Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Açılamayan Resim Ve Videoları Açmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Forumumuzda son günlerde güncellemeler yapılıyor. Haliyle ayarlarda da bozulmalar olabiliyor. Mesela bazı konularda logoların, resimlerin ve videoların gözükmediğini görmüşsünüzdür. Bu benim ve birkaç kişinin başına geldiği için başkalarının başına da gelmiş olabilir. Bunu nasıl düzelteceğimizi anlatacağım şimdi sizlere.

Bazı konularda gifler resimler videolar vs gözüküyorlar ancak örnek vermek gerekirse "Pokémon Sezon 1 | Indigo League | Türkçe Dublaj | DVDRip | XviD" adlı konuda bazı logo ve resimler gözükmüyorlar.

[Resim: 0_zps9rezj3of.png]

Yine bazı konularda da böyle olabilir. Şimdi bunun çözümünü anlatacağım.

1- Öncelikle 'Kullanıcı Paneli'ne giriyoruz.

[Resim: 1_zpsqed8garx.png]

2- Ardından sol tarafta bulunan 'KP Menü'sünden Seçenekleri Düzenle'ye tıklıyoruz.

[Resim: 2_zpsfpyclfuj.png]

3- Son olarak da Sağ tarafta 'Konu Gösterim Ayarları' kısmından 'Konu ve yorumlarda eklenen resimleri göster' ile 'Konu ve yorumlarda eklenen videoları göster'in işaretli olduğundan emin oluyoruz. Eğer işaretli değilse işaretliyoruz. Sonrasında sorunun düzelmesi gerekir. Yine düzelmediyse bu konu altında veya yardım merkezine sorun olduğunu bildirebilirsiniz.

[Resim: 3_zpsganxu484.png]

Aslında basit bir işlem ancak bilmeyenler zorlanabilir. Eğer yine yapamazsanız buraya mesaj atabilir ya da bana PM atabilirsiniz. Ayrıca bu konuda anlatımın yanında görseller de koydum. Yapamadığınız taktirde eğer konudaki resimler gözükmüyorsa oturumdan çıkış yapıp bu konuyu açtığınızda resimler gözükürler.

Bu işlemi ben NewBorn'a göre anlattım ama diğer temalarda da aşağı yukarı aynıdır. Yapmanız gereken sırasıyla Kulanıcı Paneli'ne girmek>Seçekler'e tıklamak>Konu Gösterim Ayarları kısmından, konu ve yorumlarda eklenen resimleri/videoları göster kısmının işaretli olduğundan emin olmak ve de işaretli değilse işaretlemek.