Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PDW--Sevimli Küçük Efsaneler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Eğer Pokedex bilgilerinden gidecek olursak Mew ile birlikte Hoopa'nın en güçlü küçük efsane olması lazım.Hatta büyüklerde bile ilk beşe oynaması gerekir."İstediği her şeyi elde edebilmek" kelimesi çok büyük bir iddia.Hafife alınamayacak bir söz.Filmde koskoca Rayquaza ve bir zamanlar bize "En güçlü O" motto'suyla tanıtılan Lugia'yı resmen kavgaya adam çağırır gibi çağırıyor.Büyük olan halini düşünemiyorum bile...Dediğim gibi Hoopa gümbür gümbür geliyor.Ayrıca Alaaddin ve Sihirli Lambası ile ilgili olan bilgiyi sen mi ekledin yoksa Bulbapedia'da da öyle mi yazıyor ?Pokemon'un gerçek hayattan bu kadar bahsetmesi her zaman tuhafıma gitmiştir.
@ ZoNaL

*Evet Bulbapedia ve birçok sitede bahsi geçiyor. Bir sitede Arap-Pers esintileri olan Alaaddin ve Sihirli lambasından çıkan cin ile Hoopa'nın olduğu görseller mevcut. Hatta bu konuyla ilgili makale yazısı bile var.18. filmdeki karakterlerin kıyafetlerine bakıldığında Arap-Pers esintilerinin olduğu anlaşılıyor zaten. ;) Sadece bu değilki Hoopa'nın arkadaş canlısı halini sevimli hayalet Casper'a benzetenler bile var. :)

*Hoopa hayalet ve psijik tiplerinden oluşan ilk pokémondur.Hoopa bilgilerinden de anlaşılacağı gibi gerçekten merak uyandırıcı ve farklı bir pokémon olduğu aşikar. Özellikle 18. film fragmanında büyük halini göstermeyerek şimdiden fazlasıyla merak uyandırmaya başladı...
*Aslında arada gerçek hayattaki bazı figürlerden örnek alması güzel birşey. Mesela efsanevi silahşörleri üç silahşör filminden esinlenip ve pokémonları filmdeki karakterlere göre kombine etmesi iyi düşünülerek yapılmış pokémonlardı.

Diancie'yi çizim olarak iyi buldum özellikle mega evrime dönüştükten sonraki hali harika tam prenseslere yakışır şekilde. :) Sevimliliğinin yanında zarafetiyle şimdiden beni hayran bıraktı. ;)

Diancie'den bir görüntü;
Spoiler:
[Resim: tumblr_nfcmp1cphD1sqaae3o1_500.gif]
Celebi'nin yeri her daim ayrıdır.
Her zamanki gibi Pokemon seçme konusunda kararsızım fakat Manaphy'nin bende özel bir anısı olduğu için Manaphy diyorum.

PDW konuları sayesinde bilgilerimi tazeliyorum,teşekkürler.
En sevdiğim sevimli küçük efsane Hoopa çünkü gerçek formunda canavara benziyor ve boyu Mega Gyarados kadar.Cümle çok mu çelişkili oldu ne :P
Sayfalar: 1 2