2zc2UfeO039srhyIK...YGNKSUX9VR]


Spoiler:

[Resim: large.jpg]


Spoiler:

[Resim: tumblr_n2pmml5W8v1spdt2jo1_500.jpg]


Spoiler:

[Resim: pokemon_eeveelutions_tattoo_design___col...5fi2ed.png]


Triballer ve Gölgeleme



[Resim: Pokemon-tribal-tattoos-28686072-243-300.jpg]
Spoiler:

[Resim: To8arIP.jpg]
Spoiler:


[Resim: tribal_haunter_tattoo_redux_by_argentine123-d52t1uc.png]


Spoiler:

[Resim: Pokemon%20Tribal%20Tattoo%2003.jpg]
Dövme olayını severim.Benimde kolumda yedi tane rengarenk tüy ve boynumda Dreamcather var.İleride belki Pokemon temalı bir tane yaptırabilirim.Ama sanatsal olmalı birçok kişi genelde Pokemonu kopyala yapıştır yapmış.Yada Charizard-Blastoise-Eevee...Buradakilerden de Tripal Lucario ve Dragonair'i beğendim.Nişanlarda güzel duruyor.Uzun lafın kısası dövme candır-canandır.Yapın yaptırın ;)
Avşa adasında dövmecinin çizim defterine bakıyorduk yaptırcağımızdan değil iş olsun işte. Charmender Pikachu Eevee filan bi gülme tuttu beni hoş oldum
Dövmeleri hiç sevmem,dövme yaptıranlara uzaktan bile bakamam ama söz konusu Pokemon olunca iş değişiyor,ben yaptırmayı düşünüyorum,fanatiklik böyle olsa gerek :)
ZoNaL'ın da dediği gibi ben de Pokemon temalı dövme yaptırmayı düşünüyorum. Hatta uzun zamandır araştırıp durdum ve 2 Pokemonda karar verdim. Flareon ve Blaziken arasında kaldım. Eklediğim görsellerden birini seçmeyi düşünüyorum. ZoNaL'ın yapın-yaptırın yorumu ve Tary'nin sevmemesine rağmen bu düşüncesi beni teşvik etti. Karar verirsem bu hafta sonu bile olabilir :) Belki karar vermemde yardımcı olursunuz. İlk dövmem Pokemondan olursa unutulmaz ve anlamı büyük olacak.

Spoiler:
 [Resim: 2u97n0j.gif]

Spoiler:
[Resim: 2l88dx3.png]

Spoiler:
[Resim: 1570osx.jpg]

Spoiler:
[Resim: 2w7hb3a.jpg]

Spoiler:
[Resim: 9hqrtl.jpg]

Spoiler:
[Resim: 29xdshi.png]

Spoiler:
[Resim: fw3b79.png]


 
Dövme yaptıracak arkadaşlarda fikir oluşması için güzel bir konu açmışsın. Seçtiğin pokemonlar arasında bende kararsız kaldım ama herhangi bir pokemonun yanına bir kuş pokemonu iyi giderdi özellikle efsanevi kuşlardan biri.
Tabiki senin kararın ama naçizane fikrim Pokemon'u olduğu gibi yaptırmaman.Her ne kadar çok sevsekte ileride pişmanlık duymamak ya da dışarıdan çocuksu görünmemesi için.Bu eklediklerin sakızdan çıkan geçici dövmeler gibi.Zamanım yok ama sırf senin için birkaç tane bulup eklemeye çalışıcam.Uzaktan bakınca Pokemon dışında da bir anlamı olmalı.Pokemon'u sevsen bile dövmenden pişmanlık duyabilirsin ve emin ol sildirmek yaptırmaktan daha zor.Bir süreliğine geçici yaptır.Baktın içine sindi gerçeğini yapıştır gitsin.Ben tüm dövmelerimde bunu yaptım ve şuan çok memmunum.Ama sonuçta her şey sende bitiyor,vücut senin karar senin :)
@[ZoNaL] Teşekkür ederim. Fikirlerini değerlendireceğim. Hatta şimdiden çok iyi oldu diyebilirim. Bir tecrübe lazımdı şahsen. Geçici kısmını bu aylarda değerlendirmek iyi olabilir. Yaza doğru kalıcı yaptırdığımda aldığım karardan pişman olmak istemem. 
Siz kalıcı dövme mi düşünmüştünüz ? Türkiye'de benim gibi Pokemon Maniac ları varmış demek ki :D
Yaptıracak arkadaşlar gerçekten iyi düşünmeli,hayatında bir sürü yanlış karar vermiş biri olarak söylüyorum.Pişman olmak kadar kötü bir şey yok.Ben dövmeleri pek sevmem,seven arkadaşlara lafım yok sadece bir uyarayım dedim.

Edit:Dövme sevenlerden ziyade lafım dövme sevmeyenlere.POKEMON bile olsa pişman olursunuz.
Sayfalar: 1 2